rollin 463 #1 Публикувано 4 Февруари, 2019 Интересно ми е дали някой има вписан в талона или вече е извадил Евро стандарта на Акордите преди 2005г - говоря за Акорд 7 2.4 бензин Че май се очертава тея които са 2003 и 2004 да са Евро 3 а от 2005 до 2007 да са Евро 4 което е пълно безумие понеже са с един и същи двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 4 Февруари, 2019 Би трябвало всички к24а3 да са евро4. В общите дискусии има една тема Данък 2019, доста се изписа там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #3 Отговорено 4 Февруари, 2019 Да, евро 4 са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 4 Февруари, 2019 Би трябвало Да, такава е Логиката, ама днеска в Бултрако мрънкаха и не знаеха само повтаряха че преди 2005 всичко било Евро 3, те дори не знаят кой модел кога почва и кога свършва... как ги избират там за работа НЕ ЗНАМ ! И накрая казаха да си платя 30лв за да пуснат запитване до Хонда Европа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #5 Отговорено 4 Февруари, 2019 (Редактирано) Внесох си колата от швейцария, според талона от там беше евро 4, вписаха я и в моя като евро 4, акорд 2003, 2.4, октомври миналата година. Няма защо запитване да пускаш, евро 4 си е. Не разбирам защо ти е бултрако, там са пълни некадърници, всичко се случва в кат, отиди и го изясни там, ако в талона ти липсва, най вероятно ще те карат да платиш за нов и ще нанесат промяната. Редактирано 4 Февруари, 2019 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #6 Отговорено 4 Февруари, 2019 Да,ама не...,първото изречение на гишето от служителката в кат беше-"къде е документа от бултрако"! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 4 Февруари, 2019 Да, искат документ от Хонда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malak 55 #8 Отговорено 5 Февруари, 2019 и на мойте документи от германия пише евро 4 клата е 7.2004. Недко тези от бултрако на място ли трябва да се ходи или може и през майла. може ли повече инфо за тях, какви документи искат. че не ми се разкрава до Пловдив няколко пъти в работен ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #9 Отговорено 5 Февруари, 2019 (Редактирано) Можело и с куриер но става сложно. Трябва да ти пратят да попълниш собственоръчно няколко документа и да платиш таксата от 30лв, след това те подават искане до по висока инстанция из Европа и след като им потвърдят евро стандарта издавали документа, обикновено ставало за 1 ден. Ама с куриер веднъж те да ти пратят екземпляри(за твоя сметка), после ти да им ги върнеш попълнени(за твоя сметка) и после готовия документ да ти го пратят (пак за твоя сметка) и така или иначе ще трябва да се ходи и до КАТ, така че май по добре иди рано сутрин на място. Редактирано 5 Февруари, 2019 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #10 Отговорено 5 Февруари, 2019 Почти така е. Попълваш заявление. Това заявление отива в София по електронен път. Там искат сертификата за конкретния автомобил от "някъде". На негова база допълват в заявлението евро нормата на разбираем за КАТ език. След това двата листа сканирани се получават и тогава се плаща. Задължително искайте мокър печат, че в КАТ се заяждат. Процедурата в Пловдив струва 30лв. и е от днес за утре. п.с. Ако има желаещи с добри познания в графичните софтуери нека ми пишат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #11 Отговорено 5 Февруари, 2019 Преди 7 часа, malak написа: тези от бултрако на място ли трябва да се ходи или може и през майла. може ли повече инфо за тях, какви документи искат. че не ми се разкрава до Пловдив няколко пъти в работен ден. Колега,свържи се с тях и ги помоли да ти изпратят заявлението по email в pdf вариант.Попълваш го скенираш го попълнено и им го пращаш пак в pdf вариант.Те ще ти се обадят кога да идеш да го вземеш готово,с попълнена евро категория и мокър печат,като ще им оставиш едни 30лв. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobineshkov 19 #12 Отговорено 6 Февруари, 2019 Здравейте, преди месец регистрирах хондата - 10.2003, 2.4 бензин. Дори и в малкия талон вече е вписана категорията - Евро4. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #13 Отговорено 6 Февруари, 2019 В кое от всичките Бултрако-та и представителства из страната е най-евтино издаването на свидетелството? Тия в София-изток със сигурност не отговарят на запитване по мейла, или поне не го правят в първите 2 седмици от запитването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ily_g 3 #14 Отговорено 6 Февруари, 2019 Аз си изкарах в Бултрако в Пловдив Еuro 4. Незнам дали ще ми свърши някаква работа за данъка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex Roy 9 #15 Отговорено 20 Февруари, 2019 (Редактирано) Преди месец си вкарах хондата от Испания, 2004г. по испански документи евро 4, и в кат Пловдив нямаше никакви проблеми, писаха си я като си е била в Испания. Редактирано 20 Февруари, 2019 от Alex Roy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове