Jump to content
mcd

В този форум мненията се цензурират - Апостолов Бургас са мизерници!

Recommended Posts

Мнението ми в темата за сервиза на Апостолов беше изтрито:

Цитат

Собственика на сервиза не знам дали е усмихнат но е пълен селяндур. Няма да обяснявам ситуацията в детайли, но си оставих колата там и след комуникацията със "сервиза" си я взех. Некадърни и нагли- работа НЕ вършат - искат да...

От други потребители също получих информация относно триене на теми тук без причина! Направете си сметката колко да се доверите на този форум.

А що се отнася до селяндурите Апостолов това не е единствения форум където ще ги нахраня - просто ме провокирахте да поспамя повече - в другите форуми не трият теми и там не може да ми изтриете мнението.

Свързал съм се и със хонда относно това, че заблуждават хората че са официален сервиз. Единственото, което правите с тъпата си цензура е да ме провокирате още повеч - НЯМА ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТАКА!

Поздрави на ГЕСТАПО (Администраторите)!

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек, спри хапчетата...

Успокой се, престани с конспиративните теории и пиши като видиш отговора ми, за да мога спокойно да изтрия настоящата тема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хапчета не пия. 

Това, че мнението ми беше изтрито и след като се размрънках възстановено е факт. Ако искаш я изтрий тази тема, но подобни действия не са полезни на потребителите. Друг съфорумец с който се видях сподели, че не пише вече тук защото теми и мнения се трият. Ако всеки юзър провокирате да не пише повече какво ще правим?

Опитвам се да допринасям за форума с каквото мога. Бъгове съм ви репортвал, инфо съм качвал. Ако на теб ти изтрият важно мнение не мисля, че ще реагираш различно. 

За успокояването съм спокоен. Ядосах се много защото този "сервиз" наистина ми извъртяха много селски номер. Но след като се чух и със шефа разбрах, че от такъв човек друго поведение не мога да очаквам. 

Искам хората да го знаят, но както вече казах  съм се погрижил за това.

Успешна седмица. Прави каквото прецениш. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано се радвам че ми направиха тази мизерия преди колата да влезе в халето им, защото ако беше влязла мизерията щеше да е още по- голяма и скъпа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано ти чакаме все още извинението. Темата за Апостолов седи тук от доста дълго време ,точно за такива като теб ...за да не се натикват в псевдо-фирмени сервизи. Ако администрацията триеше нещо ,щеше да изтрие тема ,а не пост.

Съжалявам за филма в който си се вкарал ,но вината е изцяло твоя. Не се олицетворяваме с "Гестапо" и не мога да приема такова прилагателно!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 11 часа, mcd написа:

Честно казано се радвам че ми направиха тази мизерия преди колата да влезе в халето им, защото ако беше влязла мизерията щеше да е още по- голяма и скъпа :)

Какво е станало колега,я сподели по обстойно,че пътувам до Бургас всяка година по два три пъти и да не стане грешка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Открай време се носи лоша слава на този сервиз и има поне 2 активни теми в този форум. 

Нека колегата разясни каква му е случката, тъй като на мен, а явно и на други колеги не ни става ясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колеги Администратори, очевидно е станала някаква грешка и това, че @mcd не си е виждал мнението е може би е изцяло проблем в неговия телевизор или онази простотия с Хром, където не се виждат целите теми а само до някое мнение. И въпреки неговия не особено колегиален тон, не трябва ли да се опитаме да обясним, вместо да се правим на "ощипани госпожици" и да отвърнем със същото, защото "той започна първи" :)

Ето го проблемът:

И на мен ми се е случвало.

Редактирано от Чавдар K
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

@Чавдар K

Благодаря за подкрепата.

Възможно е да е от системата (от форума), но не е от браузъра - не обичам да пиша глупости и преди да напиша нещо проверих фактите както от телефона си така и от компютъра - и от двете места мението липсваше. (не ползвам хром - подпалена лисица и сафари)

Ако проблема е наистина от платформата на форума се извинявам на админите @Гестапо (шегичка ;)), но както казах предположих, че мението ми е изтрито, защото други потребители ми казаха за такива случаи във връзка със съвсем различна тема седмица/две по-рано от тази ситуация. Не твърдя, че е така, но просто нещата съвпаднаха във времето.

Та ако има проблем то по-скоро е в "телевизионната кула" (софтуера на форума), а не в "телевизорите". Факт е, че като щракнех на линка с мението от историята в профила, отваряше темата, но мението го нямаше.

П.С Работя в ИТ сферата.

@Markony

За прилагателното се извинявам макарче то бе в кръга на шегата, но относно това дали е станал проблем в системата или мението е било премахнато няма как да съм сигурен-времето ще покаже.

Редактирано от mcd

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приемам извинението. Нямаме навика да цензурираме каквото и да е било,още повече негативни мнения за сервиз като Апостолов.

АКО има все още проблем с невидими теми/постове уведомете администрацията по общия ред в съответната тема.

Отделно мнения не се трият, а се скриват и си има лог за администраторски действия, така че да се знае кой какво пипа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно в тая тема за Апостолов ме съмнява някой да тръгне да трие каквито и да било мнения и то от пред 1 месец. Видя ли, че мнението ти е на първата страница ? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също се извинявам за тона към колегата @mcd сигурно вече знаете, че не съм от много дипломатичните. :D

Особено в тази тема и подобни както каза @Drone е съмнително колега да тръгне да трие.

Това, което казва @Markony е вярно, мненията се крият и по-добре наистина човек да се обърне към екипа.

Ако има цензура, тя е по отношение на съвсем друг род мнения, но в никакъв случай да пазим нечии интереси.

@mcd Колега, много чуждестранни форуми имат строга политика за обиди към членове на екипа, било то в съобщение или тема.

Пак казвам на засегнатите, че форумът и колегите са много толерантни, моля не злоупотребявайте. :)

Иначе в правилата си го пише, както и други интересни неща.

Поздрави на всички!

• Харесвам 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...