ceco_accord 6349 #7121 Отговорено 12 Февруари 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7122 Отговорено 14 Февруари Една изрисувана чаша за кафе се фукала : - Аз съм много красива чаша ! Чашата за ракия : - Кой те чука тебе ма, кат си толкова Убава ?! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7123 Отговорено 14 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7124 Отговорено 14 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7125 Отговорено 14 Февруари Да живееш в 2025 година За проблемите с Изкуствения интелект: “Поръчка на пица през 2025 година: - Ало, пица Хът ли е? - Не, сър, това е пица Гугъл. - Сигурно съм набрал грешен номер, извинете. - Не, сър, Гугъл купи Пица Хът миналия месец. - Добре. Искам да поръчам пица. - Искате ли вашето обичайно, сър? - Обичайното ли? Откъде знаете? - Според нашия информационен лист за идентификация на обаждащия се в последните 12 обаждания сте поръчали по-голяма пица с три сирена, наденица, пеперони, гъби и кюфтенца върху тънка коричка. - Супер! Една такава. - Може ли да предложа този път да поръчате пица с рикота, босилек, сушени на слънце домати и маслини на пълнозърнеста кора без глутен? - Какво? Не искам вегетарианска пица! - Холестеролът ви не е добър, сър. - Това пък откъде го знаете? - Сравнихме личния ви телефон с медицинските ви картони. Имаме резултатите от кръвните ви тестове през последните 7 години. - Добре, но не искам вегетарианска пица! Вече взимам лекарства за холестерола си. - Извинете, сър, но не сте приемали лекарствата си редовно. Според нашата база данни, преди 4 месеца сте купили кутия с 30 таблетки холестерол от Lloyds Pharmacy само веднъж. - Купих си още от друга аптека. - Това не се появи в извлечението на кредитната ви карта. - Платих в брой. - Според банковото извлечение обаче, не сте теглили достатъчно пари. - Имам други източници на пари. - Това не се появи в последните ви данъчни декларации, освен ако не сте я закупили с недеклариран източник на доход, което е против закона! - Какво?! Мама ти мръсна... - Съжалявам, сър. Ние използваме тази информация само с единствената цел да ви помогнем. - Я, стига, бе! Отивам на остров без интернет и телевизия, където няма телефонна услуга и никой не ме гледа или шпионира. - Не можете сър, паспорта Ви е изтекъл преди 2 седмици...” 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7126 Отговорено 14 Февруари (Редактирано) Температурите паднаха. Може би затова сценаристите на "На всеки топлометър" спряха парното в половин София. Очаквайте скоро и: - "Да се изкъпеш за 60 секунди." - "Изкъпи се, ако можеш!" - "Умивай трудно." - "Банята на Оушън." - "Мръсни и яростни." - "Бойлерът на най-добрия ми приятел!" - "Пич, къде ми е водата?" - "Криворазбраната топлофикация!" - "Ловци на душове!". - "На изток ухая" - "Смесителят в ръжда" - "Мера според топломера" - "Код спукана тръба" - "По следите на изчезналия комфорт" - "Бани канят" Редактирано 14 Февруари от DAN_DAN 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7127 Отговорено 14 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7128 Отговорено 15 Февруари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7129 Отговорено 16 Февруари Мъж над 40 без корем или е беден, или е болен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7130 Отговорено понеделник в 07:26 На 15.02.2025 г. at 18:15, DAN_DAN написа: Без майтап, на Акорда нещо трака в таблото, около навигацията! И в от сервиза всички се возим и определяме звука от едно и също место. И като разбрах, че цялото табло ще разглобяваме се отказах. Един ден след година тропане, сам си чистя колата и виждам че има стотинка заседнала в отвора на капака на чашодържателя. И зор, не зор извадих я! Учителката: - Кога се берат плодовете деца! - Коги е вързано кучИто, госпожо! - скача първи Иванчо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 289 #7131 Отговорено понеделник в 07:46 - Господине, защо не сте изчистили снега от покрива на колата?! Ще спрете рязко, ще падне на предното стъкло и ще загубите видимост! - Сигурно се шегувате! Аз с тези гуми няма как да спра рязко. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7132 Отговорено понеделник в 10:12 Е днес в центъра една дама удря отзад кола и казва: "Извинете с летни гуми съм"! Идеалният мъж за жените: Става точно в 5.00 Оправя си леглото Почиства стаята Работи здраво Не пие Не поглежда никакви жени Помага в кухнята Ляга си точно в 9.00 Мили жени, такива мъже има само в затвора! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7133 Отговорено понеделник в 14:36 Преди 4 часа, darius написа: Е днес в центъра една дама удря отзад кола и казва: "Извинете с летни гуми съм"! Off Topic Скоро вадих една такава от канавката. Каручката и, иначе нова, лъскава, Mercedes GLA, ама нЕма пАри за зимни гуми. За щастие всичко се размина само с уплахата на водачката, ама не знам дали си е направила изводи. Чувал съм някой да казват: "То при нас на морето вече няма зима, защо да купувам зимни гуми", да, ама тази година във Варна зимата беше в Неделя и много хора останаха изненадани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 660 #7134 Отговорено вторник в 19:52 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6349 #7135 Отговорено сряда в 15:34 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1305 #7136 Отговорено сряда в 20:45 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7137 Отговорено четвъртък в 11:52 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 289 #7138 Отговорено четвъртък в 14:49 - Ходих на презентация на книгата "Как да не станеш мъж под чехъл", но авторът не дойде. - Защо? - Жена му не го пуснала... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7139 Отговорено четвъртък в 15:07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7140 Отговорено вчера в 16:00 Живот на кантар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7141 Отговорено вчера в 17:43 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1305 #7142 Отговорено преди 13 часа Червената шапчица попитала: - Бабо, защо са ти толкова големи очите? - Ти виждала ли си дедо ти без гащи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #7143 Отговорено преди 5 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6349 #7144 Отговорено преди 2 часа Преди 10 часа, Митко Йотов написа: Червената шапчица попитала: - Бабо, защо са ти толкова червени очите? - От селяндурите баби, дет карат на дълги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1873 #7145 Отговорено преди 2 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове