ceco_accord 7437 #881 Posted May 21 Off Topic Сакън, нидеЕей! Под асфалта има бранд ню тръби за чиста вода и канал. Традицията я знам, ама НЕАМ НЕРВИ веке. А като видях какви "хора" и как асфалтират, не виждам що се надяваме на свестни пътища? Пусни китаеца - дай му концесия и за 2 години ще "върже 2-та края" на Хемус, а вехтите лотове ще преасфалтира качествено. А има и Русе- Петолъчката да се прави / Ботевград - Видин и други федерални шосета, дет са за кашмер от миналия век дееб@! Share this post Link to post Share on other sites
Plamen-CRV 786 #882 Posted May 22 Преди 11 часа, ceco_accord написа: А има и Русе- Петолъчката да се прави Русе - Велико Търново се прави. Май идеята е чрез тунел под Шипка да се мине към южна България. Това е идейния проект. Share this post Link to post Share on other sites
Cyreon 213 #883 Posted May 28 Щях да отварям нова тема под заглавие "Правили ли сте някога така? Признайте си!", ама реших да не спамя, макар и в офтопика. Туй го свалих от една фейсбук групичка, озаглавено е клипчето "Това си е мъжко каране". Ся, всеки е правил глупости, обаче тоя батя ми дойде в повече. Точно като него аз не съм правил. Брутален е. Смятай, в завоите как изкача, смятай ако поднесе какви ще са последствията. AQNS-rcqZVmHJbNT5AvU3T6fgDxsMSUpZuoq-BsO4la6RirQq35Wnn9VBjJ0QJKYOegXgKwJzwkuizhbhE_XDEDSToxXXE7nMkHxv0uwMw.mp4 Share this post Link to post Share on other sites
milbor2 43 #884 Posted May 28 Само един път ще гризне дървото- още малко..... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7437 #885 Posted May 28 Тоа го мани, други да не пострадат! Share this post Link to post Share on other sites
electric28 15 #886 Posted May 29 On 5/9/2026 at 3:04 PM, dandilov said: Ето и задната камера: Back Camera 05.05.2026.mp4 14.74 MB · 0 downloads Не знам с какъв акъл може да си позволиш да караш в лява лента с 80 - 90 км/ч, без да има никой пред теб?!?! Само все още добрите ми реакции спасиха положението. Ако изключим вероятността за некадърност и неграмотност на мацката, това си е чист опит за убийство отвсякъде... не я защитавам, но очевидно че беемвето я натиска. Не знам и на тия къде им е акъла да скъсяват така дистанция по магистралата, но всеки път ги гледам как карат на под една кола разстояние. Иначе да си беше пърпорила с 90 в дясно и така On 5/9/2026 at 3:04 PM, dandilov said: Share this post Link to post Share on other sites