Jump to content

ogibo

Фен
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ogibo

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Искам да премахна оранжевите пластмаси (или каквото е там) от предните мигачи. Лесно ли се разглобяват фаровете, и заслужава ли си влизането в този филм?
 2. Сони Експерия зет 5 компакт. Никога не е имало проблеми с други хенсфрита, и за това предполагам че проблема не е в телефона. От последното ми писане в темата не е имало проблем.
 3. Ясно. Благодаря и на двама ви. Ако някой е монтирал допълнително пръскалки, нека сподели какви и от къде.
 4. Предполагам че ще е същата, но за сега нещата се стабилизираха. Надявам се да не е временно.
 5. В Сибир, доколкото ми е известно, снегът е сух и не лепне. В Свиленград ако случайно завали, е мокър и се лепи на фаровете.
 6. Моята е без пръскалки и си мислех да монтирам някакви. Сега да попитам в какво се състои безполезността? Ако крушката на фара е обикновена, през зимата не трупа сняг и наистина фада йок от пръскалките. На старата кола имах монтиран ксенон и понеже не грее на фара, при снеговалеж трупаше и трябва да се спира и чисти снегът от фара. Тогава мислех за монтаж на пръскалки, но така си и остана без тях. Сега съм с лед светлини и се чудя дали пръскалките ще могат да почистват снега по време на движение.
 7. Преди няколко месеца продадох вирагото и сега съм в процес на търсене.
 8. Продавам теглича понеже не се използва (имам си камион), а ми стои грозно с него. Все още не е демонтиран, само е свалена ябълката че гърците се заяждат понякога. Цена 100 лева. Изпращам с куриер. Тегличът се намира в Свиленград. За контакт на ЛС или 0878370680 Огнян.
 9. Зимна цена за артикул 1 - 350 лева. От артикул 2, останаха джантите. Цена 50 лева четирите или 15 лв. бройката.
 10. Проблема е че ако не карам автомобилът 2-3 дни губи автоматичното свързване с телефона. Открива телефона и се опитва да се свържи, но изисква парола. Въвеждам същата парола с която съм свързвал преди това телефонът, но нещо не я харесва. Сега се чудя проблема в телефона ли е или колата. Телефона няма проблем когато се свързва с други хенсфрита. И още един въпрос. Оригиналното радио без навигация с как се свързва към захранването и тон колоните? По евро стандарта ли е, и ако не, има ли преходници към него? Идеята ми е да свържа един парот който събира прах в къщи.
 11. Аз се снабдих в патерица от Мазда. Централният отвор е малко по-голям. Пробвах я само на задният мост че така или иначе ако проблема е от пред, ще има въртени на джантите.
 12. На клипси е и много внимателно повдигаш с нещо пластмасово. Може и с отвертка.
 13. Аз клоня към вариант 2, но не намирам къде мога да ги ръгна т'ез "маркучи" към вентилацията.
 14. През горните въздуховоди не преминава въздух и съответно преминах към разглобяване. Оказа се че просто не са свързани. Липсват тръбичките към него. Прегледах и на пред какво е положението, но така и не открих как се свързва. Някакви идеи как мога да закарам вятър до там?
×
×
 • Create New...