franka 5 #1 Публикувано 31 Август, 2020 При запалване , при спиране на място, колата произнася Ю ЕС ПИ. Толкова. Нищо не свети, нищо повече. 2.4 бензин с газ.?? Какво е това? Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #2 Отговорено 31 Август, 2020 Пусни записИзпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #3 Отговорено 31 Август, 2020 (Редактирано) Трудно ще е. Това не е планирано, един път казва , друг път не. Не мога да го предвидя. Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Редактирано 31 Август, 2020 от Pavel_Pavlov Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #4 Отговорено 31 Август, 2020 (Редактирано) преди 42 минути, franka написа: При запалване , при спиране на място, колата произнася Ю ЕС ПИ. Толкова. Нищо не свети, нищо повече. 2.4 бензин с газ.?? Какво е това? Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Дали акцента на колата ти не е кофти , а всъщност да казва- И ЕС Си -Electronic stability control (ESC), или И ЕС Пи- Еlectronic stability program (ESP), което е едно и също ? Редактирано 31 Август, 2020 от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 31 Август, 2020 При Хонда това е VSA (Vehicle Stability Assist) и не виждам логика да го наричат с друго име? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #6 Отговорено 31 Август, 2020 Питах собственикът, каза че е Ю ЕС БИ. Колата има изкарано някакво usb в подлакътникът ,за аудио. Не ми се вярва и не звучи така.Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1255 #7 Отговорено 31 Август, 2020 Ми бодни му някаква флашка и виж дали пак ще мърмори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #8 Отговорено 31 Август, 2020 Говори и и ти. Кажи и да се върне в Я-ПО-НИ-Я да си оправят полуоските. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #9 Отговорено 31 Август, 2020 Защо пък полуоски? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #10 Отговорено 1 Септември, 2020 Боднах флашка, не помага. Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivann_rs 3 #11 Отговорено 1 Септември, 2020 Аз много бих се притеснил, кратка справка в нета показва, че: USP е полуавтоматичен пистолет, разработен в Германия от Heckler & Koch GmbH от Oberndorf am Neckar. Огледай хубаво тайниците. Можеш ли да намалиш радиото докрай и да се опиташ да забележиш дали идва от някакъв външен източник. Също така на какъв входящ Мод си радио/cd .... Може да е някаква притурка, едва ли е фабрично защото тия коли точно не са много надарени от към такива джаджи. Колата преди фейса ли е и дали е екзекютив? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #12 Отговорено 2 Септември, 2020 Колата е от 2004 екзекютив. Най често го казва след палене , пет десет секунди. Модът е различен. Дори и изключено аудио , пак се обажда. Предишната ми кола говореше за всичко, колани, светлини, проблеми по двигателя....дори поздравяваше. Свикнал съм, но не очаквах и Хондата да говори. Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #13 Отговорено 2 Септември, 2020 Да нямаш скрит радар-детектор и той да приказва ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franka 5 #14 Отговорено 2 Септември, 2020 Едва ли. Приказва и на място. Като я запаля на паркинг.Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #15 Отговорено 2 Септември, 2020 Off Topic Супер заглавие на темата,колега,развесели ме! Поне не е жената! Успех с откриването на досадника! (П.П. С добри чувства!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #16 Отговорено 2 Септември, 2020 преди 6 минути, JHM написа: Скрий съдържанието Супер заглавие на темата,колега,развесели ме! Поне не е жената! Успех с откриването на досадника! (П.П. С добри чувства!) Офтопик В една друга тема питах защо е това "Скрито съдържание", вместо "Цитирай" ? и никой не отговори... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #17 Отговорено 2 Септември, 2020 Off Topic Не му помогнах с нищо и смятам,че съм "off",както и ти! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #18 Отговорено 2 Септември, 2020 преди 4 минути, JHM написа: Скрий съдържанието Не му помогнах с нищо и смятам,че съм "off",както и ти! Искаш да кажеш, че спама се скрива от модераторите? Аз чета моите коментари... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #19 Отговорено 2 Септември, 2020 Spoiler Офф-топикът е принципно забранен в правилата. Разбира се модераторите сме толерантни и допускаме добронамерен офф-топик в малки количества. Молбата към всички, които го правят, е да слагат офф-топик текста в т.нар. spoiler тагове – иконката на оченце над полето за писане. По този начин пазим темата чиста за тези, които търсят мнения по същество. Но нека приключим с офф-топика за офф-топика . Иначе всеки е добре дошъл да ме пита на лична коресподенция за различни чуденки около форума. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #20 Отговорено 2 Септември, 2020 (Редактирано) Off Topic Ахаа, сега го видях, сори, не съм знаел... Може би освен Покажи..., ако преди него имаше и Офтопик, щеше да е ясно на всички... Редактирано 2 Септември, 2020 от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове