Petar76 0 #1 Публикувано 11 Февруари, 2016 Здравейте, насочил съм се към една конкретна обява: http://www.cars.bg/c1387284 Въпросите ми са: как ви се вижда, има ли някой впечатления от оглед на място, дали някой е купувал от този човек и друга хонда? Аз си търся 7- генерация, бензин. Ако някой може да ме насочи и към други подобни за продажба ще съм благодарен. Хубав ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #2 Отговорено 11 Февруари, 2016 Обявата е на колега от форума - kembo. Кола не съм купувал, но взимал съм си комплект джанти от него (същите като на акорда от обявата ). Останах изключително доволен от отношението (макар, че не се видях лично с него, а с негов "ортак"). Много коректни. Всичко което пишеше в обявата и което си говорихме по телефона отговаряше на 100%. Полафихме си с човека. Големи фенове са на марката. Вкарват коли от Испания. Само проверени и на ход, основно бензинови (дизеловите каза че ги отбягва поради известните на всички ни причини). Останах с впечатлението, че държат на качеството, лично подбират колите и продават "сигурни" коли, така че да няма недоволни клиенти. А доколкото съм чел отзиви във форума, май наистина е така. Общо взето, "пазарувалите" от него са доволни. Цените му не искам да коментирам, защото за мен това не е най-важното. Лично аз, предпочитам "да платя повече и в крайна сметка да ми излезе по-евтино" (естествено, това не е гаранция, но... мое мнение си е ). До колкото съм преглеждал обявите му, съм останал с впечатлението, че знае какво продава, държи на стоката си и търси цената, която заслужава. Таргета му са клиенти, които търсята добра стока, а не добра цена. Моя съвет към теб е да му се обадиш, да го поразпиташ. Ако не ти е голям проблем, дори да се уговорите и да отидеш на място, да се видите, да огледаш колата и да си създадеш преки впечатления... Мисля, че ако колата си струва - ще го разбереш веднага. Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fonzis_ 35 #3 Отговорено 11 Февруари, 2016 Тази обява мисля че не е на Кембо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #4 Отговорено 11 Февруари, 2016 (Редактирано) Малко по-стара е, но изглежда доста добре. По описанието съдя, че може и да се провери в представителство за история. http://www.mobile.bg/11454938730371988 Редактирано 11 Февруари, 2016 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gvpetkov 1 #5 Отговорено 11 Февруари, 2016 Колата изглежда доста добре,мисля че няма какво да те притеснява,все пак е и ХОНДА! Sent from my LG-D855 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 11 Февруари, 2016 Кембо не е ли в Ямбол ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #7 Отговорено 11 Февруари, 2016 Тази обява мисля че не е на Кембо! Хмм.... може и да съм сбъркал, наистина. Извинявам се за което, ако наистина обявата не е негова. Подведох се по града и няколкото поредни нули в телефонния номер. Неговият (поне този, който аз съм запазил), също е с няколко поредни нули "по-средата", но не е същия. Сори отново, ако съм сбъркал. Кембо не е ли в Ямбол ?Да не би да се бъркаш с колегата Tokio (който, доколкото знам, също вкарва хонди от Испания)? kembo "си е в Пазарджик".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #8 Отговорено 11 Февруари, 2016 (Редактирано) Колата не е на "kembo", обявата стои от поне 6 месеца, за мен не си заслужава. Редактирано 11 Февруари, 2016 от Десислав Иванов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar76 0 #9 Отговорено 12 Февруари, 2016 Благодаря за отговорите на всички. Мисля да я видя на място. Да попитам Десислав, защо мисли, че не си заслужава колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #10 Отговорено 12 Февруари, 2016 (Редактирано) Колега, в обявата пише, че колата е с ксенон, а аз пръскалки на бронята не виждам, не съм 100% сигурен, но мисля, че ксенона върви задължително с пръскалките. Може да има допълнително монтиран китайски... Пише, че е с оригинален cd changer, аз лично монтиран чейнджър на мястото на което е този не съм виждал, плюс аудиото не е премиум, а пак доколкото си спомням само премиум аудиото е с 6 диска. Това ми се набива на очи, другото си е късмет. Ако греша за горните неща нека колегите ме поправят. Редактирано 12 Февруари, 2016 от e4omir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #11 Отговорено 12 Февруари, 2016 Твърдението, че е с всички екстри за модела също не е вярно. Нивото й мисля, че е Sport, а с всички екстри е Executive, в които има още доста неща. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #12 Отговорено 12 Февруари, 2016 То си пише е е Sport и колата изглежда добре поне на снимки,ползвай съвета на "Веселия",вземи сервизната книжка и се обади в Испания на човека от който е купувана,все ще намериш човек с испански език ,и ще сравниш нещата .Това с допълнителния ксенон и допълнителен чейнджер не са болка за умиране,те не карат колата,аз съм с китайски ксенон 4 г и нямам никакви грижи,само са ми е по евтини кружките.Е къде е Пазарджик иди и виж,пък и цената на място се коментира .Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #13 Отговорено 12 Февруари, 2016 (Редактирано) Не е болка за умиране да са допълнително монтирани чейнджъра и ксенона-да, но ако са от оригиналните, но допълнително да пишеш и че екземпляра е с всички екстри за модела, а той да е със средно ниво на оборудване, най-малкото е заблуждаващо непросветените с модела потенциални купувачи и лично на мен би ми дало "едно на ум" и за друго подобни изненади. Иначе стои доста изпъната и запазене отвън и овътре. Редактирано 12 Февруари, 2016 от angello 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #14 Отговорено 12 Февруари, 2016 Да не стане накрая като продаваните акорди преди фейса с бордови компютър и след това някой да пусне тема "как да си пусна бордовия, че в обявата пишеше,че има?". За мен би било важно да знам дали колата ми е с китайски ксенон, или с фабричен, независимо дали той кара колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #15 Отговорено 12 Февруари, 2016 Относно пръскалките за ксенона, аз съм с фабричен такъв но нямам пръскалки, така че това не е гаранция че е китайски и т.н. моя Акорд е Type S. Най добре е автора на темата да се метне до Пазарджик, след предварителна уговорка с продавача, и да се види колата, все пак ние каквото и да кажем той ще я кара, ако я купи естествено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #16 Отговорено 12 Февруари, 2016 Пак филми и конспирации. Просто този модел не е Екзекютив, поредната обява, чийто собственик не различава Екзекютив от останалите изпълнения. Ксенона лесно се разбира дали е китайски или не, крушката трудно без сваляне, но по баластите ще се разбере. Дори по рефлектора може да се разбере. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #17 Отговорено 12 Февруари, 2016 Пак филми и конспирации. Просто този модел не е Екзекютив, поредната обява, чийто собственик не различава Екзекютив от останалите изпълнения. Ксенона лесно се разбира дали е китайски или не, крушката трудно без сваляне, но по баластите ще се разбере. Дори по рефлектора може да се разбере. Колега ,на обявата ясно пише че е SPORT.Според мен по важно е да се провери за реалните километри и състоянието като цяло,а не с какви фарове е и каква музика има.Това е въпрос на вкус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #18 Отговорено 12 Февруари, 2016 (Редактирано) Здравейте ,обявата не е "моя". Живея в Пазарджик но пак казвам НЕ Е МОЯ. Обявите ми имат мой собствен стил и винаги си пиша името в тях за да се знае. Редактирано 12 Февруари, 2016 от kembo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #19 Отговорено 13 Февруари, 2016 Близък приятел купи кола от въпросния търговец и въпреки всички уверения, че колата е безупречна му се наложи да налее 2000лв за ремонти След това разбира се си правеха оглушки.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове