AtsokOld 18 #1 Публикувано 2 Април, 2018 "Гледам ,че се луташ във форума... Не е ли твоето място? Отговаряш в темите със сарказъм,пишеш глупости,повечето ти постове са несъстоятелни.Получаваш лош рейтинг и от там ,когато наистина ти трябва отговор..не го получаваш ,защото така си си постлал.... Форума е за взаимопомощ не за бъзик... Та предлагам следната ситуация....След като ти изтече наказанието,ще ти нулирам рейтинга и броя на постовете и започваш отначало.Така имаш шанс да комуникираш с хората нормално... Устройва ли те? А,да не забравя ..наказанието ти е за злоупотреба с рейтинг.1 седмица. АМИ ... явно пиша глупости, щом някой го казва! Същото се отнася и за несъсътоятелните ми постове! Не съм искал отговор, така че не ми пука кой ще ми отговори на не поискан съвет! Бъзик е според ТЕБ! (какво е бъзик?) п.п. Много благодаря, че ще ми нулираш рейтинга и броя на постовете! Мислиш ли, че смисълът на живота ми е рейтинга и броя на постовете? Да започна отначало? п.п.п. ТА ... какво би трябвало да означава "наказанието ти е за злоупотреба с рейтинг.1 седмица." ? Не ми отговаряй, няма смисъл! То и така ФОРУМЪТ отива на умиране след великото ви модераторстване! п.п.п.п. Интересно ще просъществува ли този пост? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 2 Април, 2018 Може и да просъществува поста, както може и форума да преживее. Аз обаче се чудя дали някога, някои колеги ще разберат, че да си изплющиш личната кореспонденция пред всички е много недостойно и някак си предателско. За всички се отнася. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 3 Април, 2018 Преди 13 часа, AtsokOld написа: след великото ви модераторстване Това е доста общо. Ако имаш нещо конкретно за упоменаване - дай да видим. А ето моите впечатления за твоето велико потребителстване: - досега не съм видял (дори да опиташ) да помогнеш на никого; - пишеш само разни саркастични коментари, които не са от полза за дискусията; - явяваш се в темите, само за да нацъкаш минуси, като дори не драсваш два реда отдолу защо смяташ, че човекът не е прав. Та всичко това говори, че се имаш за особено разбиращ и компетентен, а аудиторията тук далеч не е на нивото ти. Това прави присъствието ти тук необяснимо, както на тези двамата на Шоуто на мъпетите: Хем не ги кефи, хем не участват в основното действие, хем винаги са там и имат какво да кажат на въпреки... П.П. Ще просъществува мнението ти. Нека всички ти разгледат коментарите ти в темите и видят, дали е яко някой да ти отговаря в темата така. И постовете, които ще видят са само тези, които не са били и скрити. Смятай другите какви са... П.П.П. Тук вратата не е затворена за никого. Нито за влизане, нито за излизане. Влязъл си, пробвал си, ние сме тъпаците, ти си готиният и това е. Като толкова не ти харесва форумът и обществото... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 3 Април, 2018 Преди 5 часа, Japanese fever написа: За публикуване на лична кореспонденция в някои форуми се дава перманентен бан. Разбира се това е оповестено в правилата им. Ето пак господин президента се изказа! Я ми кажи има ли форум в , който да не членуваш и само да спамиш някави свърх общи неща... Но да скоро модераторите ще се модерират сами и един на друг мненията, защото няма да има никой друг.... И моята тема угасна безславно. Това си е тенденция тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 4 Април, 2018 Може да е off ама ето ти темата и айде съживи я... Имаш пак едни 1500-1600 мнения в Нисан форум. Май те бях срещал и в Тойота. Дано не греша. Но буквално на всяка манджа мерудия! Тук близо 1900... Ти трябва да не ставаш от компютъра и да не излизаш от форуми! Нищо съществено не си казал в нито едно мнение! И тази ще пребъде колкото и моята. Късмет на автора! И него ли ще наречете "наглец" ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 5 Април, 2018 Сутринта щях да пиша в темата ,че си се променил,че имаш стойностни постове,че помагаш и днес пак предупреждение....:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 5 Април, 2018 Айде да спрете да търсите под вола теле вече, а? Теория на конспирацията стана вече, баси... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #8 Отговорено 1 Октомври, 2018 (Редактирано) Може ли да попитам тази тема защо е закована като важна най-отгоре? Опитах се няколко пъти да си обясня кое точно й е важното, но не можах. За сметка на това много по-популярни теми в други подфоруми не се заковават най-отгоре и заминават в небитието за отрицателно време. После един и същи въпрос се задава всяка седмица или всеки месец. Това нормално ли е според вас? Редактирано 1 Октомври, 2018 от Japanese fever Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове