ceco_accord 6125 #5801 Отговорено 31 Август, 2021 ... ще го раждаме ли това правителство, или само дето ни го н@чукаха? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5802 Отговорено 1 Септември, 2021 Истински търговец е този, който купи на сметка от арменец и успее да продаде с печалба на евреин. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5803 Отговорено 2 Септември, 2021 Един шеф на фирма се оплаква на друг: – Уволних SEO специалиста си… – И к’во? – Eми, какво, сега като напишеш „идиот” в Google, моето име излиза на първо място! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5804 Отговорено 2 Септември, 2021 "Един ден Диоген хапвал леща. В цяла Атина нямало по-евтино ядене. С други думи - ядеш ли леща, значи си я закъсал. Минал един от министрите на императора и му казал: - А, Диоген! Ако се беше научил да си по-покорен, да ласкаеш повече императора и да му се покланяш дълбоко, нямаше да ядеш само леща! Диоген спрял да яде, вдигнал поглед към богаташа и му рекъл: - Бедни ми братко, ако се беше научил да ядеш леща, нямаше да има нужда да си покорен и да се покланяш толкова дълбоко на императора." 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 396 #5805 Отговорено 2 Септември, 2021 Като гледам на къде са тръгнали нещата, май през предстоящата учебна година сградите на училищата ще се използват основно за изборни секции. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5806 Отговорено 3 Септември, 2021 При продажба на кола: - Здрава ли е? - Отлична. Пали на бензин и обръща на масло... 2 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5807 Отговорено 8 Септември, 2021 Млада двойка се премества в нов квартал. На следващата сутрин, докато закусват пред прозореца, младата дама вижда съседа, който си простира дрехите навън. - Това пране не е много чисто - казва тя - той не знае как да го пере добре. Може би се нуждае от по -добър прах за пране… Съпругът й нищо не отговори. Винаги, когато нейният съсед простира прането си, младата жена прави същия коментар. Месец по-късно жената била изненадана да види чисти кърпи на простора и казала на съпруга си: - Виж, най -накрая е намерил начин да изпере добре дрехите си. Кой ли му е помогнал за това, след като живее сам? - Аз. Събудих се рано тази сутрин и почистих прозорците ни. Това, което виждаме, когато гледаме другите, зависи от яснотата на начина, по който гледаме. Така че не бързайте да съдите другите, особено ако визията ви за живота е замъглена от гняв, , негативизъм или неосъществени желания. Оценката, която давате на даден човек не определя какъв е той, тя определя какъв сте вие! 6 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5808 Отговорено 9 Септември, 2021 Надпис на сръбски ЖП прелез: - Сапри се, опули се, облещи се и ако не тръчи трен: приджапай! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5809 Отговорено 9 Септември, 2021 Събрание на соц. предприятие. Четат наградите за годината: - На другарката Айше - едни галоши, на другаря Асан - едни цървули... На директора - 10 000 лв... От задния ред се обажда Асан: - Така му се пада! Да оди бос! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5810 Отговорено 9 Септември, 2021 Местан и Доган спорят: - Ти си турски шпионин! - Ти пък си руски шпионин! Извикали Бойко Борисов да им разреши спора: - Вижте какво, не искам да вземам страна в спора, затова ще ви кажа, че и двамата сте прави. Пък и не мога да бъда и Бог и Аллах едновременно! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5811 Отговорено 9 Септември, 2021 ПТП у Враца: - Е къ така са ударийте? - Емии, я така, а он така, и те така. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5812 Отговорено 10 Септември, 2021 (Редактирано) Как познава човек че е в САЩ? - Когато на масата в китайския ресторант има и кетчуп! Редактирано 10 Септември, 2021 от mysticchannel 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #5813 Отговорено 10 Септември, 2021 Във връзка с вчерашните и днешните протести пред Парламента: Тошко и Мая вчера излезли на протеста. Тошко го били, Мая я ......... Днес пак има протест. На Мая пак и се ходи, а Тошко се двоуми. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 396 #5814 Отговорено 10 Септември, 2021 Един човек се ваксинирал и с втора доза срещу КОВИД. След това веднага го наели на работа в ИТ компания, да работи като... Сървър! 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5815 Отговорено 12 Септември, 2021 ПРИЯТЕЛЕ, НЕМА СА ПЛАШИТЕ ОТ ВАКСИНАТА! И язе до едно време бех твръдо против да ма чипират! По принцип немам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре фана трипер, ‘що треа да го знае и да оди да ма одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ма разнасат из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: Сакаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Крушовица, оти нема къде да си претакам зельето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “къф сос за пица си бил у миналиот живот”. Викам: убуу. И така доде си правех теста са замислих, че ако стрина Стояна догодина земе да коля прасето и хипотетично реши да го заколя на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ма покани... ония от Уйз Еър нема ма пущат у самолета. Или па задето немам ваксина да ма накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Черноломец-Попово. И като скочих като ужилен , .викам на мойта: дигай са да одиме да са чипираме, доде има чипове, че после си е*о мамата. Отидохме.. лекара ми вика: сакаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат са сетих, че след 200 години мое сме останале само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си сакам! Туриха ни чипове, накараха ни да подпишеме декларация, че ако след две седмици земеме да четеме книгата на Криско и да сакаме да гласуваме за Бойчето Тиквоча, они не носат никва отговорност. Прелетеха нади назе с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветът и ни пущия да си одиме. Да ви кажа за са сме много доволни. Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета връви сто пъти по-бръже. Гълъб не мое ма насере, щото само доде си помисли да фръкне нади мене и са е изпръжил от 5 джи-то. Само едно а лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...па не слагай толко сол у чушките, па не къпи таа мачка с толко врела во̀да, па стига толко - три рикии изпи и събале ше ти гръмне тъпата кратуна. Абе тоа що си не гледа уиндолса, ами са занимава с мене. Баси досадния дедо. Сичко останало е супер! Вече мое ма каните на прасе у сека точка на планета! 1 1 3 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #5816 Отговорено 12 Септември, 2021 Едно време, хората се връщаха от морето с трипер - сега с ковид..... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5817 Отговорено 12 Септември, 2021 Какви времена бяха, а ква стана тя. Сещам се за Ники Лауда, който казваше че по младостта му сексът бил по-безопасен от състезанията, а с времето станало обратното. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5818 Отговорено 13 Септември, 2021 Миналата година резервоарът на колата ми събираше гориво за 70 лв, а днес - за 140 лв. Колата ми е на 14 г. Някой знае ли до колко години расте резезвоара… ? 3 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5819 Отговорено 13 Септември, 2021 И аз понякога се храня здравословно, но след това задължително ям. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5820 Отговорено 15 Септември, 2021 Излиза сръбски тир от бензиностанция без да дава мигач и един със Зазка минава направо под тира. Спира и започва да му крещи:- Мама ти, аз на теб..., що не даде мигач, бе?А сърбинът му вика:- Он не види цело ауто као планину, че види мигалец као м*до! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5821 Отговорено 15 Септември, 2021 Сръбският парламент се казва "Скупщина". Нашият трябва да се казва "Сбирщина 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5822 Отговорено 15 Септември, 2021 Банкет по български: - Отиваш в заведението - внасяш пиене. Тръгваш си - изнасяш ядене. 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5823 Отговорено 17 Септември, 2021 - Тате, защо човек се прозява? - Така тялото му го известява че му остават 10% заряд на батерията. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5824 Отговорено 18 Септември, 2021 Преди срещата на Борисов с Тръмп, му направили елементарна подготовка какво да каже на английски. Първо трябвало да подаде ръка и да каже How are you - как сте? Казали му, че Тръмп ще отговори I feel fine, and you? - чувствам се добре, а Вие? Борисов трябвало да отговори - I am too - аз също. Преводачите трябвало да поемат от там нататък... Но как се развил диалогът, обаче? При здрависването Борисов изръсил: - Who are you? - кой си ти? Тръмп се овладял и отвърнал - I am Mallanys husband and you? - аз съм съпругът на Мелани, а Вие? Тогава Борисов невъзмутимо отвърнал - I am too - аз също... Преводачите твърдят, че случката е съвсем истинска ! 1 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5825 Отговорено 19 Септември, 2021 Тръгнали Пена и Вуте за града с каручката.На първата поляна Пена рекла:- Вуте, нека попасе магарето, а ние че се потръкаляме по тревата.Попасло магарето, тия се търкаляли неколко пъти и тръгнали.На следващата поляна Пена пак рекла:- Вуте, що не отбиеш тука? Глей к'ва е убава тревата, магарето че попасе, ние че се потъркаляме по тревата.Отбил Вуте, разпрегнал магарето да пасе и с Пена пак се преметнали два-три пъти. Починали и пак тръгнали.Карали, карали и пак полянка. Пена рекла:- Вуте, що не отбиеш? Глей к'ва убава трева! Че попасе магарето, ние че полегнеме.Вуте рекъл:- Пено, що не се потъркаляш с магарето, докато я попасем... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5826 Отговорено 19 Септември, 2021 В Япония направили робот който можел за 2 мин. да хване 10 престъпници. Пратили го в Америка и за 2 мин. хванал не 10 а 14 престъпници, пратили го във Франция там хванал за 2 мин. 11 престъпници, пратили го в България и за 20 сек. от него не останало нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5827 Отговорено 19 Септември, 2021 Той робота си е добре, ама е бракуван по документи и сега охранява важен частен имот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5828 Отговорено 20 Септември, 2021 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5829 Отговорено 20 Септември, 2021 Удивително е как можах да напсувам" удивителната наденица" от рекламата, за удивително кратко време, с удивително повече изрази! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5830 Отговорено 20 Септември, 2021 Щатски патрул преби етнически китаец, след като три пъти го попитали за името му. ”Загубих вяра в демокрацията..”- заяви пострадалият Фак Ю от болницата. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5831 Отговорено 20 Септември, 2021 - Зарад тази карантина, у къщи е непоносимо. Само кресъци, напрежение, скандале за най-малкото нещо. - Колко души сте? - Живеем сам. 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #5832 Отговорено 21 Септември, 2021 3 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5833 Отговорено 21 Септември, 2021 Ако не можете да си позволите да заминете някъде за уикенда, винаги можете да се напиете така, че да забравите къде сте. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5834 Отговорено 21 Септември, 2021 Ако ядеш прав, разкрачен и леко приведен, значи ядеш дюнер ! 😁 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5835 Отговорено 21 Септември, 2021 Ценоразпис в стоматологична клиника: - Зъбна пломба - 40 лева. - Същото, с чисти инструменти - 80 лева. - Същото, на точния зъб - 120 лева 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5836 Отговорено 21 Септември, 2021 - Жена, не се нервирай толко, че убиваш неврони, а те са невъзстановими. - Ти недей много плямпа, че на тея години и нови зъби не растат! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 396 #5837 Отговорено 23 Септември, 2021 - Хей вие натегачите, тези които в училище постоянно викахте "моля другарко" и на всички училищни екскурзии се надпреварвахте кой ще седи максимално близо до учителката. Еее, как е сега, справяте ли се с живота? - Ами справяме се, защо да не се справяме. Един от нас даже стана президент на Франция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5838 Отговорено 24 Септември, 2021 Женска мозъчна клетка попаднала случайно в мъжка глава. - Ехо, има ли някой тука? - В долната сме ма - кво крещиш! 2 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5839 Отговорено 27 Септември, 2021 - За последен път те питам, кога ще ми върнеш парите? - Много се радвам, че ме питаш за последен път. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #5840 Отговорено 27 Септември, 2021 - Муцка, разбрах че пак си пазарувала в мола с приятелките си. Кой знае колко пари си похарчила за боклуци! - Аа, само бельо си купих, че старото вече омръзна на целия град. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове