dinko12345 4 #1 Публикувано 10 Март, 2018 здравейте! карам с 225 45 17, но се чудя дали да мина на 225 50 17 -мнения и съвет?? и да попитам още нещо-на двата ми ключа кaто натискам копчето за отваряне на багажника и не работи,това нормално ли е или ако не може ли да се оправи и при електричар ли трябва да ида ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #2 Отговорено 10 Март, 2018 Според тебе как ще е нормално да не работи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dinko12345 4 #3 Отговорено 10 Март, 2018 ами на теория е така но съм гледал клипове с представянето на колата и там не работеше също ! а вместо иронично подмятане можеш да дадеш съвет или мнение а не просто да си чешеш езика! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 10 Март, 2018 Здравей, Каква е идеята да минеш на по високи гуми, различни от предписаното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #5 Отговорено 10 Март, 2018 (Редактирано) преди 14 минути, dinko12345 написа: ами на теория е така но съм гледал клипове с представянето на колата и там не работеше също ! а вместо иронично подмятане можеш да дадеш съвет или мнение а не просто да си чешеш езика! Не съм бил ироничен, написах го да се осъзнаеш всъщност какво питаш. Как би било нормално нещо да не работи? Все едно да питаш въртя с двата ключа и колата не пали, нормално ли е? Редактирано 10 Март, 2018 от Nikito82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #6 Отговорено 10 Март, 2018 (Редактирано) Отварянето на багажника става с задържане на бутона за 1сек. Ако колата е комби, вероятно имаш проблем със сензорите на вратата. Аз съм с 225/45/17 и през ум не ми е минавало да сменям размера... още по-малко с по-високопрофилни гуми, които да са с по-голям диаметър. Ако искаш повече гума, то намали от цолажа на джантата, но аз мисля, че този размер е най-добрият за добро поведение на пътя и не лоша визия. Редактирано 10 Март, 2018 от ВесКо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dinko12345 4 #7 Отговорено 10 Март, 2018 ок мерси за отговорите както, се и извинявам ако не съм разбрал някой! за багажника идеята ми беше дали някой е имал такъв проблем и дали трябва да нодя на електричар или при човек за ключа да погледне! колкото до гумите-нацелих дупка едне вечер, и спуках и гума и 2 изкривени джанти, та идеята ми е понеже гумите са нископрофилни, ако сменя размера, евентуално дали при друг подобен случай няма да спася поне джантитте ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #8 Отговорено 10 Март, 2018 Ако по вина на общината или агенция пътна инфраструктура е настъпило ПТП, при което си изкривил джантите, то следва те да възстановят щетите, естествено след коректно пусната жалба към тях. А за багажника... седан или комби? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #9 Отговорено 10 Март, 2018 (Редактирано) Ако кажеш с каква скорост си карал, може и да ти се отговори. Но да предположим, че си карал със средна скорост, тогава със 16" най-вероятно нямаше нито да спукаш, нито да изкривиш, разбира се има още неизвестни... А защо колега, си избрал зимата да караш със 17"? Редактирано 10 Март, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #10 Отговорено 10 Март, 2018 Колега аз карам с 225 50 17 и е много добре от към возия и визия,и нямам никакви проблеми.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #11 Отговорено 10 Март, 2018 Колега, за багажника ти отговориха - задържаш бутона за секунда-две и трябва да се отвори. Ако не се отвори, значи имаш проблем. Колкото до гумите - 225/50/17 не са ли доста по-скъпи от 225/45/17 ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dinko12345 4 #12 Отговорено 10 Март, 2018 зависи от къде ги купуваш и коя марка !колата съм я купил с тези джанти, да сменям наново джанти и всички гуми не ми е по джоба в момента, става доста скъпо .колата е седан. а колкото до това да съдиш областна управа за ремонт на 2 джанти и купуване на 2 гуми мисля че е загубена кауза ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6042 #13 Отговорено 10 Март, 2018 Зависи както от скоростта и дупката, така и от гумите. Мойта е швейцарка и дойде от там с някакви китайски 225 45 17 Много глупави гуми, бе първото ми впечатление -тежки и грозни. Като ги покарах установих че са страхотни на студено и мокро, а от как съм с тях не подбирам дупките -газя наред. Имат солиден борд и няколко пъти така съм налитал че чак се повдигам от седалката, но нито балони, нито криви джанти. Толкова са дуракоустойчиви че тая есен си купих 2 нови -същия модел (общо за под 200лв). Едвам ги намерих (в Румъния). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dinko12345 4 #14 Отговорено 10 Март, 2018 и моята е швейцарка едната гума ми беше мишелин другата някаква немска марка не съм ги чувал както и да е-станалото станало просто си мислех ако взема друг размер да не са толкова ниски дали няма да е по-добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6042 #15 Отговорено 10 Март, 2018 Зимните ми са с товароносимост 94 и як борд. Там е "разковничето". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #16 Отговорено 11 Март, 2018 dinko12345, oтвари багажника и под кората, на която стоят говорители, ще видиш едно копче, на което трябва да му смениш позицията, и след това е много вероятно да започне да се отваря багажника, и от бутона на дистанционното. Не забравя, че отварянето става с задържане на бутона поне 1-2сек. Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #17 Отговорено 11 Март, 2018 (Редактирано) С копчето няма да стане, пробвал съм. Това копче заключва бутона на багажника, но с дистанционно пак се отваря. Редактирано 11 Март, 2018 от Nikito82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #18 Отговорено 11 Март, 2018 /\ Потвърждавам написаното. Копчето между колоните само изключва бутона на самата врата, за да не ти я отвори някой докато чакаш на светофар. Иначе от инженерна гл. точка е безумно копчето да изключва изобщо отварянето на багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове