Berberov 31 #1 Публикувано 10 Май, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги , Преди да започна бих искал да се обърна към *администраторите*, за да не ми наложат пак някое наказание! Видях във форума раздела проекти, но не ми е активна опция да добавям, така и не разбрах защо. Ако може, преместете темата ми там. Преди година закупих своето црв в следното състояние. Обслужен двигател , ходова част и диф - без Ръжди, внос от Италия От този момент до сега съм врътнал 32 хиляди без проблемни ( с изключение на долна помпа на съединителя 28 лв , която подмених на 21 хиляди ). Първите 5 Снимки са като си имах капак за резервна гума , но нямах масичка . И така, почна се. Смених безличните за мен сиви лайсни на вратите с черни и сложих модули за дневни светни (30 % от дългите), и добавих лед ленти . По-късно, при хвърлено камъче, ми се счупи предното стъкло и одраска леко предния капак, което споменах по-горе, и взех Фефлектор - 10 , 11 снимка. Добавих и оригиналните пръскалки на бронята, които джамбазите бяха свалили, заради наработещото моторче, което отремонтирах с подмяна на биметална пластина - има тема във форума за това. Междувременно го парафинирах( пуснал съм тема със снимки ) и добавих халогени със също оригинална инсталация от црв. Добавих и ветробрани, пълен комплект ХЕКО плюс Дефлектор странични огледала, спойлер дясна чистачка и и перка. Редактирано 16 Май, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 17 Май, 2017 Добре си се справил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakota 14 #3 Отговорено 19 Май, 2017 Браво! Добра работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #4 Отговорено 1 Юли, 2017 Много добре се е получило! А аз днес промених скучните черни лайсни на вратите, които на половина се бяха обелили. Малко трудно, но след 4 часа триене и полиране нещата се получиха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #5 Отговорено 1 Юли, 2017 Ето това вече наистина е сполучливо. Би ли споделил подробности около процеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #6 Отговорено 1 Юли, 2017 (Редактирано) Процеса е елементарен, но трябва много търпение и шкурене. Материалите които съм използвал са: шкурка P400 и P1000, макетно ножче и шлайф паста със средна едрина/закупих я от първия подходящ магазин/ като не съм гледал марка. Стъпките през които преминах са следните: 1. Демонтаж на всички лайсни. 2. С шкурка P400 свалих черната боя, с която аз ги бях боядисвал и съответно, която на половина вече се беше излющила. 3. С макетния нож премахнах останалото гумено покритие и съответно отново с шкурка P400 за да падне изцяло. 4. С водната шкурка P1000 направих финално шкурене след което преминах към пастата. 5. С вълнено парцалче и шлайф пастата на ръка полирах 2 пъти лайсните и резултата е налице... Това което ме затрудни е премахването на останалото гумено покритие. Много трудно се сваля, защото трябва да се пази лайсната да не се надере с ножчето, останалото става много бързно... Редактирано 1 Юли, 2017 от Hanchko 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #7 Отговорено 3 Юли, 2017 Страхотно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #8 Отговорено 3 Юли, 2017 Тази гума по него е за да забърсва прозореца когато го прибираш. Иначе браво добре е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
solakov 0 #9 Отговорено 19 Октомври, 2017 (Редактирано) Здравей колега задницата повдигната ли е Редактирано 19 Октомври, 2017 от solakov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #10 Отговорено 19 Юли, 2018 Ето още малко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #11 Отговорено 4 Ноември, 2018 И най новото jdm салон-спална и щора 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #12 Отговорено 20 Декември, 2018 Вече и фейс лифт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #13 Отговорено 26 Декември, 2018 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #14 Отговорено 26 Декември, 2018 Яко. Предната броня от фейса директно я закопча ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #15 Отговорено 27 Декември, 2018 Не , колега казанче фейсово и не само . Има много различия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #16 Отговорено 23 Юли, 2019 Вече с jdmспойлер плюс dom паркинг огледало 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #17 Отговорено 23 Юли, 2019 С вграден в хрома стоп 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #18 Отговорено 9 Януари, 2020 Най накрая успях да намеря jdm подлакътник двойна жарка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #19 Отговорено 10 Януари, 2020 Между временно смених съединители пълен комплект. И смених ангренажа с маркови компоненти ремък конти и т.н . Сменени и 3те пистови ремъка тампони на двигателя свещи . Сложих теглич и багажник напречни греди и четири нови гуми с джанти. Бе поохарчих се . Всеки момент ще кача и снимки с ролбар jdm оригинал 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #20 Отговорено 28 Февруари, 2020 Най накрая завърших проекта си изцяло пълен JDM пакет вътре и вън . като остана да кача снимки на навигацията 2 дин. Също така ревизирах цялото окачване 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #21 Отговорено 29 Февруари, 2020 със или без дефлектор? сложих го за проба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #22 Отговорено 29 Февруари, 2020 Бих го задържал. Иначе черното по бронята и стои странна, а с него някак си са в хармония. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #23 Отговорено 29 Февруари, 2020 1 hour ago, Berberov said: със или без дефлектор? сложих го за проба В началото на темата си с този дефлактор 2017г,нещо му се ядосваш и го сваляш и слагаш ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #24 Отговорено 1 Март, 2020 Преди 22 часа, ceco_accord написа: Бих го задържал. Иначе черното по бронята и стои странна, а с него някак си са в хармония. Това черното е оригинална и много скъпа добавка . Нарича се modulo jdm пакет който е комплект с спойлера от зад и т.н. . По принцип е сив . Мое лично решение е да го боядисъм в черно със лайстите на вратите. Комбинацията сиво и черно много ме кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #25 Отговорено 1 Март, 2020 Преди 22 часа, CARPERA написа: В началото на темата си с този дефлактор 2017г,нещо му се ядосваш и го сваляш и слагаш ли. Зареди снимките колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #26 Отговорено 1 Март, 2020 (Редактирано) Преди 2 часа, Berberov написа: Това черното е оригинална и много скъпа добавка. ... Въпреки това и на мен не ми харесва, както формата, така и цвета. Все пак, ако трябваше да го слагам, аз лично бих предпочел да е с цвета на бронята. Двете да са черни, или и двете сребристи. п.п. Колата си е твоя, и трябва да изглежда, както на теб ти харесва, а не на нас. Това, което се харесва на мен съм го имал 2 пъти - две оригинални CR-V RD1 JDM. Единствената разлика между двете беше цвета - зелена перла първото и сребриста перла второто. п.п.п. И понеже се интересуваш от нашето мнение по твоя проект - ако гониш JDM изглед, до момента си, да кажем наполовина готов. Липсват ти няколко основни неща, които ще накарат всеки видял ги да възкликне - "Я ... JDM-ка!'. Редактирано 1 Март, 2020 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #27 Отговорено 6 Март, 2020 На 1.03.2020 г. at 21:50, Krasi-mir написа: Въпреки това и на мен не ми харесва, както формата, така и цвета. Все пак, ако трябваше да го слагам, аз лично бих предпочел да е с цвета на бронята. Двете да са черни, или и двете сребристи. п.п. Колата си е твоя, и трябва да изглежда, както на теб ти харесва, а не на нас. Това, което се харесва на мен съм го имал 2 пъти - две оригинални CR-V RD1 JDM. Единствената разлика между двете беше цвета - зелена перла първото и сребриста перла второто. п.п.п. И понеже се интересуваш от нашето мнение по твоя проект - ако гониш JDM изглед, до момента си, да кажем наполовина готов. Липсват ти няколко основни неща, които ще накарат всеки видял ги да възкликне - "Я ... JDM-ка!'. Колега и тръбите с надпис - праговете ги имах и ги продадох Не служат за нищо друго освен да цапат крачола! Големите ветробрани свирят много гадно и това и причината да не ги монтираме. А за огледалото на калника е необходимо да се пробие калника което никога няма да направя. Грешката ми беше ,че не го взех с оргиналния калник!!! Пари не са пестени и повечето неща са налични въпреки че не са монтирани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #28 Отговорено 6 Март, 2020 Придържам се до колкото мога към оригинала , а при него за да изпъква jdm добавката за фейс лифт Трябва да е различен нюанс за да се откроява и за да не бъда голословен ще приложа снимки от списанието crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #29 Отговорено 8 Март, 2020 (Редактирано) Ееей, това от картинката е много готино! Харесвам всякакви циганийки стига да не са кич. Редактирано 8 Март, 2020 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #30 Отговорено 16 Юни, 2021 Android плюс дистанционно и камера 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Val_002 1 #31 Отговорено 17 Януари, 2022 Може ли да кажеш от къде взе часовника и мултимедията П.п Добре си се справил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_bg 2 #32 Отговорено 4 Април, 2022 На 28.02.2020 г. at 20:33, Berberov написа: Най накрая завърших проекта си изцяло пълен JDM пакет вътре и вън . като остана да кача снимки на навигацията 2 дин. Също така ревизирах цялото окачване Колега от къде намери подлакътникът шкафче, и аз доста търся моля насочи ме, мислех от тея универсалните боклуци ама твоето се вписва идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 4 #33 Отговорено 24 Октомври Здравей колега не успях да намеря темата за парафинирането, можеш ли да я споделиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове