todor88 27 #1 Публикувано 17 Април, 2018 Имам ЦРВ 2008 с навигация, и гласови команди.Как да конектна телефона към колата.Правих няколко опита но като търся от телефона не намирам блутота на колата.Как се прави цялата процедура.Имам и бутони на волана за телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #2 Отговорено 17 Април, 2018 Имам ЦРВ 2008 с навигация, и гласови команди.Как да конектна телефона към колата.Правих няколко опита но като търся от телефона не намирам блутота на колата.Как се прави цялата процедура.Имам и бутони на волана за телефона.В инструкциите /книжката/ на колата е описано. Ще трябва да и "поговориш" малко на колата всичко става с гласови команди.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #3 Отговорено 18 Април, 2018 А това е ясно,но след като и кажа да PAIR , от самия телефон не намирам блутота на колата.все едно е спрян от някъде.Пък и книжката ми е на англииски и може да бъркам някоя стъпка,затова ако някои знае да каже как точно става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4 Отговорено 18 Април, 2018 Преди 13 часа, todor88 написа: А това е ясно,но след като и кажа да PAIR , от самия телефон не намирам блутота на колата.все едно е спрян от някъде.Пък и книжката ми е на англииски и може да бъркам някоя стъпка,затова ако някои знае да каже как точно става Има инструкция за експлоатация на български в началото на раздела.Благородно ви завиждам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 18 Април, 2018 преди 23 минути, Митко Йотов написа: Благородно ви завиждам. За наличието на Bluetooth или за CRV-то? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #6 Отговорено 18 Април, 2018 (Редактирано) Добър въпрос.За мануела на български. Преди да взема Акорда бях решил да е ЦРВ 3 и близо девет месеца ви чета тук и ви разучавам,и мога да каже,че ви познавам всичките индиректно и на повечето болежките даже.Но така стана,че излезе офертата за Акорда и ако я бях пропуснал щеше да е престъпление.Добър колектив сте.Вие сте главните виновници да има и Хонда в къщи.Иначе Акорда е екзекутив и ги има тези джунджурии.Влизам тук при вас защото от тук започнах преди една година пък и повечето неща са сходни с Акорда,всички се учим в движение. Редактирано 18 Април, 2018 от Митко Йотов 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #7 Отговорено 18 Април, 2018 Ааа.. спокойно, много са почнали със Сивик или Акорд, пък после се поправят с CR-V . 2 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #8 Отговорено 20 Април, 2018 Благодаря много,сега вече след като го прочетах на БГ се светнах и днес или утре ще пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #9 Отговорено 20 Април, 2018 пробвано и работи,свързва се-благодаря,преди всичко обаче дадох да изстрие всички настроики пароли и телефони,след това си стана работата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #10 Отговорено 20 Април, 2018 Ще стане,де ще иде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #11 Отговорено 5 Май, 2018 На 4/18/2018 at 22:10, Митко Йотов написа: Добър колектив сте.Вие сте главните виновници да има и Хонда в къщи. Не "сте", а "сме". Форумът е виртуално общество, където всеки (трябва да) има своя принос. Иначе не става работата с изяви от типа на "отдавна не съм влизал, ама да ви питам нещо сега". Иначе готина тема, от която и аз чак сега видях, че има ръководство, че последно само pair-нах телефона в CR-V-то, ама звук нямаше. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlio3911 1 #12 Отговорено 3 Октомври, 2018 Някой да опише стъпките ако не е проблем. Аз вече няколко дена не мога да де свържа с iphone. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hopcyns 0 #13 Отговорено 20 Октомври, 2018 Здравейте, отскоро имам хонда срв 2008г.опитвам се да се свържа с блутут в Колата, но стигам до потвърждаване на паролата и нищо, моля за малко помощ.Благодаря за което. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #14 Отговорено 9 Ноември, 2018 Еми потвърди я де. Само, че от телефона отвори си личния телефон, виж където е изписал, че е намерил блутута на колата- пише Honda cr-v, пипни върху него/ ако си с тъч скрин/ и ще ти излезе клавиатура на телефона, където да зададеш кода, който си казал на колата. После те пита за името, повтаря го казваш " yes'' и тoва е . Скоро си сменях апарата, че се наложи да го декларирам на колата. Има неща, който и аз не ги проумявам: например, като набирам номер от телефона си, а съм в колата, блутута е сдвойл, заглушил е апарата ми, а не го чувам от колата. А не може всички набирания да ги правиш гласово през колата, че колата нещо не ми харесва акцента. Виж тея дето са запомнени в колата проблем няма. А и това, че не можеш да видиш кой те търси, което е тегаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hopcyns 0 #15 Отговорено 1 Декември, 2018 Телефона не вижда колата и затова спирам до паролата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paf4o 0 #16 Отговорено 13 Април, 2021 Здравейте, купих си CR-V 2011, но не успявам да свържа телефона си. Прочетох темата (както и инструкциите), но не видях проблем подобен на моя. След натискане на Talk бутона при опит за коя да е от следните команди: Hands free link help, System, Phone set up или Phonebook - колата ми изпълнява други команди за климатика, CD-то, AUX менюто или вентилатора. Колата разпознава команди, но не тези които задавам. Случва се и след командата да не се случва нищо. Работя с английски език от повече от 10 години и не мисля, че проблема е в произношението ми. Някой имал ли е подобен проблем и ако да, ще съм благодарен, ако ми помогне. Да не съм изтървал някоя стъпка за стартиране на свързването на телефона с колата? Предварително Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasskes 0 #17 Отговорено 26 Октомври, 2023 На 20.04.2018 г. at 21:15, todor88 написа: пробвано и работи,свързва се-благодаря,преди всичко обаче дадох да изстрие всички настроики пароли и телефони,след това си стана работата. привет колега, и аз имам същите дерзания, с iphone 13 и изобщо не го намирам тоя проклет bluetooth как го измъчи при теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasskes 0 #18 Отговорено 13 Януари На 20.04.2018 г. at 21:15, todor88 написа: пробвано и работи,свързва се-благодаря,преди всичко обаче дадох да изстрие всички настроики пароли и телефони,след това си стана работата. колега, може ли и на мен тази инструкция? нещо не ми се получава с моята а имам същия проблем с bluetooth Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spaspandurov 0 #19 Отговорено 17 Януари Някой има ли идея как да накарам колата да говори на английски 😄. Като натисна талк бутона и започва да говори на италиански, дали има някъде някакво ръководство как да се смени езика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #20 Отговорено 21 Януари https://forums.hondabg.com/topic/101559-ръководство-за-cr-v-2007г/ пост номер 19! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове