Jump to content

harabijta

Фен
  • Мнения

    214
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от harabijta

  1. Ами тъпо е да съм член на форума от 10 години и Да съм наказан от 8 години и да не мога да публикувам обяви в продава части.Не че ме е скъсало да продавам части точно тук,но е Тъпо.
  2. Здравейте.Поради различни причини не бях влизал в форума от 4-5 години.Преди това бях наказан вече не помня от кой админ че не регламентирано изкарвам 'много пари' от форума и получих титлата NON COMMERCIAL.Днес след 5 години отсъствие ми се наложи да вляза да си потърся части за новия акорд 2009 и се оказа Че още съм носител на тази велика титла.Колеги админи.Несериозно е .Дори и Българския съд дава Реабилитация по право след изтичане на 3 годишен срок. БЛАГОДАРЯ.
  3. И аз ще доождам само да не забравя.
  4. Моите са вече втора година на колата и не са мръднали.Перфектни са.
  5. сори моя грешка.Ама още ме гризе за моята грешка и бан от страна на модераторите и дебна като чакал за издънки.
  6. Регулируеми спортни пружини за Хонда Сивик публикуване Днес, 01:14 PMКоментар #1Новак*Група: NewbiesМнения: 1Регистриран на: Днес, 01:08 PMПотребител: 15158Кара: Honda civic търся си спортни прожини ако някой има предложения да пише тук Go to the top of the pageReport Post +Quote Post« Следваща (най-стара) тема · Купува части / аксесоари · Следваща (най-нова) тема » Нещо не схващам какво стана с 50те поста.Модераторите се заяждат с някои за нарошени права и търпят доживотни санкции а за други всичко може.Ам да се регистрирам наново и да ми изчезва тъпото наказание и да продавам бонбони и да правя пари на поразия.
  7. И аз видях темата късно.Трябваше преди да навиваш болтовете да охлабиш жилата на ръчната и нямаше да имаш ядове.
  8. и моята прави същия номер и то с два различни изпарителя.Всичко е от въздуха.Над 100 км като я пусна няма ядове. падне ли под 100 до 80 оборотите падат.Под 80 пак няма ядове.Явно се получава някъкво завихряне което тика много въздух в филтъра.Другото което останових е че като се задръсти филтъра и спира да гасне но спира и да върви.
  9. И аз имах същия проблем.Смяна след смяна и шлаиф след шлаиф.Остъргах и блока с 0.30 щото се оказа че има малко пропаднали цилиндри.сглобих го и след 50000 пак боза.таман щях да го хвърлям и оп една метална гарнитура да я пробвам,не знам марката вече.Стягане с едно кило одгоре не 70 а 80 нютона и воала колата върви от миналия юли до сега без ядове.Не се чуди ами си намери гарнитура а не картон.Металната е 60-70 лева които ти си дал вече два пъти за клингиритовите.
  10. 1.Civic 5ген седан д15б22.Обикновенна3.Като я взех от холандия беше с виале но много старо и се предаде.Сега с ловато.4.На газ смесено каране 9/100 извънградско от 6 до 8 зависи.На бензин не карам въобще.5.На газ варви по добре щото се е спекла на бензин6.След смяната на Виалето е о.к.7.С Виалето 20000 с ловатото 300000.8.С виалето колата вървеше по добре и повече но не можах да му намеря платна в БГ.Колата е карана само на газ от 2002г до сега и е на над 350000 км.След осн ремонт и клапаните си бяха съвсем наред.
  11. проблема със съединителя е в аксиалния лагер.леко се допира в притискателния диск и се овлича от него.При мен се получи след като смених съединителя.Много е изнервящо но знам решение на проблема.Махаш маншона на помпата икато погледнеш прес дупката се вижда лагера.Вземаш WD40 и пръскаш лагера със сламката на спрея.Ефекта е моментален но краткотраен.След 2-3 месеца пак се разскърцва.Относно ремъците и ролката просто трябва много да внимаваш да не са ментета.Аз сменях ремък и ролка и след 10 000 км.Сменях пак р4олката щото почна в купето да се чува как вие.Помпата не съм я сменял щото си беше о.к. личеще си че е сменяна преди това,но по принцип се сменят задължително ако не на всяка смяна поне през смяна на ремък. Ioan Публикувано на Вчера, 09:55 PM Има една ролка и водната помпа която е на ангренажния. Направо си е задължително да смениш водната помпа, моята не прокапа но направо беше блокирала, гаснеше ми на свободна а ремака така се мяташе че се чудя как не беше изкачил.Това става като се кара повече време с вода.
  12. със сигурност не е от копчето.Та аз карах 2 месеца без табло почти и нямаше никви ядове.Ако не е алармата е бушон провери ги добре.Може да не е изгорял и пак да мизерува.Същия проблем прави и буксата на делкото ако не контактува добре.
  13. Избиването на носача не е чак толкова трудно само да знаеш как става.Малко WD 40 след 10 мин изчакване напъваш с щанга между шарнира и носача и с чук млатиш носача директно на снадката с шарнира.След 2 макс 3 удара излиза.Има и скоби за вадене на шарнири но не знам кои може да си позволи лукса да ги има в любителски гараж.
  14. Приятел не знам защо правите такива врътки като има един много по лесен начин за решаване на проблема и е много по ефективен.Оправи си всичката каша с парното като изхвърлиш всички тетки и снадки.После се загледаи по внимателно и виж къде е маркуча за отопление на всмукателните колектори.Просто го вадиш и връзваш изпарителя към него последователно. Мисля че потока идва от главата или от термостата,не помня как беше.Без тетки,от началната точка към изпаителя и от изпарителя към колекторите.Тъка хем няма да замръзва,Хем и парно ще имаш.Аз съм навързал на всички приятели газовите тъка и няма ядове просто.
  15. аз знам решение.Да сменим не окачването а държавата.В германия не друса.Пробвах варианта.Това е начина.
  16. Гарнитура се здухва не само от прегряване но и от доста други работи.Менте антифриза може да ти направи такива язви по главата че да я изхвърлиш чак.Якото каране също си казва своето.А годините не прощават на никого тъка че вариантите са много.Свали ли свещите да видиш как са и да сложим краи на гадаенето гарнитура ли е или не?
  17. От всичко ми мирише на изгоряла гарнитура и това си е.Първо кажи качва ли водата в разширителния съд.После развии свещите.Цилиндъра които хапва вода трябва да е измит и свеща да изглежда като чисто нова за разлика от другите.Това е наи сигурния белег че си изгорил гарнитура.Не вярвам да е от закачането за колекторите.По скоро си пробвал как върви с новия съединител и си я прегрял.
  18. На 8 март трябва да има сериозни проблеми човек с жената за да се чуди на кого да си го изкара.Радвам се че темата има само едно мнение против защото не съм срещал по коректен търговец.
  19. Фишовете по КАТ не се водят на отчет в КАТ и след написването им КАТ вече няма нищо общо с тях.Само че като не си платиш в 7 дневен срок,вече си закъснял длъжник на държавата.Познаите сега какво става.Отиваш след време в даначно да си плашташ данъка като си забравил за фиша и лелката ти казва че имаш да даваш 50 лева за фиша и 18% лихва за пресрочката и олекваш мръсно.П.С фиш може да се плати в която искаш банка в страната.
  20. Аз съм от наи некоректните продавачи във форума въпреки че на никои нищо не съм продавал.Тъка решиха модовете след като публикувах тема с нещо което бях произвел.Няма да ви казвам какво защото ще отнеса пак санкция.Колегите решиха че ще спечеля милиони и спряха обявата.За това не ме е яд защото не съм дочел правилата на форума и съм си виновен.Яд ме е че има колеги които търгуват във форума в много големи количества с доста добра печалба но за тях няма санкции.Не става въпрос за моргите а за другите които търгуват с части и аксесоари нови внесени от някъде си.Даже има колеги със саитове извършващи търговска деиност които си пускат линковете във форума с цел реклама на нещо.А наи ме е яд като си видя аватара с грозния надпис non-commercial лепнат ми след наказанието.Вече нищо не мога да ви продам защото не мога да пиша в разделите купува и продава,тъка че спете спокоино.
  21. Това е яко.Да вземем по един сивик такси и ще си правим срещите по пиаците всеки божи ден и нощ без да се създава суматоха и да идват куки да те питат ко праиш там.
  22. Извади задния пепелник.Там е механизма за натягане на ръчната и я охлаби малко колкото да щракат 3-4 зъба и си готов.Целия ти проблем е в това че тъпия ти маистор не е охлабил ръчната като е намествал накладките.Друг път да знаеш,като се стяга"оня"механизъм ръчната трябва да е охлабена докраи.Сега за да станат спирачките перфектни трябва да се повтори цялата процедура с охлабени жила но и така ще е добре.
  23. Честито за колицата първо,а после на проблема с централното.Ако алармата не е проблема с централното и бубините са здрави то проблема ти е в машинките.Всяка машинка отключва и заключва но една без друга не могат и когато откаже едната спират и другите.Имах същия проблем на седана и с 4 врати стана голямо мазало докато разбера от какво е.Само предните врати командват.Не знам дали си ги разглобявал но е възможно централното да не е оригинално.Разглоби вратите виж дали е оригинално централното и дали работят машинките и пиши какво е станало.П.С темата е за технически въпроси а не за тук научи се да ги разделяш.
  24. 28ми че е края на месеца за да не объркаме тез дето случаино се качват последната неделя.Само да е убево времето и да вари бабичката.
×
×
  • Създай нов...