Jump to content

ogibo

Фен
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ogibo

  1. Понеже английският ми е на нивото на фарси и иврит взети заедно, ще помоля за пояснение относно светлените от линка. Това се слага на мястото на габарита или ....? Въобще как работи това нещо? До колкото разбрах се монтират на мигача, но той си е жълт и не става за дневна светлина.
  2. Препоръчайте ми сервиз на ГИ Фобус в Пловдив или Ст. Загора. Купих колата с тази газова уредба преди 2-3 години, и от тогава не е преглеждана. Филтрите си сменям сам но е добре да се прегледа.
  3. Не преминава ли през същият бушон за огледалата, понеже там работи нормално!?! Все пак ще проверя.
  4. До сега не беше се налагало да ползвам подгряването на задното стъкло понеже колата нощува в гараж. Преди няколко дена прибягнах до тази екстра и се оказа че не работи. Огледалата се изчистиха, но не и задният прозорец. Та някакви идеи къде да търся кусура? Мисля на първо време да проверя дали достига ток до реотана, но се безпокоя да не счупя нещо по корите на задните греди. Търсих в тубата някой да е качвал видио за тази операция, но не намерих. Може и аз да не съм търсил както трябва, та ако някой е разглобявал ще го помоля за съвет.
  5. Инсталацията е най-малкият проблем. 😃 Ще я побългарим някак си. 💀 По-скоро въпросът е бара ли се нещо в компа и къде е датчикът за температурата? Не съм запознат как се регулират степените на загряване.
  6. Положението е следното: Испанецът преди мен е заменил седалките с кожени. Гледам под тях висят едни букси за които предполагам че са за подгрев. Какво ще ми е необходимо за да "активирам" тази екстра, освен копчетата до скоростният лост?
  7. Понеже езиците не са ми силата да попитам, превантивното спиране на горивото става ръчно от приложението ли?
  8. Мен пък много ме кефи това щракане. Ако го нямаше щях да прескачам пета.
  9. Тъй като гледам това устройство, пак не става за тези с оригиналната навигация. Ако имаше нещо като това което е показал колегата chus само че за андроид, купувам без да се замисля.
  10. За някой който желае да закърпи временно положението. Единият беше яко разтропан, но другият си работеше нормално за стар амортисьор.
  11. Дайте препоръка каква марка датчик да избера, че намирам на цена от 30 до 130 лева? Оригиналните от кой производител са?
  12. Аз не съм монтирал още андроид в моят автомобил, но доста разглеждам. Та за сега изводът ми е че тези с фабричната навигация са в по-неизгодно положение. Тези които се инсталират на мястото на фабричната навигация май не са съвместими с оригиналното радио, а и губиш част от информацията която се показва на оригиналният екран. Разгледай по-подробно снимките от линка. https://www.aliexpress.com/item/33010136058.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.643c6ff35XMag6 Другото устройство се монтира на мястото на оригиналното аудио, но пак опираме до загуба на част от информацията която се показва на екрана при оригиналното аудио. https://www.aliexpress.com/item/4000243108161.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.643c6ff35XMag6
  13. До колкото ми е известно, не. За това руснаците свалят "екрана" на климатроника където е жабката над пепелника.
  14. Аз се двоумя кой тип навигация да закупя. При твоят вариант бих направил връзка към оригиналното радио през AUX входа ако трябва да си пусна някаква музика през нета например. Точно над навигацията има място за говорите. Там бих монтирал такъв и свързал към антроида за да се чува навигацията дори когато слушам радио през оригиналното аудио. Екранът за климатроникът го монтирам на мястото над пепелникът. Гледам че руснаците го монтират там. Вторият вариант е замяна на оригиналното аудио с това. https://fr.aliexpress.com/item/4000243108161.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.34e12e0epV7nD9
  15. По вторият въпрос, и при мен положението е същото и нямам решение. Дава заявка за свързване, вкарвам кода и него одобрява. Правя отново настройката и може месец, два да няма проблем, може и на следващият ден отново да настройвам. Поне свикнах та се справян бързо.
  16. Аз ги имам на волана, но нямам навигация и не реагират.
  17. Все пак се реших на това разглобяване. Не вярвам ядрени физици да са го сглобявали все пак. Та под капачето има два винта. Развиват се придържайки капачето което държат за да не излети в незнайна посока. След това леко завъртане в посока обратна на часовниковата стрелка. То самата пружина си го избутва, но не е лошо да си го придържате внимателно. Сглобяването става като първо се монтира пружината в отворчето на капака.
  18. Аз усетих грешката си след няколко дни и поръчах нужният ми ключ. Както писах по-гори, дори го обучих. Грешният ключ пристигна сега, и мислех да прехвърля оригиналният ключ в новата кутия. Щом не може да се прехвърли "острието" в новата кутия, мисля че за сега не си заслужава да се занимавам с ново нарязване. Може би след време. @docev Точно такъв е моят ключ.
  19. https://aliexpress.ru/item/32855535246.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.556933edqwCxbr
  20. Извинявам се че стават три поредни поста от моя страна, но не виждам как мога да редактирам предишният. Та въпросът ми е, може ли та се разглоби ключът до степен да се извади металното "острие" и да се замини с друго? То не че ще е невъзможно, но заслужава ли си операцията!?! Ако се разлетят някакви пружини... Някой ако е минал през такава процедура да даде съвет. Преди да поръчам резервен ключ, по грешка поръчах само "кутията" без електрониката вътре.
  21. Днес се заиграх повечко време с ключа и в крайна сметка успях. Варианта е даваш контакт - изчакваш 2 секунди - натискаш заключване - изчакваш 2 секунди - връщаш до край. Така четири пъти, като на последният се чува щракването. Тогава изредих 2 - 3 пъти заключване - отключване без да връщаш ключа. Трябва да си стои на контакт от времето когато чуеш първото щракване.
  22. Получи ли се това преобучаване, че и аз имам същият проблем?
  23. Да повдигна малко темата, макар че при мен проблема е в задните говорители. Единият говорител който е над багажника са му срязали кабелите и явно има проблем с него. Ще го свържа и ще проверя. Другият свири доста по-тихо спрямо предните. Не е от настройките. Проверено е вече. Въпросът е дали това е нормално? В задните врати също не долавям звук и това ще се проверява. От пред на таблото дали има говорител също е не известно. И така, как мога да проверя има или няма говорител? Маха се "решетката" от горе или... ?
×
×
  • Създай нов...