Jump to content

Vorpatril

Фен
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

Vorpatril last won the day on Февруари 2 2019

Vorpatril had the most liked content!

Обществена Репутация

25 Neutral

1 Последовател

Относно Vorpatril

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    CR-V III, 2.4 petrol
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Contact Methods

  • MSN
    0885/838282
  • Skype
    Архивиран

Последни посетители

1213 профилни разглеждания
  1. Господинът се оказа доста претенциозен (което в никакъв случай не е недостатък), и с по-голям бюджет. В Германия има 10-тина броя 2.0, автомат, 2015-2018, за 20-22 бинки. Въпросът е, как да се докара в тази обстановка... @AzSum другарю, не ви разбрах за обявите на А12 - какво е това, автокъща? Благодаря, колеги. Дано се справим.
  2. Здравейте, може ли някой да сподели, дали е гледал тази обява: https://www.cars.bg/offer/5e7263a9b61dc212111941f2 Опитвам се да помогна на един възрастен господин да си закупи Хонде, започнах с българските сайтове. Благодаря, Д.
  3. Колата изглежда наистина добре, според мен трябва да се види, наблъскана е с екстри. Също така, да се пита, дали има фактури от обслужване (ясно е, че сервизните книжки не се броят). А за километрите, ако мога да дам сравнение, моята беше направила 25 к за 8 години, като първия собственик е човек в 60те си години (имам оригинални талони, фактури т.н.). Аз и направих 28 к за година. Един човек преди година продаваше същата на 45 к км, купена на 15. Шанс. Изпадат и много добри екземпляри, макар и рядко. Дано тази да е такава. Успех и да споделиш после резултата от проверката.
  4. Колеги, току-що получих офертата на Алианц и май ще си остана там (най-вече, заради процеса по уведомяване за щети и изплащането им): Застрахователна стойност: 16 200, ГО + каско 1507 (експертна оценка) и 1844 (доверен сервиз).
  5. Армеец и БулИнс искат имобилайзер допълнителен и оценяват колата на между 13 и 17к. Май ще си остана накрая в Алианц (чакам и от тях оферта, защото имах щети мин година и сигурно ще ми е по-скъпо каското). ДЗИ оцениха колата първоначално на 10 к ЛЕВА, като след моята многозначителна предполагам физиономия успяха да "докарат" до 14, което пак не ме устройва.
  6. Евроинс оцениха колата ми на 13 000 лв., затова са аут.
  7. Мда, явно всяко правило си има множеството изключения. Съжалявам за случилото се, дано не Ви се налага за в бъдеще да имате такива преживявания, колега! Благодаря за споделените впечатления. Тъй като препоръките на Емича и note съвпаднаха относно компания, мисля утре да "преслушам" Армейците, като при разумна оферта, бих заложил на тях. Сетих се да споделя нещо, относно Алианц - работят доста ефективно при щети. Изпращаш снимки по мейл, има малко бумаги и се реагира сравнително адекватно. Обезщетенията са като че ли по-ниски от тези на ДЗИ, но са приемливи. Просто са доста по-скъпи.
  8. Бай Емич, винаги с най-доброто включване, благодаря за препоръката! Звучи като добро комплексно решение, обезателно ще проверя.
  9. Ами, виж, от лични впечатления, добре е да печели другия. Алианц, Уника и др. "бели", плащат добре при ПТП и се споразумяват дори извън съдебно. Другите, като Бул Инс, Лев Инс и др., не плащат, докато не ги осъдил, колкото и да е очевидно, че ще бъдат осъдени. Имам доста преки наблюдения, тъй като в лични качество осъдих Бул Инс пред 2019 г. На втора инстанция, за ПТП от 2015 г. А заради неплащащите застрахователи имаме проблеми (България) и със системата Зелена карта. Но това е друга тема.
  10. Здравейте, колеги, Предстои ми подновяване на застраховките за баба Хонда. Бърз преглед на офертите показва, че инфлацията се усеща най-много в сферата на автомобилното застраховане! По същество - баба Хонда навсякъде я оценяват на 13-14 хиляди лева (ДЗИ, Евроинс, Уника), което е дразнещо. Единствено Дженерали ми дадоха оценка 20 000 лв. Не съм питал Алианц, при които съм в момента, тъй като са най-скъпи и не искам дори да знам колко ще струват застраховките (миналата година ГО беше 470 лв., а каското около 1400 при оценка 21 к лв.). Отделно, ГО е станала покъртително висока (между 297 лв. (БулИнс, на които няма да дам 1 лв.) и 472 лв. (ДЗИ). Имате ли впечатления от Дженерали и Булстрад по отношение на изплащане на щети по "Каско"? Поздрави
  11. Там нямат много урагани, мисля:). В крайна сметка, риск печели, риск губи. Но за 24 хиляди лева (с доказване и обслужване) може да се взема доста налята с екстри 2.4-ка от Германия, но пре-фейслифт. Разбира се, там също има множество рискове. Ако не Ви притеснява липсата на екстри и Ви харесва колата, защо пък не? Допълнение - има леки разминавания в линиите на интериорите елементи на таблото и прочие, които не трябва да Ви притесняват. И на моята са така. Другото е, от снимката изглежда, че на волана има едни издатини-на моята също се образува една, не знам от какво е.
  12. С този километраж, няма как да е от е Европа. Моята е със същия двигател, произведена в UK, километража няма мили. Парите са ок, но е доста нисък клас оборудването. Но пък- дават гаранция. На практика, за периода н гаранцията няма какво да й се случи, на каквато и кола да е (според мен, в общия случай).
  13. МОЖЕ да е купувана на търг за без пари от САЩ и да е внесена тук, леко ремонтирана. Не знам, дали може да се провери.
  14. Да продължавам ли (някъде там, дълбоко-дълбоко, има патерица в калъфче)? Багаж за 2 седмици колела, триатлони, къмпинги с бебе. Колко Аури-са ти трябват за това? Имали ремърке Ауриса?
×
×
  • Създай нов...