Jump to content

bloiler

Фен
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

36 Neutral

1 Последовател

Относно bloiler

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 13.06.1974

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1,7 cdti; FR-V 2,0 i-vtec, HR-V D16W5, CR V II 2,2 cdti, CR-V III 2,2 i-dtec, Accord VII 2.2 cdti, Accord VIII 2.0 Automat Executive, Honda CR-V IV 2.0 Automat, AWD
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Contact Methods

  • Skype
    hvasileff

Последни посетители

1616 профилни разглеждания
  1. Ако направиш още една частична смяна ще намалее още придърпването. Потърси в търсачката, има писано за този проблем.
  2. И при мен го има този звук, но карам и не му обръщам внимание.
  3. https://www.google.com/search?q=accord+8+нулиране+на+масло&oq=accord+8+нулиране&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgCECEYoAEyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigATIHCAMQIRigAdIBDzE4MTMxMjA1MjBqMGoxNagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:af80d61d,vid:DKRRQSsMAwQ
  4. Според мен имтервала е на изминати км, а не на брой паления. Интересното е, че ако нямаш много бензин в резервоара и напълниш до горе на бензиностанцията, веднага след това реагира. Ако сипеш по - малко, например за 20 лв / около 7 л./, ми се е случвало да се промени нивото след 50 км. Интересното е, че наблюдавам range през цялото време и чак след около 50 км се променят оставащите км и нивото на бензиномера. Аз съм с ключ, но това според мен няма значение. Ако модераторите преценят, да разделят темата, за да не спамим излишно за подкартерната защита.
  5. При поставяне на газова уредба обикновено се слага и емулатор на бензиномера. Имам две коли на газ слагана от Markony и двете са с този емулатор. Слага се защото иначе ще ти "свършва" бензина постоянно като караш само на газ. Аз също карам по много километри на ден и ми се е случвало да ми светне резервата, а преди да тръгна съм сипал и газ и бензин. С времето и след няколко обаждания на Markony разбрах следното - като дадеш на контакт не палиш веднага, а след 2-3 до 5 секунди. Така има време този емулатор да реагира и да отчете горе-долу количеството бензин в резевоара. При мен като дам на контакт и ако не запаля въобще, стрелката на бензина отива в крайно горно положение, все едно резервоара е пълен до горе. Връщам контакта и при следващото палене ако не се забавя да запаля след 5-та секунда, всичко е ок. Въпрос на свикване. Случвало ми се е, след като заредя бензин, стрелката да реагира чак след 20 км. Компа си опреснява горивото по време на движение в зависимост от стила на шофиране, може би на около 20-50 изминати км, поне при мен е така. Иначе като знаеш, че имаш бензин, караш спокойно. Дано съм бил полезен.
  6. Кутията не е cvt, а старата здрава кутия. S под D значи "sequential" или ти да си сменяш скоростите от перата на волана, демек да караш като с ръчни скорости. На 4-та генерация не съм виждал 1,2 под D. Има писано по темата, порови малко с търсачката.
  7. Като видиш какво карам едва ли излагам марката и модела!
  8. На мен ми се е случвало да умре акумулатора от раз на Акорд 8 2.0 бензин. Прибирам се от работа, гася и на сутринта пробвам да отворя с дистанционното и изненада - не реагира. Викам батерията на дистанционното е умряла. Връщам се взимам другия ключ и пак не реагира. Отварям механично вратата давам на контакт и тъмница - нищо не свети. Взимам на жена ми колата и отивам на работа. Вечерта тичам с мултицета меря акумулатора и показа 0,5 V. Слагам нов акумулатор и всичко е ок. За първи път ми се случва.
  9. Ако имаш втори ключ, пробвай с него. Имах такъв проблем на Акорд 7.
  10. Ако помпата беше Denso, със сигурност щеше да изкара повече. Това е лично мое мнение.
  11. Проблема на тая помпа е, че е БОШ. Аз имах същия проблем. Така докарах колата от Швейцария. Проблема се е случил там. Взех от едно момче в Пловдив 4 дюзи, въпросната помпа, тръбичките и самия рейл за 1500 лв. Следва сваляне на резервоара и старателно измиване.. После продухване на цялата система и монтаж на дюзите и помпата. В резервоара имаше много стружки. Ако в регулатора има стружки, както на снимката по-горе, диагнозата е ясна. Дюзите и помпата които взех са от Акорд 2,2 идтек, англичанка. Колко ще изкарат не знам.
  12. При пръскане на стъклото се включват, мисля за два оборота. Щом всичко друго работи, проблема трябва да е в лостчето за чистачките.
  13. Аз моите ги залепих с канакулит
×
×
  • Създай нов...