sttekata 167 #1 Публикувано 27 Юли, 2017 Здравейте, Някой може ли да каже какъв е парт номера за задни спирачни дискове на Хонда ЦРВ 2,2 дизел, 140кс, 05.2007г. Видях различни номера на дискове за този модел , като дисковете са с различни: - диаметър на диска - 302мм и 304,7мм - дебелина на барабана (основата на диска) - 57мм, 60мм и 64мм Ако някой може да ми съдейства моля да каже и ако трябва VIN номера ще му пратя. Идеята за смяна е, че задна дясна ми бие и ще сменям направо двата диска. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 27 Юли, 2017 По въведени параметри тук излиза 42510-SWW-G01. Иначе в същата връзка от по-горе можеш да въведеш и VIN, за да си още по-сигурен. Наскоро сменях предните дискове на ЦР-В-то и сложих АТЕ. Доколкото знам, Хонда ги слагат ОЕМ в немалко от моделите си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 28 Юли, 2017 Благодаря ти колега! Поръчах нови дискове и нови накладки, че трябва да сменя и накладките - ако е бил крив диска се износват неравномерно и после може да изкривят и новия диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 28 Юли, 2017 На моята каруца има оригинални Бош...марка ,която недолюбвам,но пък спира прилично ,без много прах и без да свирука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #5 Отговорено 28 Юли, 2017 Аз поръчах всичко на TRW - 190лв с доставката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #6 Отговорено 9 Октомври, 2017 Да не отварям нова тема искам да попитам какво ви е мнението за тези накладки:https://www.avtochastionline24.bg/jurid/7864184 Това че са керамични плюс ли е за градско каране на автоматик? Или за предпочитане е да си поръчам оригинални? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #7 Отговорено 10 Октомври, 2017 (Редактирано) Това че са керамични най-вероятно е печатна грешка Редактирано 10 Октомври, 2017 от mccoy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #8 Отговорено 18 Октомври, 2017 Колеги, вижте цените в autoprofi.bg - аз моите от там си ги купих и съм доволен! (ТРВ бяха). ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА НА САЙТА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #9 Отговорено 19 Октомври, 2017 Колеги, вижте цените в autoprofi.bg - аз моите от там си ги купих и съм доволен! (ТРВ бяха). ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА НА САЙТА ! Спрях се на оригинални но не от Бултрако а от Английско и ми костваха предни 120лв и задни 95лв.В Бултрако ми казаха за предни накладки 204лв + 48лв за смяната и за задни 155лв + 48лв. смяната и се отказах. Нкладките вече са при мен пристигат за около седмица. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #10 Отговорено 16 Юни, 2019 Изтупвам темата от праха - искам и аз да си сменя дисковете и накладките. Някакви "новости" откъм поръчките има ли? Препоръка за сайт - гледам, че Coxmotor и Autodoc имат на аналогични цени, кой сайт бихте ми препоръчали? И накрая, но не на последно място - ще има ли групови поръчки от Coxmotor? Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #11 Отговорено 17 Юни, 2019 На 19.10.2017 г. at 16:54, sredez403 написа: Спрях се на оригинални но не от Бултрако а от Английско и ми костваха предни 120лв и задни 95лв.В Бултрако ми казаха за предни накладки 204лв + 48лв за смяната и за задни 155лв + 48лв. смяната и се отказах. Нкладките вече са при мен пристигат за около седмица. Колега, дай жокер т.е. линк откъде си ги взел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 790 #12 Отговорено 17 Юни, 2019 Аутохелп предлагат много добри цени. За задни накладки ТРВ платих 58лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове