natanasov 3 #1 Публикувано 13 Февруари, 2019 Здравейте, Оригиналното радио взе да се разпада, падат му бутончетата за звук, за търсене, а и касетофона си е антична техника. Тръгнах да го вадя днес, с цел да го сменям, но не виждам как. Трябва да се махне централното табло ли? Ако някой го е сменял моля да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 14 Февруари, 2019 Да трябва да се отчекне цялата сребърна околожка. Има две рапидки отдолу които трябва да развиеш и после дърпане на пластмасата(внимателно хамалски). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
natanasov 3 #3 Отговорено 14 Февруари, 2019 Благодаря, Махането с две плоски отвертки на конзолата се оказа лесно. Развих и по горните рапидки на реда където е часовника за да извадя радиото по лесно. Като цяло 5мин работа. Само дето буксата за касетофона не е стандартна ISO мъжка букса за касетофон а някакъв стандарт на Хонда. Днес ще се разходя до някой магазин да видя дали има преходна букса или направо ще режа кабелите и ще сложа нова букса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #4 Отговорено 14 Февруари, 2019 www.ebay.co.uk/itm/Honda-CR-V-Car-Stereo-Radio-ISO-Wiring-Harness-Adaptor-Loom-Cable-/371975809585?hash=item569b7c6a31 Ето това ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #5 Отговорено 14 Февруари, 2019 тука е по евтино 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #6 Отговорено 14 Февруари, 2019 ^ Тази. Елимекс и Радимекс също имат магазини в Търново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #7 Отговорено 14 Февруари, 2019 (Редактирано) Преходници са за веки веков ... кога си на зор цената няма значение....при мен не е така защото не ми се плащаше доставка от София,и без това исках майстор да провери връзките направо присадихме евро букса! Редактирано 14 Февруари, 2019 от emulsia 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 14 Февруари, 2019 А пък моя съвет е да се реже .Всеки един преходник влошава качеството и намаля мощността... 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
natanasov 3 #9 Отговорено 14 Февруари, 2019 Така и направих, срязах че не ми се чакаше 10 дена за букса за Хонда. По добре звучи новото радио, взех си и една антена с електрически усилвател, да видим дали ще подобри сигнала на село. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #10 Отговорено 15 Февруари, 2019 Преди 21 часа, natanasov написа: Така и направих, срязах че не ми се чакаше 10 дена за букса за Хонда. По добре звучи новото радио, взех си и една антена с електрически усилвател, да видим дали ще подобри сигнала на село. Купвах и аз антенен усливател,само парите си дадох обхват клони към нула освен христо ботев и хоризонт,тука е така в Лом ......решение на проблема от AUX вход си вързвам телефона и слушам радио на воля,като ми писне флашка със песни по избор също е супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tison 2 #11 Отговорено 1 Декември, 2020 Някой махал ли е часовника и да сложи направо 2 дин радио с тъч дисплей, смисъл дали ще има място и дали ще е проблем като се махне часовника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wawa 5 #12 Отговорено 31 Декември, 2020 На 1.12.2020 г. at 10:45, tison написа: Някой махал ли е часовника и да сложи направо 2 дин радио с тъч дисплей, смисъл дали ще има място и дали ще е проблем като се махне часовника? Да, аз съм с 2-дин Pioneer от 8 години вече. Още като купих колата, на момента махнах оригиналното радио и тази пластмаса с часовника и сложих Pioneer. Мисля, че се хващаше с болтчета за рамката в таблото. Работи супер, макар че е вече над 12-годишно. Куча марка се оказа този Pioneer. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swankypunk 0 #13 Отговорено 5 Януари, 2021 Колеги да не отварям нова тема , ще ви питам тука . Горд собственик съм от около месец на H-RV нов внос италианка , всичко му е точно за сега с изключение че дадох 900лв за обслужването му и подмяна на каквото беше необходимо , но да не се отклонявам. Та пристигна с някакво старо изтърбушено радио , въпросът ми е мога ли да го заменя с това от тази обява , на която пише , че радиото е свалено от C-RV , но продавачът ми твърди , че би трябвало да стане и за H-RV , някой тук да е наясно дали би било съвместимо? https://www.olx.bg/ad/originalno-radio-cd-za-honda-CID360-ID8ndtV.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #14 Отговорено 6 Януари, 2021 Здравей колега, със здраве да си я караш! Би трябвало да няма проблем с това от линка. Аз моето го подарих на комшия със Сивик.Не зная,дали си заслужава сумата за такова радио. Ще можеш да използваш само cd и радио станции. Наблюдението. ми от оригиналното и това с което съм сега . Тунера на оригиналното е по добър,но качеството на възпроизвеждане е по добро в пъти при новото. Ако се насочиш към оригиналното, понякога иска код след разкачане. Прегледай имаш ли и задни говорители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swankypunk 0 #15 Отговорено 6 Януари, 2021 Здравей и благодаря за отговора ! За това с линка нещо не те разбрах какво точно имаш в предвид? А иначе няма ли да мога да ползвам aux входа за музика от телефон ? То това ми трябва основно , и гледам че има бутон на радиото на който е отбелязано "AUX" , но пък реално такъв вход никъде не виждам , т.е. как се ползва ? За задни говорители имам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #16 Отговорено 7 Януари, 2021 За от телефона - не зная дали ще възпроизвежда. Комшията знам ,че му включи cd changer . Аз не бих взел такова. До 100 лв има с usb и aux изходи, дори и маркови 🙂 Моето го смених с 1 дин втора употреба ,възпроизвежда и двд. Въззал съм и камера към него.(мисля че съм го снимал в темата камера задно виждане) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове