Pi6ligara 10 #201 Отговорено 18 Март, 2020 Пробвах да натисна 2 поредни пъти, аварийните мигат 3 пъти, чува се първо едно прещракване, после още едно, но като дръпна лостчето си се отключва колата. Явно аз я нямам тази екстра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #202 Отговорено 19 Март, 2020 Krasi , на Акордеона може да го има, но на на неговата, 100% не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #203 Отговорено 19 Март, 2020 Стига де, нали е CR-V 2?! Аз го имам на CR-V 2, Jazz 1 и предишните два броя Civic 9. По предишните ми Хонди бяха преди 2000-ната и не помня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #204 Отговорено 19 Март, 2020 Аз лично на CR-V 2 не съм виждал. Може при вас в UK (по точно дясната дирекция) да са други нещата . Щото примерно Гранд Чероки 2005-6 година единствено дясна дирекция съм виждал с елекронно заключване на волана както при Мерцедес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #205 Отговорено 19 Март, 2020 (Редактирано) На 19.03.2020 г. at 13:23, docev написа: Може при вас в UK Може и да си прав! Когато купих колата имах проблем с алармата и дистанционните. Та тогава, ако си спомняш, открих, че имам втора, дублираща аларма, освен заводската. Сирената на дублиращата е в заден ляв калник. Откачих й жиците и всичко заспа. Тааа, нищо чудно и да имам master lock, 'щото съм англичанче Редактирано 16 Август, 2020 от dindin Не е офтопик, за да е скрито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pi6ligara 10 #206 Отговорено 15 Август, 2020 Здравейте отново колеги, появи ми се едно странно чукане като съм на една място к въртя волана на ляво, на дясно, звучи като метал в метал, на всеки оборот се чува Чук, Чук, Чук, но само на място. Майстора при който ходя каза че от рейката се чува, но е съвсем леко, всичко по предницата е сменено, амортесьори, тампони макферсон с лагери, всички останали тампони, шарнирни накрайници, абе всичко. Минах и на реглаж на предния мост. Преди време бях чел някъде, че тропане се получавало от износени някакви пластмасови шайби или нещо такова, но прерових целия раздел за црв 2 и не го намирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #207 Отговорено 15 Август, 2020 (Редактирано) За това ли ? Виж и пост 186 Редактирано 15 Август, 2020 от firediesel 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pi6ligara 10 #208 Отговорено 15 Август, 2020 Мисля не беше точно това, мяркаха ми се някакви 4 шайби(дистанционери) 2 по тясни и 2 по широки, но е възможно и да се бъркам, за това и реших да питам! Може някой да се сети или да му се е случвало да му тропа рейката така!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #209 Отговорено 15 Август, 2020 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #210 Отговорено 16 Август, 2020 И моята рейка взе да припуква от известно време насам. При мен се случва от крайно дясно като въртя наляво - изпуква няколко пъти. И не, не е каре. Износвала се някаква втулка, може да се рециклира. Обикновено ги правели пак с пласмасова, Боби от HPP каза, че при тях ги правели по-качествено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pi6ligara 10 #211 Отговорено 16 Август, 2020 А като цена как са нещата? Защото съм чувал, че рециклиране на рейка си е цифра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic Owner 8 #212 Отговорено 16 Август, 2020 (Редактирано) Едничко въпросче и от мен. Някой може ли да ми каже номерата на пластмасовите щипки под предния капак където се държат пластмасовите капаци над радиатора и на тези на корите около шайбата на коляновия вал. Искам да си поръчам щипките, но не знам кои са точно, всички са потрошени при мен и с тия миши опашки ми писна.... Редактирано 16 Август, 2020 от Civic Owner Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
videvid 13 #213 Отговорено 16 Август, 2020 (Редактирано) Виж тук мисля че са под номер 9 https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=19424&nplgrp=5&cmodnamepc=CR-V&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=ES&nplblk=B__4500 https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=19424&nplgrp=6&cmodnamepc=CR-V&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=ES&nplblk=B__5000 Редактирано 16 Август, 2020 от videvid 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #214 Отговорено 16 Август, 2020 Аз си взех тези разликата от оригиналните е че са изцяло пластмасови. https://www.aliexpress.com/item/32857150003.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dvxyk2B 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic Owner 8 #215 Отговорено 16 Август, 2020 Благодаря, купих ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tkyosev 0 #216 Отговорено 23 Септември, 2020 (Редактирано) Здравейте, И аз съм нов собственик на CRV 2.0 бензин. Реших да не отварям поредна тема, но имам няколко въпроса и ще съм благодарен на съвети. Казват че колата е обслужена, но въпреки това предпочитам да си сменя консумативите. Досега не съм карал 4х4. Кое трябва да се обслужи по колата? Можете ли да препоръчате добър сервиз за хонда в Пловдив? Предстои ми слагане и на газова уредба. Можете ли да ми препоръчате и добър газаджия в Пловдив? Поздрави Редактирано 23 Септември, 2020 от tkyosev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #217 Отговорено 23 Септември, 2020 (Редактирано) Откъде а взе,какво точно казват е сменено . Има тема касаещи обслужването прочети ги,и обмисли въпросите си. Първо започни с маслото на двигателя,знаеш ли кога последно са регулирани клапаните Тук има теми касаещи газифицирането. Има тема и за твоя регион https://forums.hondabg.com/forum/48-алтернативни-горива/ Редактирано 23 Септември, 2020 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tkyosev 0 #218 Отговорено 23 Септември, 2020 Благодаря за отговора и насоките. От автокъща е, така че не е много сигурно нито за обслужването, нито за клапаните. Идеята ми беше има ли нещо различно което трябва да се обслужи от масло на двигателя и смяна на филтрите. Примерно трябва ли да сменя масло на раздатка и скоростната кутия или нещо друго специфично за модела? Клапаните могат ли да се регулират след поставянето на газовата или е добре да се направи преди това? Не се чува тракане в момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #219 Отговорено 23 Септември, 2020 (Редактирано) Добре е да се направят преди това регулирането. Масло на двигателя имаш избор голям,има тема маслена,моя препоръка за първо време 5на30 и видиш как е с харченето но същото,и не повече от 10хил. Хубави маслени филтри Ето тук са опоменти. Читав майстор като снеме капака на агренажната верига ще ти каже какво е положението там. Хубаво е да се смени маслото в задния диференциал в най- скоро време, и на скоростната кутия да се планува. За да е и всичко ок по нататък течноста на спирачната система,както и маслото на хидравликата. Тук са и ОЕМ маслата които са препоръчителни за диференциал и хидравликата. Твой е вече избора дали тях ще сложиш https://honda-solaray.bg/category/107/masla-honda.html Ако прецениш,аз бих го направил за в бъдеще може да смениш антифриза,има го в сайта. Редактирано 23 Септември, 2020 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #220 Отговорено 23 Септември, 2020 Значи, ако искаш всичко да ти е на ред(в смисъл, съвестта ти да е чиста) смени маслата на задния диф(както е писал колегата, по горе) и маслото в скоростите, задължително с оригинални, БЕЗ компромис!! Друго по 4WD то няма какво да правиш, освен да чакаш сняг, за да ти е полезно. Да ти честита и да си я караш със здраве! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #221 Отговорено 24 Септември, 2020 (Редактирано) Друго което е ,свещите ако незнаиш дали са сменяне,сменяш.Това се пропуска а е важно за работата на колата. Обикновените NGK японски издържат 40хил, иридиевите в пъти повече NGK,задължително японски. Denso също е вариант. Фена мисля че поддържа Японски налични в магазина си,както и хубави масла и части , ОЕМ такива. https://forums.hondabg.com/topic/108349-фенабг-ауто-масла-yacco-с-безплатна-доставка-и-7-до-15-отстъпка-части-консумативи-нови-условия-за-поръчка/ Редактирано 24 Септември, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове