XEPAKOBO 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2018 Здравейте, купих си CR-V 2008, но тази кора (или както се казва) липсва и търся да си купя. Някой, ако продава или знае откъде да намеря да помага. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #2 Отговорено 8 Декември, 2018 преди 6 минути, XEPAKOBO написа: Здравейте, купих си CR-V 2008, но тази кора (или както се казва) липсва и търся да си купя. Някой, ако продава или знае откъде да намеря да помага. Благодаря предварително. https://forums.hondabg.com/forum/28-купува-части-аксесоари/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #3 Отговорено 9 Декември, 2018 Здравей, за рафта в багажника можеш да следиш и е английския ebay. Например: https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Honda-CRV-CR-V-MK3-2006-2012-Rear-Middle-Shelf-Load-Cover-Parcel-Cargo/232984090797?hash=item363eef18ad:g:UjwAAOSwsRVb1k7m:rk:5:pf:0 Това специално е скъпичко, но с повече търпение ще излезе оферта. Аз успях така да се уредя с щора... От Англия дотук с куриер за около лира на килограм. Честно казано, не особено полезно нещо. Можеш да слагаш до 10 кг на него. (има табелка). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #4 Отговорено 12 Декември, 2018 Този рафт повече пречи, отколкото върши работа.Аз моя съм го свалил и вече 2 години отлежава в къщи (стои си чисто новичък :)) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan86 3 #5 Отговорено 14 Декември, 2018 Колега, и според мен този рафт е адски непотребен и пречещ, ако пък си толкова навит, аз разменям моя за щора (при мен е обратното- купих я с рафт без щора :)))) ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XEPAKOBO 0 #6 Отговорено 14 Декември, 2018 На 12.12.2018 г. at 15:40, katri71 написа: Този рафт повече пречи, отколкото върши работа.Аз моя съм го свалил и вече 2 години отлежава в къщи (стои си чисто новичък :)) Продаваш ли го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pexlivan 0 #7 Отговорено 3 Март, 2019 При мен пък рафта го има но щората и пода го нямам. Ползвам рафта за под :). Освен от Ebay дали се продават някъде другате такива неща? Че за под ... и да слагам до 10кг. за този багажник е грехота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #8 Отговорено 3 Март, 2019 Аз продавам такъв рафт, https://www.olx.bg/ad/honda-tsrv-honda-crv-raft-kora-schora-bagazhnik-CID360-ID7ub7r.html#6372da56fd Ще ти направя отстъпка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo Tsvetkov 0 #9 Отговорено 12 Август, 2020 Извинявайте за въпроса но....как се превозва щората, когато искам да напълня целия багажник а искам и щората да возя - има ли място някъде да я сложа да не пречи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #10 Отговорено 12 Август, 2020 Рафта ляга на пода, но щората май няма определено място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #11 Отговорено 12 Август, 2020 Няма определено място за щората, аз я слагам в краката на децата на пода пред задните седалки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #12 Отговорено 13 Август, 2020 (Редактирано) Преди 14 часа, Hristo Tsvetkov написа: Извинявайте за въпроса но....как се превозва щората, когато искам да напълня целия багажник а искам и щората да возя - има ли място някъде да я сложа да не пречи? Има си предвидено място. А дупката в дясната ниша е за да може да влезе. Редактирано 13 Август, 2020 от Bizzito 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове