Cyreon 200 #1 Публикувано 24 Юли, 2019 Предстои ми смяна на водна помпа. Обаче марки много, а ценови диапазон широк - от 60 до 190 лв. Марките са Valeo, SKF, Dolz, Japanparts, Aisin и Blue Print. Някой може ли да сподели мнение, опит, препоръки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 24 Юли, 2019 От изброените марки, мисля, че Aisin е за предпочитане, но @mar_tod @fenabg @Markony могат да кажат по- добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #3 Отговорено 24 Юли, 2019 преди 7 минути, kvd74 написа: От изброените марки, мисля, че Aisin е за предпочитане, но @mar_tod @fenabg @Markony могат да кажат по- добре. Meрси много, колега. Аisin е на цена 100 лв, SKF и Blue Print са най-скъпите от 180 и 190 лв. По възможност търся Made in Japan, ама ме съмнява изобщо да има нещо произведено в Япония дори на най-високите цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4 Отговорено 24 Юли, 2019 @Cyreon а твоята протекла ли е, или нещо друго има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #5 Отговорено 24 Юли, 2019 преди 28 минути, DAN_DAN написа: @Cyreon а твоята протекла ли е, или нещо друго има? Чува се като тракане хъркане, остта хлопа, луфтът е осезаем и лагера е разбит. Теч няма, ама да я чакам да протече преди да я сменя ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6 Отговорено 24 Юли, 2019 Щом е така сменяй докато не те е оставила на пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 24 Юли, 2019 (Редактирано) От два месеца получавам и айсин произведен в Япония. Не че и ползвам други евентуално GMB Редактирано 24 Юли, 2019 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 24 Юли, 2019 Преди 4 часа, Cyreon написа: Meрси много, колега. Аisin е на цена 100 лв, SKF и Blue Print са най-скъпите от 180 и 190 лв. По възможност търся Made in Japan, ама ме съмнява изобщо да има нещо произведено в Япония дори на най-високите цени. Тва добре а от кои има налични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #9 Отговорено 24 Юли, 2019 Всички тия изброените са налични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #10 Отговорено 24 Юли, 2019 GMB е заводска на стария ми акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 24 Юли, 2019 (Редактирано) преди 31 минути, Cyreon написа: Всички тия изброените са налични. Значи избор имаш. Редактирано 24 Юли, 2019 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #12 Отговорено 24 Юли, 2019 GMB бяха ОЕМ за по-старите Хонди. Blueprint не бяха ли пакетажни само, а не производители? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове