ATANAS1111 0 #1 Публикувано 5 Януари, 2020 Привет колеги, Спрял съм се на този автомобил. Някой гледал ли го е и има ли мнение? Всякаква информация ще ми е от полза. Продава се от официален сервиз на Honda- Юби ко! https://mobile.bg/21576312664463173 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 5 Януари, 2020 (Редактирано) Като цяло е доста опоскан, от ниските нива на оборудване. От друга страна волана изглежда оригинален и като нов. Ако отговарят и километрите си струва човек да се замисли. Друго, което забелязвам е, че ми се струва, че липсва капака на мотора. Гумите са летни. Добави 1000 лв за гуми и виж дали тези изобщо стават. Пролетта е близо, ако стават - ОК. Питай от къде е вкарана. Ако е от Европа (съдя по държачите за номерата) може и да се вържат километрите. От Северна америка - много съмнително. Това, че цената е с регистрация и обслужване директно я прави 19 500. Цвета ми допада на мен Моето лично мнение в заключение е ЦРВ за 20 000 не, ако е на тези километри - ДА Редактирано 5 Януари, 2020 от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vorpatril 25 #3 Отговорено 5 Януари, 2020 С този километраж, няма как да е от е Европа. Моята е със същия двигател, произведена в UK, километража няма мили. Парите са ок, но е доста нисък клас оборудването. Но пък- дават гаранция. На практика, за периода н гаранцията няма какво да й се случи, на каквато и кола да е (според мен, в общия случай). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATANAS1111 0 #4 Отговорено 5 Януари, 2020 Колата е внос от Канада. Имам и разпечатка от сервизната и история по Вин номера. Всичко изглежда нормално. Притеснява ме това,че е на малко километри и да не е била наводнявана! Благодаря на хората дали мнение до момента! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #5 Отговорено 5 Януари, 2020 (Редактирано) Първо има си тема за обсъждане на обяви. Много интересни километри тя колата не е карана,явно седяла някъде. Точно тоя модел гуми,това име е докрая изпиляването от каране още малко и са за изхвърляне. Като гледам единствената снимка на двигателя много размазана,само тя другите с изключителен фокус,и много ръждясалите дребни детайли колата трабва да се види особенно добре за ръжда. Според мен нещо крият,огледай я добре отдолу за ръжда. п.п.Писъл си от Канада там където за да отидеш на работа е поне 200км най-малко. Редактирано 5 Януари, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vorpatril 25 #6 Отговорено 5 Януари, 2020 (Редактирано) Там нямат много урагани, мисля:). В крайна сметка, риск печели, риск губи. Но за 24 хиляди лева (с доказване и обслужване) може да се взема доста налята с екстри 2.4-ка от Германия, но пре-фейслифт. Разбира се, там също има множество рискове. Ако не Ви притеснява липсата на екстри и Ви харесва колата, защо пък не? Допълнение - има леки разминавания в линиите на интериорите елементи на таблото и прочие, които не трябва да Ви притесняват. И на моята са така. Другото е, от снимката изглежда, че на волана има едни издатини-на моята също се образува една, не знам от какво е. Редактирано 5 Януари, 2020 от Vorpatril Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #7 Отговорено 6 Януари, 2020 "Сани 2001" e продавача а не Ю Би Ко което поне за мен е странно. и за какво тия 20к за една решетка и един мотор с ръждясали скоби на всичкии маркучи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATANAS1111 0 #8 Отговорено 8 Януари, 2020 Привет, Това е последната страница от разпечатка от сайт за проверка по Вин номер. Притеснява ме последния запис Junk title -какво точно означава за автомобил внесен от Канада? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #9 Отговорено 8 Януари, 2020 # A Junk Title is issued on a vehicle damaged to the extent that the cost of repairing the vehicle exceeds ~ 75% of its pre-damage value. This damage threshold may vary by state. The majority of states use this title to indicate that a vehicle is not road worthy and cannot be titled again. ... www.carfax.com/Definitions/Glossary.cfm Ако не разбираш английски, ползвай Google translate. Бягай далеч от тази кола! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #10 Отговорено 8 Януари, 2020 (Редактирано) Като цяло да, обявена е за тотал щета май. Но то от там всичките са такива. Виждал съм ги преди ремонта. Не са чак толкова зле. Малко смачкано отпред, отзад, отстрани. Километрите поне са малко и това е чудващо. По-големия проблем ще е ръждата. Гледах един сивик от там преди ЦРВ-то, беше много зле отдолу. А тук се вижда навсякъде. Гледал ли си я на живо как е отдолу? Редактирано 8 Януари, 2020 от Bizzito 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #11 Отговорено 8 Януари, 2020 Привет, Това е последната страница от разпечатка от сайт за проверка по Вин номер. Притеснява ме последния запис Junk title -какво точно означава за автомобил внесен от Канада? Колега на твое място бих се обадих на Хелп Деска на Карфакс, гледам домейна е европейски.Питай ги какво точно се е случило с колата, ще ти кажат.Тази фирма е издала тозй сертификат, с който удостоверява че колата е негодна за движение по тамошните пътища, което значи че имат снимки на състоянието й в момента на издаване на серта. В превод на БГ - тази кола е бракувана. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #12 Отговорено 8 Януари, 2020 Браво и какво се оказа продава се кола,перфектна качваш се и караш,без забележки. Тя бракувана и тотал щета,но тук в Бг като за нова. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #13 Отговорено 12 Януари, 2020 На 8.01.2020 г. at 20:34, CARPERA написа: Тя бракувана и тотал щета,но тук в Бг като за нова. Такива са ни изискванията....Европа неможем да догоним,а за Канада или САЩ дума да не става.Нека ни е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #14 Отговорено 12 Януари, 2020 Обаче, добре, че го има форума. Помагате на хората реално. Но, наистина, трябва да се види, за какво са я бракували.Мой приятел взе тотал щета мерцедес - c 320, 2017 г, мисля за 20 000 долара. Щетата беше гръмнал аербег и паднала предна броня. Последната я оправиха без забележки, а аербега в Шумен правиха и така. До сега и навъртя 130 000 км щото е кайтист и ходи да кара в Турция и Испания постоянно. С 2 думи: Колата вече 3 г няма никакви забележки. Така, че вижте какво и е било състоянието и преценете.Аз лично, скоро ще си взема по тази схема акорд, а дали ще спечеля или загубя, Божа работа. Знам, че се взимат от търгове колите.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #15 Отговорено 12 Януари, 2020 Затова, препоръчах колегата да се обади на тел и да поиска проверка ВИН-а, тъй като е потенциален купувач.Аз винаги се интересувам до последно, независимо дали ще купя или не, за да мога да бъда максимално информиран и да съм запознат с повече ситуации, което пък от сеоя страна да ме подготви за някакви удачни решения в някакъв момент.Аз бих се обадил, ако ми даде ВИН.Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATANAS1111 0 #16 Отговорено 12 Януари, 2020 Вина го има в прикачения файл, най-отгоре, но не ми е перфектен английския и се притеснявам дали ще се оправя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #17 Отговорено 12 Януари, 2020 Утре ще звънна.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATANAS1111 0 #18 Отговорено 12 Януари, 2020 Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #19 Отговорено 13 Януари, 2020 Нямат тел за съжаление, но им отворих тикет.Като ми отговорят ще пиша тук.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #20 Отговорено 15 Януари, 2020 Върнаха ми отговор, че не разполагат със снимки, но не ми казаха какъв е бил демиджа.Все пак отново ги попитах в какво се изразява демиджа.Чакам отговор.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #21 Отговорено 15 Януари, 2020 Хоп, много бързо върнаха отговора:Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове