topche 2 #1 Публикувано 3 Август, 2016 Здравейте, ще си слагам газово и искам да не си губя обема на багажника. Някой виждал ли е или знае ли начин за посоченият модел гумата да излезе на задния капак. Знам, че капака се отваря нагоре (а не като предния модел настрани) и логично не би трябвало да може , но пък може да не знам всичко. За инфо резервата ми е патерица 14 инча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 3 Август, 2016 Може, 1. Взимаш една планка за закрепване на резервна кума, която се монтира на задните капаци за 1-ва или 2-ра генерация 2. С тенекиджийски умения я шляпваш на задния капак на 3-та генерация. 3. Слагаш една пълноразмерна гума с джанта (гледаш да е като твоите) 4. Пластамасов или брезентов капак (по-желание) И да не забравиш да ни изпратиш снимки. Ще бъде интересно за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #3 Отговорено 3 Август, 2016 (Редактирано) Щом е патерица, някъде под колата не е ли по хитро и без това никой не ходи офроуд с 3-та генерация. На 5-тата врата ще стои нелепо. Редактирано 3 Август, 2016 от HondaExplorer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #4 Отговорено 4 Август, 2016 Щом е патерица, някъде под колата не е ли по хитро и без това никой не ходи офроуд с 3-та генерация. На 5-тата врата ще стои нелепо. 100% с Ген 3 НЕ ходим да офф-роудваме ще огледам под колата дали има място. Но аз малко съм началник на кръжока "пречат ми ръчичките" и трябва да е достатъчно лесно за употреба , ако я вкараме под колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 4 Август, 2016 (Редактирано) Хвърляй гумата и купи спрей с пяна,по—евтино ще ти излезе а и по—малко място заема Редактирано 4 Август, 2016 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #6 Отговорено 4 Август, 2016 Хвърляй гумата и купи спрей с пяна,по—евтино ще ти излезе а и по—малко място заема Е това е вече идея. Само дето и едно компресорче трябва да купя, което не е проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesss 12 #7 Отговорено 4 Август, 2016 Хвърляй гумата и купи спрей с пяна,по—евтино ще ти излезе а и по—малко място заема Е това е вече идея. Само дето и едно компресорче трябва да купя, което не е проблем. И аз се интересувах от тези спрейове по друга причина. Разбрах за тях обаче, че после гумата се изхвърля Ако е непоправимо спукана е ок. Не знам дали обаче тогава спрея ще свърши работа. Ако гумата подлежи на ремонт, излиза, че вместо да я залепиш за 20 лв(в повечето случай) хвърляш цялата гума(200+ лв). А ако случайно няма от този модел вече(купил си гумите в последната година, когато са се продавали), трябва и повече от една да купиш... Един приятел сега имаше такъв проблем. Летни гуми на 2 сезона, спука непоправимо едната, вече не се предлага модела и купи 2 нови(автомобил с предно), а старата една за боклука... Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #8 Отговорено 4 Август, 2016 (Редактирано) и ти си прав. Ептен ме объркахте Накрая ще си я нося в багажника .. Редактирано 4 Август, 2016 от Drone Цитат на предходно мнение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #9 Отговорено 4 Август, 2016 Спреят се чисти от гумата. Гумаджиите малко се цупят, но се чисти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #10 Отговорено 4 Август, 2016 Имайте също предвид, че ако гумата е цепната/срязана/разпрана повече от 1 см а не е само дупка този спрей не върши работа. Пробвано лично. Ако е само дупка работа вършат и фитилите. За фитилите обаче трябва да знаеш къде е дупката и пак трябва компресор де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #11 Отговорено 4 Август, 2016 ..... Накрая ще си я нося в багажника .. Това ти е решението. Или си остави резервната гума на местото си и си сложи нормална бутилка в багажника. Не се занимавай с глупости - от сорта на планки на задния капак. Трябва да подсилваш вратата от вътре, трябва да местиш номера, трудно ще вдигаш вратата нагоре, постоянно ще имаш проблем с амортисьорчетата и така нататък. А да я монтираш отдолу, където няма място - също е мисия невъзможна. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #12 Отговорено 4 Август, 2016 Изобщо не я ползвам.За градско седи в сервиза,За извънградско си кротува в зад пасажерската седалка или в багажника.Една по- голяма калъфка за възглавница и си имаш чохълче 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #13 Отговорено 5 Август, 2016 Решението. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #14 Отговорено 5 Август, 2016 Пусни и линк към магазина де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #15 Отговорено 5 Август, 2016 http://www.ebay.co.uk/itm/121786724450 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #16 Отговорено 5 Август, 2016 155/90/17 е нащо цукало.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #17 Отговорено 5 Август, 2016 Е влиза де. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno72 2 #18 Отговорено 3 Ноември, 2018 Темата е старичка но да дам мнение: Възможно е да се направи стойка, която да се отваря настрани, преди да вдигнете капака нагоре. С достатъчно умения, пари и желание не е невъзможно. Мисля при Опел Фронтера беше подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #19 Отговорено 4 Ноември, 2018 Може да се направи стойка, която да се отваря настрани, но задния капак пак ще се вдига нагоре, а с гумата на него е мисия невъзможна. Ще трябва да сваляш резервната гума всеки път, когато отваряш задната врата, което не е опция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #20 Отговорено 12 Ноември, 2018 Не е ЦРВ III, но може да е от полза на някой 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #21 Отговорено 13 Ноември, 2018 Интересно ,ама как се отваря багажника... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #22 Отговорено 13 Ноември, 2018 Рамката се разпъва на страни и няма ядове. Ето го пича постоянно пътува някъде офроуд, групата във фейса е пълна с негови снимки 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове