svincy 0 #1 Публикувано 1 Април, 2018 Здравейте днес си откачих акумулатора за 10мин. и после видях,че шофьорското ми стъкло работи но не му работи авто режима нито надолу нито нагоре. Бихте ли ми казали как се обучават стъклата на тези коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2 Отговорено 1 Април, 2018 На акорда е натискаш до край, сваляш до долу и задържаш няколко секунди. След това по същият начин и нагоре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svincy 0 #3 Отговорено 1 Април, 2018 Благодаря ти колега стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #4 Отговорено 2 Май, 2018 Колеги и аз имам проблем с шофьорското ми стъкло, просто полудява.Свалянето е добре но вдигането не се получава даже и на ауто режим, спира където поиска и се връща надолу.Цяло приключение е да си затворя прозореца,моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #5 Отговорено 3 Май, 2018 При мен автоматичния режим работи само надолу. Опитвах да го "обучавам", но не се получава. Допускам, че може да е фабрично така. За фейслифта вероятно е по-различно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #6 Отговорено 4 Май, 2018 пробвай с това 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #7 Отговорено 5 Май, 2018 Благодаря колега, пробвах но не се получава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 6 Май, 2018 Откачи си акумулатора и пробвай пак (след това де ). На клипа горе от 2:32 нататък. Ако пак не става може да е от контролите на вратата. По спомен имаше сервизна акция за копчето, че можело да се намокри и изпържи, може да се е скапало нещо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #9 Отговорено 16 Май, 2018 Получи се след откачане на акумулатора,Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #10 Отговорено 17 Май, 2018 Може да се получава, но при фейслифта. Преди него, автоматично вдигане няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #11 Отговорено 31 Май, 2018 Да бе, няма ... Глупости. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #12 Отговорено 1 Юни, 2018 Не съм виждал 2002-2003 година с работещо автоматично вдигане. Ако на някой му работи, нека сподели, а още по-добре - снима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #13 Отговорено 1 Юни, 2018 Може ли аз? Това в подписа е края на 2003-а и автоматичното работи в двете посоки. Отказа веднъж, но след няколко вдигания ръчно се оправи и все още си работи. п.п.Видео някой друг път, в момента съм на работа (карам камион). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #14 Отговорено 3 Юни, 2018 Чудна работа... В бутона ли да е причината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandar_Stoyanov 14 #15 Отговорено 7 Юни, 2018 Моята също е преди фейса и имам автоматично спускане на прозореца, но до сега не ми се е случвало да се затвори автоматично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #16 Отговорено 7 Юни, 2018 Ако имате предвид да се затварят автоматично като изгасиш колата - ми нямаме такава екстра. Като се замисля май само това ми липсва, за да е перфектна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #17 Отговорено 7 Юни, 2018 Има и други неща Шумоизолацията примерно. Иначе, на мен май ми се е прецакал бутона или кабелите и при обучаване след 1-2 затваряния и отваряния на вратата го е забравило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #18 Отговорено 7 Юни, 2018 Имало е някога сервизна акция точно за тея копчета. https://www.autoblog.com/2012/10/09/honda-recalls-268-000-cr-v-models-over-window-switches/?guccounter=1 Ама няма много общо май с "губенето" на памет. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #19 Отговорено 8 Юни, 2018 Аз сега ходих до Ботевградско шосе, точно по тази акция. Слагат само едно уплътнение(гумена лента) на копчетата, цел ако вали и ти е отворен прозореца, да не ти се намокрят, дадът "късо" и да се изпържи инсталацията. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #20 Отговорено 8 Юни, 2018 Никога не е работило при мен. Дори сед опит за обучаване, пак си отваря само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #21 Отговорено 8 Юни, 2018 (Редактирано) Защо се прокрадват в мен съмнения, че с оригинална мерачка(HDS/HIM), може и да се настройват някак си? Сега нямам време, но ще взема да си поиграя малко моята и ако сполуча, ще пиша. Редактирано 8 Юни, 2018 от zmiata29 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове