Victor12y 1 #1 Публикувано 31 Май, 2016 Здравейте колеги, искам да сменя маншона и топката на скоростният лост (6 степенна механична). Тъй като не ми харесват нововъведенията, търся да изглежда като оригиналните. Може ли да ми препоръчате от къде мога да намеря, за сега намирам само на едно място в Ебей : http://www.ebay.co.uk/itm/GEAR-STICK-SHIFT-KNOB-GAITER-GAITOR-BOOT-FRAME-HONDA-ACCORD-VIII-8-MK8-08-14-/272234797558?hash=item3f627559f6:g:sOwAAOSw~oFXLIV~ . Ако на някой му е минала същата мисъл, нека сподели опита си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 31 Май, 2016 Цената е много добра, по-ниска няма да намериш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #3 Отговорено 1 Юни, 2016 Бих потърсил от някой от акордите "на части" - оригинална, от запазен автомобил. Не бих се доверил, че евтина китайска топка ще издържи повече от някой друг месец. Докато продадох миналия акорд на 270 000км и тепърва оригиналната топка на скоростите показваше леки протърквания (макар че това зависи дали караш с пръстени, колко градско и прочее). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4 Отговорено 1 Юни, 2016 (Редактирано) При мен топката е в добро състояние, но предния собственик е изтъркал маншона от задната страна (все едно откъм пътническата седалка). Замислям се дали да дам на тапицер да ми направи нов какъвто ми харесва или да заложа на този от бултрако за 132лв.. Редактирано 1 Юни, 2016 от g0sh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 2 Юни, 2016 Луд ли си ,132лв?Отиди при тапицер и ще ти направи като оригиналният,за три пъти по-ниска сума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor12y 1 #6 Отговорено 2 Юни, 2016 Тапицера е добро предложение, но аз искам да сменя и топката. Самият маншон го има в ебей за 7-8 долара, мисля че даже от естествена кожа. И аз се замислих да взема от Бултрако Ботевградско, но цената и отношението на хората ме възпира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasbiva4a 0 #7 Отговорено 3 Октомври, 2016 Колега успя ли да го смениш?Как изкара стария?Цялата пластмаса ли махна първо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Златко Димитров 0 #8 Отговорено 19 Март, 2020 При мен е олющено покритието на капачката на топката. Оригинална в Бултрако (топка) струва......490 лв!!! Сега съм с някаква китайска от Алиекспрес, докато си направя "custom made" от старата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didomucy 73 #9 Отговорено 20 Март, 2020 Здравейте колеги. В мобиле или карс бях попаднал на обява за топка на скоростния лост, някакъв майстор-стругар ги изработва. https://m.mobile.bg/details/u1570536008679065. Дано съм бил полезен. Аз също се замислям за смяна, моята е type S 2012 и е доста надрана, разминава се модела, но пак е вариант. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didomucy 73 #10 Отговорено 20 Март, 2020 Ето още една обява😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #11 Отговорено 20 Март, 2020 На тая метална топка, зимата ще ти залепне ръката.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deyan Angelov 0 #12 Отговорено 21 Март, 2020 (Редактирано) Аз съм с TypeS, преди време доста търсих някво близко копие на моята, намерих това: https://www.ebay.com/itm/191002908489 Но така и не си я поръчах, не ми изглежда с хубава кожа, но пък може да се претапицира. А някой дали е успял да реставрира своята, по скоро такъв вариант си мисля. Моята в момента изглежда така: Редактирано 21 Март, 2020 от Deyan Angelov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #13 Отговорено 21 Март, 2020 Deyan, аз ако бях, щах да я сваля и да я мина с някаква фина шкурка. Моята я претапицирах за 30лв. с естествена кожа, но отгоре ми е здрава. Само пръстенчето е наполовина изтрито. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deyan Angelov 0 #14 Отговорено 16 Април, 2020 (Редактирано) Здравейте, Изпратих си топката за полиране на колега от нашия форум, в olx nickname-a му е "vra4anin", топката стана като нова, ето и снимката след реставрирането: https://prnt.sc/s0c44b Остава сега да претапицирам и кожата. Редактирано 16 Април, 2020 от Deyan Angelov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове