Mr.OFF 539 #1 Публикувано 4 Януари, 2019 (Редактирано) Мъка .. Огромна ... Тежка .. Задушаваща .. Бай "Великия" Господ за пореден път си прибра хубав човек ! Днес ни напусна нашия колега , голям Пич и мой любим Приятел - Todor Vitanov- RUST . Каквото и да напиша за него .. ще е малко и недостатъчно да опише този млад човек .. Интелигентен , креативен , забавен ... позитивен .. готин ... добряк ........... Пич На два пъти пребори Смъртта ... стоически и смело ! Уви .. третия рунд .. завърши в нейна полза , мръсницата жестока Ни го отне ... Ще го запомня с лежерния му хумор и винаги позитивно усмихнатия характер ! СБОГОМ ТОШЕ , СБОГОМ ПРИЯТЕЛЮ ! Оставаш завинаги в сърцата ни ... и пази ми там едно място около теб , че някой ден да сме заедно и там където си !! Обичам Те !! Нека духа ти се рее над нас ... като един бърз вселенски дрон !! ------------------------------------------------------------------------------------ За всички , които го познаваха и имат желание да си вземат последно сбогом с Тошко : Опелото ще е в неделя, 6/01, в 12:30ч, в църквата на Боянските гробища. Добре дошли ще сте да се сбогувате с него. Благодаря ви, че бяхте негови приятели!! Катя / майката на Тошко/ Редактирано 4 Януари, 2019 от IVO IvanOFF 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 4 Януари, 2019 Дано да си на по хубаво място, дано..... RIP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 61 #3 Отговорено 4 Януари, 2019 Дано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 4 Януари, 2019 Да почива в мир ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 5 Януари, 2019 Мир на душата му!Бог да го прости! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #6 Отговорено 5 Януари, 2019 Мир на душата му и светъл път във Вечността! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 5 Януари, 2019 Малеее лека му пръст на Тошето, миналата година от него и Роси осиновихме едно черно коте, приехани ни мен и моята съпруга много приятелски в дома си, нищо, че им бяхме напълно непознати, за мен Тошко бе едно изключително момче, добро, интелигентно, с много приятно впечатление останахме от него и Роси, мир на праха ти Тошка, оххх като гръмнати сме с жена ми направо, сигурен съм, че такава чиста и добра душа, като него е на по - добро място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #8 Отговорено 5 Януари, 2019 Жалко за човека! Нека почива в мир. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #9 Отговорено 5 Януари, 2019 Почивай в мир! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_japan 73 #10 Отговорено 6 Януари, 2019 Бог да го прости!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове