striking 3 #1 Публикувано 23 Август, 2018 Здравейте колеги, решил съм да пастирам/полирам колата, защото ме дразнят някакви несъвършенства по боята, които имам. Искам да попитам някой правил ли го е и какъв е бил ефекта? Колко време е траел? Най-важното, може ли да препоръчате някого, от който сте доволни (София) и цените са някакви разумни? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 23 Август, 2018 (Редактирано) Разумни цени=?, според твоите разбирания? Редактирано 23 Август, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 23 Август, 2018 Аз си го правя. Излиза ми без пари (само консумативи). Не се препоръчвам Несъвършенства можеш да отстраниш само по лаковото покритие (и то не сериозни), но не и драскотини, които са минали под боята. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 23 Август, 2018 Може и от боята, ако не са много дълбоки, но трябва много внимателно да се пипа. Ето една снимка на моята кола от миналата година: Ако се полира добре, боята става като огледало и на тъмни цветове стои уникално. Играчката е голяма, но резултата определено си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 201 #5 Отговорено 23 Август, 2018 Ефектът зависи от много неща, качество на полирането, на пастите, външни условия и т.н. Обикновено е между 6 месеца и 1 година забележим ефектът, но много зависи с какви пасти (има супер евтини, които за нищо не стават, има и такива над 500 лв.), зависи пече ли я слънце, гаражна ли е и т.н. Имай предвид, че след такива процедури пада лака и не е хубаво да се правят много на често. Не знам за теб какво са "разумни цени", но едно качествено пастиране е около 150-200 лв. за Акорд. Мога да препоръчам човек от София, който се занимава с това и съм останал доволен. /На лични/. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
striking 3 #6 Отговорено 27 Август, 2018 150-200лв влиза в "разумна цена", но очакванията ми са да нямам забележки след това. Имаш ЛС @Cyreon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #7 Отговорено 12 Януари, 2019 А някой може ли да препоръча човек от Варна, който пастира и полира качествено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #8 Отговорено 12 Януари, 2019 Мога да препоръчам Десо от Габрово. Доста на Ти е с тази материя. Има инфо в нета. Предишния ни автомобил го прави той и две години го подържах само с полиша на 3М. Изглеждаше като току-що излязъл от пастирането . И Харвито ще водя -да се надявам през тази година да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #9 Отговорено 14 Януари, 2019 Още един глас от мен за Десо, невероятен професионалист и човек! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #10 Отговорено 30 Януари, 2019 А някой може ли да препоръча конкретни препарати, с които сами да си полираме? Turtle Wax става ли? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове