Plevelcho 103 #401 Отговорено 28 Юни темата от други Марки отиде в тема за приоритети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s7r3l0k 25 #402 Отговорено 29 Юни @5 GTT съгласен съм с теб в доста голяма степен, обаче ако Форда кихне и каже например дюзи/помпа, в случай, че е дизел, се споминава цялата му икономия и инвестицията, не че не може да се отремонтира. Годините и пробега си казват думата накрая, дори автомобила да е произведен качествено. При бензиновите автомобили е една идея по-добре ситуацията. Според мен става въпрос на баланс и правилен подбор на автомобил. Нито прекалено стар, нито прекалено нов, когато говорим за автомобили втора ръка. Нов не ми влиза в сметките. Въпреки това, и аз не бих оставил голяма сума за по-нови ламарини, а към премиум никога не бих посегнал - в моите очи е загуба на пари. Инвестицията в къща е безкрайно по-съблазнителна и възвръщаема. От автомобила искам просто да ме закара от т.А до т.Б и да го употребявам възможно най-дълго. Офф: Какво ХРВ имаш? Може да съм го срещал по ловешките улици, доста популярни изглеждат тук и определено виждам няколко много гледани, кеф ти прави като ги видиш. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #403 Отговорено 29 Юни (Редактирано) Мии, на мен от А до Б не ми е достатъчно. Все пак това са часове от живота ми (а като ги сумирам и седмици) в колата и държа да ме кефи и моментното усещане. Редактирано 29 Юни от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #404 Отговорено 1 Юли На 29.06.2024 г. at 14:56, s7r3l0k написа: @5 GTT съгласен съм с теб в доста голяма степен, обаче ако Форда кихне и каже например дюзи/помпа, в случай, че е дизел, се споминава цялата му икономия и инвестицията, не че не може да се отремонтира. Годините и пробега си казват думата накрая, дори автомобила да е произведен качествено. При бензиновите автомобили е една идея по-добре ситуацията. Според мен става въпрос на баланс и правилен подбор на автомобил. Нито прекалено стар, нито прекалено нов, когато говорим за автомобили втора ръка. Нов не ми влиза в сметките. Въпреки това, и аз не бих оставил голяма сума за по-нови ламарини, а към премиум никога не бих посегнал - в моите очи е загуба на пари. Инвестицията в къща е безкрайно по-съблазнителна и възвръщаема. От автомобила искам просто да ме закара от т.А до т.Б и да го употребявам възможно най-дълго. Офф: Какво ХРВ имаш? Може да съм го срещал по ловешките улици, доста популярни изглеждат тук и определено виждам няколко много гледани, кеф ти прави като ги видиш. Харвито е зелено 4/5 врати. В темата photos я има в последната страница . Иначе Мондеото е 2.0 бензин на газ с Романо Антонио. Не обичам дизелите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #405 Отговорено 12 Юли На 29.06.2024 г. at 14:56, s7r3l0k написа: @5 GTT съгласен съм с теб в доста голяма степен, обаче ако Форда кихне и каже например дюзи/помпа, в случай, че е дизел, се споминава цялата му икономия и инвестицията, не че не може да се отремонтира. Годините и пробега си казват думата накрая, дори автомобила да е произведен качествено. При бензиновите автомобили е една идея по-добре ситуацията. Според мен става въпрос на баланс и правилен подбор на автомобил. Нито прекалено стар, нито прекалено нов, когато говорим за автомобили втора ръка. Нов не ми влиза в сметките. Въпреки това, и аз не бих оставил голяма сума за по-нови ламарини, а към премиум никога не бих посегнал - в моите очи е загуба на пари. Инвестицията в къща е безкрайно по-съблазнителна и възвръщаема. От автомобила искам просто да ме закара от т.А до т.Б и да го употребявам възможно най-дълго. Офф: Какво ХРВ имаш? Може да съм го срещал по ловешките улици, доста популярни изглеждат тук и определено виждам няколко много гледани, кеф ти прави като ги видиш. аз от тук съм аут ...говорети си за къщи и апартаменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #406 Отговорено 13 Юли (Редактирано) Преди 6 часа, Plevelcho написа: аз от тук съм аут ... Чакай бре! Имаш 1 нова и 1 почти нова + 1 от "стария материал", дето носи радост. Кажи по нещо за първите 2 като сравнение, понеже не са Хонди. Третата е ясна, тя им е контрапункт - да не забравяш къде е емоцията. Редактирано 13 Юли от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #407 Отговорено 13 Юли Цецо как ще е по-добре щори или пердета за прозорците? за вилата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #408 Отговорено 13 Юли (Редактирано) Термозащитно огледално фолио. Щ и П са демоде. Но може и завеси - зависи от стилът на вилата. Някои вили са за сено, други за слама. Ти се оглеждай да не настъпиш мотиката. Да бъде хлябът бял – не е достатъчно. Да имаме коли – не е достатъчно. И жилища да имаме – не е достатъчно. И светлина да имаме – не е достатъчно. Да имаме пари – не е достатъчно. И почести да имаме – не е достатъчно. Достатъчно е да не се срамуваш от думите си вчерашни. Достатъчно – ако не съжаляваш за днешните дела. Достатъчно е да умреш без страх, че угояваш червеи. Достатъчно – ако спокойно казваш “не” и “да”. Достатъчно е, ако можем да гледаме децата си в очите. Достатъчно е, ако вярваш, макар че недостатъчно постигнал си мечтите на земните си дни - защото, запомни : да бъде хлябът бял – не е достатъчно. (Стефан Цанев) Редактирано 13 Юли от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #409 Отговорено 18 Юли Гледах ревюто на Бричка за Cupra Formentor 310 или 390 кс с двигател от RS3. Доста интересна машинка, определено потече лигата Има живец, количката. Има и опция с Акрапович, звукът е песен за сърцето и ушите. Също ме кефи варианта на Шкода Кодиак VRS - бензинов 2лт турбо с 250кс мисля. И това много яко ще върви! Отвъд океана има алтернатива от Акура - RDX & MDX с турбини, също изглежда мега точилките Какво ще кажете?! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoyqn1989 14 #410 Отговорено 18 Юли Купрата е убиец..Имал съм честта да е карам и повозя ..Това набира като пистов мотор..Не знаем колко са надеждни, защото са от скоро и не ги карат много..но няма сравнение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #411 Отговорено 18 Юли Форментора и мен ме кефи, а иначе си е ВАГ - важното е да не ти е враг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #412 Отговорено 18 Юли Е ВАГ е, не съм имал друго освен Хонда, но специално Шкодите от ВАГ групата, Октавия и най-вече Супърб много ми харесват и много съм се блазнил да взема такава. Просто вървежа при Хонда изостава. Да, надежни коли са, но не всичко опира до надежност. Части бол, ако я платиш повече, мисля ще изкара дълго. При ВАГ много ми харесва и Артеон, както при Супърб, имат бензинов 2лт с турбина, 280кс 4х4, с 7 степененен автомат. Ами това си е кеф, който японките не предлагат масово поне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #413 Отговорено 18 Юли Аз и на Октавия Скаут щях да съм доволен, докато 1 ден не я разгледах изотдолу при познат майстор, дет си "кинеше ризата" от нея и принципно от концерна. Иначе имат хващащи окото изключения от общата скука, ноо ... то па и наще напоследък едни красавци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #414 Отговорено 19 Юли На мен ми допада Alfa Romeo Stelvio quadrifoglio. 2.9 V6 Bi-Turbo с мощност 520 к.с. звучи доста интересно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #415 Отговорено 19 Юли Италианките са вдъхновяващи за Долче вита, особено тези с детелинката и слончето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #416 Отговорено 19 Юли Алфата е брутална, тук въобще спор няма, но това вече е друга категория Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #417 Отговорено 28 Юли (Редактирано) Редактирал съм си поста (беше недостойно и на майтап), а и да не дразня хора без 4увство за хумор. Редактирано 29 Юли от ceco_accord 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #418 Отговорено 3 Август https://www.facebook.com/reel/1225531915120767 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #419 Отговорено 16 Август (Редактирано) вече 11000 км киа_та се държи много добре разход нормално каране 7,6 иначе при натискане 10-12 и ускорение 4,7 лошото е,Че Хонда не правят много за разнообразие от коли с достатъчна мощност Редактирано 16 Август от Plevelcho правопис 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #420 Отговорено 17 Август Брутална е Киата, евала че имат опция за такова животно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #421 Отговорено 19 Август Добре е, че я има тази тема, за да не се превърнем в супер сектанти Сега, по темата.Имам въпрос и се надявам хора, имали досег до повечко коли да споделят.До сега карах., Сивик, 8, 2.2 дизел. Страхотна кола, но, вече одъртявам, а и семейство се увеличи с малко дете и трябва голям багажник.Ок, реших, че ще мина на акорд 8, бензин, след 2012 г. Добре, ама багажникът ми идва малък. Още повече, че сега карам шкода Октавия, дизел, 2013 г и пространството в багажника е страхотно.Та, да си дойда на въпроса - коя марка бихте препоръчали с голям и хубав багажник, седан или сув, минимум 180 к.с., автоматик, бензин, година поне след 2011. Бюджетът ще е около 20-25000 лв.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #422 Отговорено 20 Август Ако трябва да е Хонда, Сивик 9 комби е с достоен багажник и ще влезе в бюджета, но гледай да е АТ, а не CVT. Октавията ти трудно някой ще бие по багажен обем, освен разни SUV-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #423 Отговорено 20 Август Вчера викам на синковеца: - Виж ква сериозна машина. - Цветът е хубав. А другото бре? Тва е яка кола и струва свет пара! - Е, вкус с пари не се купува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #424 Отговорено 20 Август Благодаря ти, че се включи с мнение.Това ми напомня, че съм забравил да кажа, че не искам да е комби.Служебната Октавия която карам е седан и не мога да си представя, че няма седан, който да е с подобен багажник.Без да знам защо, но, някак си, не ми се иска да си взимам за лична кола Шкода, било то, и по-нова модел.Въпреки, че, честно казано, за 2 г. от както я карам ежедневно, няма някакви проблеми . Гледам все повече по улиците Хонда 9.В тази връзка, как е с обема на багажника този модел?Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #425 Отговорено 20 Август (Редактирано) Имаш предвид Акорд 9, ли? Багажниците на хондовите седани (дори на Ледженда) гравитират около 460 л. - мноого далеч от Октавията или Кодиака. По спомен нещо аналогично е трюмът на последната Опел Вектра, особено комбито и. Какво против този тип каросерия имаш? Редактирано 20 Август от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #426 Отговорено 20 Август Абсолютно нищо против нямам, комбито.Просто, не е "моята" кола. Дори и визуално. Въпрос на вкус .Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #427 Отговорено 20 Август (Редактирано) Стискам палци да намериш "твоята" + достоен багажник и ще чакам да се похвалиш. В големият багажник не се товари повече, а по-лесно. Рамките отдолу, а колелата им отгоре. VID_20240618_203630.mp4 Редактирано 20 Август от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #428 Отговорено 20 Август Легендата, също ми е в обсега и зверски много ми харесва.А, както гледам, багажника, ,не е по малък от на Октавията.?Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #429 Отговорено 20 Август Абее, не е като нейният, но пък останалото е ехЕее. Намери Легенд и разгледай/тествай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #430 Отговорено 20 Август Аз, наистина не мога да повярвам, че Шкода са направили седан в този клас, с най-голям обем багажник.Шкода, която ако не ми беше служебна, никога нямаше да погледна.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #431 Отговорено 20 Август След първото дете идва второто и със седана вече гледаш към комбито или сувчето Аз минах по-този път два пъти вече, имал съм почти всички каросерии без кабрио, определено сувчето за семейство и нашите пътища мога да кажа, че е най-удобният вариант. С по-голям двигател са готини маздите или субарутата. От по-новите Кодиака на мен лично много ми харесва и като вървеж и като пространство вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #432 Отговорено 20 Август (Редактирано) По ваканцията застигнах новото CR-V. Не му знам спецификациите, нито конкретното с какъв "задвижващ тракт" бе, но вървеше прилично пред мен и за 1 изпреварване ускори достойно. Е, леко омаляваше по баирите, но ме изненада приятно, а и аз не бързах, та го оставих пред мен известно време. Струва ми се достойно - цената му не знам - сигурно е почти 3-цифрена. Просто споделям че не е "умрел кон". Редактирано 20 Август от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #433 Отговорено 20 Август Новото Цр-в е само 2лт Хибрид за Европа и трябва да върви прилично. Но и цената на базовото започва от 95К лв през 105к , та спира около 110к лв за топ версията 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #434 Отговорено 20 Август Изглежда Хонда отдавна са отписали Европа като пазар и просто присъстват (на опашката по продажби) без да се опитват да бъдат конкурентни. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #435 Отговорено 20 Август За съжаление. А ако искат - могат, но други пазари са им приоритет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #436 Отговорено 20 Август След първото дете идва второто и със седана вече гледаш към комбито или сувчето Аз минах по-този път два пъти вече, имал съм почти всички каросерии без кабрио, определено сувчето за семейство и нашите пътища мога да кажа, че е най-удобният вариант. С по-голям двигател са готини маздите или субарутата. От по-новите Кодиака на мен лично много ми харесва и като вървеж и като пространство вътре. Кои модели Сув на Мазда би препоръчал?Евентуално и на Субару?Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #437 Отговорено 20 Август MX-5 на Мазда и Outback или Forester на Субару. Като по евтин и непретенциозен вариант би бил Нисан X-Trail внос от Щатите/Канада с 2,5лт бензин автомат гледам са на добри цени > 2015г. Да се проследи за щети и снимки на самите такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #438 Отговорено 20 Август Благодаря.MX5 на Мазда ми излизат някакви двувратки.Може би, имаш предвид СХ 5.Ама, за пари до 25-27000 лв , нещо не ме впечатлява.По добре Легендата.Субатото?? За тази марка, нищо не зная. Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #439 Отговорено 20 Август CX-5 да, моя грешка. Нали обсъждаме други марки по определени критерии... Легендата си е легенда за своето време. Но нали търсим семейна кола? Идеята на легендата не мисля, че е за баш за семейна кола за 1-2 деца? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #440 Отговорено 21 Август Така е Някой от Вас има ли впечатления от Волво ХС 60?Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове