stany681 39 #1 Публикувано 12 Август, 2019 Здравейте, колеги. Имам следния , засега само досаден проблем. На десните врати на колата се е напукала тази гума на снимките. На предната е много дразнещо, защото освен напукано е и вече смачкано. Залепва самата гума, разпада се точно тази лентичка....Да е от слънце ? Не бих казал, че където паркирам, колата я пече само от тази страна. Не ми се вярва да е от някакъв препарат от автомивка, защото е само от тази страна, а и ходя само на определни места за миене. Какво мислите , как може да се оправи това ? Освен декоративна функция, дали е възможно да влезе вода от там и да повреди нещо ? Споменаха ми в един сервиз цена нещо като 200 лв, понеже се сменяла и металната никелирана лайсна. Благодаря предварително за мненията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #2 Отговорено 12 Август, 2019 Ами то във вртата си влиза вода така или иначе, но се отвежда към долната част на вратата и излиза през едни отворчета. Наведи се и ги виж на отворена врата от вътрешната страна. Карай си и не му обръщай внимание. Такива лайсни се намират мн трудно. Грозно е, но колите си остаряват и ще виждаш всякакви неща по нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1231 #3 Отговорено 12 Август, 2019 Преди 5 часа, stany681 написа: Здравейте, колеги. Имам следния , засега само досаден проблем. На десните врати на колата се е напукала тази гума на снимките. На предната е много дразнещо, защото освен напукано е и вече смачкано. Залепва самата гума, разпада се точно тази лентичка....Да е от слънце ? Не бих казал, че където паркирам, колата я пече само от тази страна. Не ми се вярва да е от някакъв препарат от автомивка, защото е само от тази страна, а и ходя само на определни места за миене. Какво мислите , как може да се оправи това ? Освен декоративна функция, дали е възможно да влезе вода от там и да повреди нещо ? Споменаха ми в един сервиз цена нещо като 200 лв, понеже се сменяла и металната никелирана лайсна. Благодаря предварително за мненията. Това не е нормално.Потърси и смени.От препарат е, или до нещо много нагорещено си спирал.Пак казвам това не е нормално дори за 25 годишен автомобил. Погледни един автомобил на 25 години и ще видиш,че това не е така,и не трябва да е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zico 12 #4 Отговорено 12 Август, 2019 Здравей,питай някой който слага фолио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #5 Отговорено 12 Август, 2019 преди 29 минути, Митко Йотов написа: Това не е нормално.Потърси и смени.От препарат е, или до нещо много нагорещено си спирал.Пак казвам това не е нормално дори за 25 годишен автомобил. Погледни един автомобил на 25 години и ще видиш,че това не е така,и не трябва да е така. Колкото коли съм сменил, такова нещо не е имало. Странна работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #6 Отговорено 12 Август, 2019 преди 25 минути, zico написа: Здравей,питай някой който слага фолио А каква е връзката на фолиото с въпросното уплътнение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zico 12 #7 Отговорено 12 Август, 2019 Качих снимки при мен как е станало с фолио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #8 Отговорено 13 Август, 2019 Преди 12 часа, zico написа: Качих снимки при мен как е станало с фолио. Сега разбирам. Благодаря за идеята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #9 Отговорено 13 Август, 2019 Сега виждам темата.. за съжаление и моето уплътнение на шофьорската врата си отиде преди месец-два .. Облепих с хартиено тиксо и го напълних с черен полиуретанов силикон.. Стана бетон.. Ако се сетя утре ще го щракна да видиш как е станало.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #10 Отговорено 16 Август, 2019 Ето така се получи.. Колкото - толкова... На този етап е по-добре от нова лайсна.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #11 Отговорено 16 Август, 2019 (Редактирано) Преди 2 часа, petko_z написа: Ето така се получи.. Колкото - толкова... На този етап е по-добре от нова лайсна.. Не е зле.И със сигурност не изглежда като 200 лв. за нова лайсна Редактирано 16 Август, 2019 от stany681 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #12 Отговорено 27 Август, 2019 И моето уплътнение е разлепено от единия край, но не е скъсано.Как да го направя, за да не се разлепи отново? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #13 Отговорено 30 Август, 2019 Аз имах същия проблем на моя Акорд. Предните лайсни струваха по 125 лева, а задните по 107 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #14 Отговорено 30 Август, 2019 Това са цени с уплътненията или не, също оригинални или някакви измислени турски? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #15 Отговорено 30 Август, 2019 Цялата лайсна е това, с гумичките. Цената е за брой. Оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #16 Отговорено 30 Август, 2019 Значи за двете предни 250лв.И се сменят под и над лайсната с нови и оригинални? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #17 Отговорено 30 Август, 2019 Преди 13 часа, dzrasd написа: Цялата лайсна е това, с гумичките. Цената е за брой. Оригинални. И от къде се поръчват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #18 Отговорено 4 Септември, 2019 На мен ми ги поръчаха от сервиза, в който ми ги сменяха, чака се около 2 седмици да дойдат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #19 Отговорено 4 Септември, 2019 Добре, благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #20 Отговорено 7 Септември, 2019 С риск да не е много точно по темата... Имах същия проблем с црв 3 поколение. Въпросните лайсни в Бултрако бяха по 170лв бройката. Има алтернатива и в али експрес, има писано в раздела за crv 3. Смяната е много лесна, държат се на щипка и се вадят нагоре Предполагам, че цените са аналогични.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #21 Отговорено 25 Август, 2020 На 4.09.2019 г. at 14:11, dzrasd написа: На мен ми ги поръчаха от сервиза, в който ми ги сменяха, чака се около 2 седмици да дойдат Кой сервиз е това и къде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #22 Отговорено 25 Август, 2020 (Редактирано) На 4.09.2019 г. at 14:11, dzrasd написа: На мен ми ги поръчаха от сервиза, в който ми ги сменяха, чака се около 2 седмици да дойдат Редактирано 25 Август, 2020 от ivan047 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #23 Отговорено 10 Септември, 2020 На 4.09.2019 г. at 14:11, dzrasd написа: На мен ми ги поръчаха от сервиза, в който ми ги сменяха, чака се около 2 седмици да дойдат Какъв сервиз?Автостъклар ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #24 Отговорено 10 Септември, 2020 @ivan047 Здрасти, Не, известен частен сервиз за Хонди в кв. Овча Купел в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #25 Отговорено 14 Септември, 2020 На 7.09.2019 г. at 14:34, tanas4o_ написа: С риск да не е много точно по темата... Имах същия проблем с црв 3 поколение. Въпросните лайсни в Бултрако бяха по 170лв бройката. Има алтернатива и в али експрес, има писано в раздела за crv 3. Смяната е много лесна, държат се на щипка и се вадят нагоре Предполагам, че цените са аналогични.. колега къде ги има за хонда акорд -ма?Нито в алито ги намерих, нито в ибей и амазон, а се различават като размери с американския иначе за тях има много?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #26 Отговорено 14 Септември, 2020 A някой знае ли откъде могат да се купят предпазни прозрачни ленти за задните врати? Слагат се не на самите врати, а там където ми е показалеца на снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове