Jump to content

Honda_3355

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Honda_3355

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 7gen.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Последни посетители

952 профилни разглеждания
  1. Ще изчакам. Между другото има един акорд служебен при нас с лед на дългите и все не остава време да го погледна как са ги монтирали. Ако не са ги пльоснали по бай ганьовски вариянт а е направено кадърно ще се включа и аз с идеи. Бави ме това че видимостта към крушката е силно затруднена и трябва да махна бронята и поне 1 фар да видя как е направено там. Но до тогава оставям теб да се бориш с творенето и при по лесен вариянт да се включа и аз с монтажа на 1 лед-че. Че с тези халогенни крушки куца работата.
  2. Браво колега! Адмирации за труда да го направиш а и да го обясниш. И аз отдавна исках лед ,но тази глупост с този преходник ме отказа. Ако приемаш поръчки за направата на още един комплект ме брой. 😀😀😉
  3. Клипа ме подсети как мога да се справя с този проблем. Благодаря за което. Общо взето колата донор има всичко което ще ми трябва за навигацията като компоненти. Ще ме мъчат кабеляците. Дори и да отрежа буксите с кабелите пак ще се мъча това къде да ги вържа. За това питах дали има шанс да са plug and play. В краен вариянт седалките ще мъча да взема само кожата и дунапрена евентуално. Без тръболяците. Волана знам че имаше тема,но не мога да я открия. А и до колкото си спомням колегата не беше обяснил подробно кое от къде. Благодаря все пак за изчерпателния отговор.
  4. Привет маниаци. 1. Как са се справили някои от вас с провисналата броня под фаровете на вашите автомобили? 2. Как да накарам копчетата на волана да светнат? Знам че трябва да са от фейслифтова. По точно ме интересува от къде се взема ток за осветлението. 3. Как се случват нещата с монтирането на навигация на кола без такава? Отново ме интересува дали има инсталация за навигацията или трябва да се прави нещо. Защото моята е без а имам кола ,която има и ме интересува какво трябва да се направи. Относно кабелите. Другото е ясно. 4. Има ли инсталация за дясната седалка да бъде ел? Защото искам да сменя и салона. Но на колата донор и двете са ел. Някои от въпросите са коментирани, но така и колегите не са довършили темите си. За това правя тази тема. Да е полезно за колегите в бъдеще. Благодаря предварително!
  5. Колега отстрани ли проблема?
  6. Мисля че трябва,но не съм сигурен. Но щом нямаш еър беци в седалките,явно е удряна и са я правили по джамбазкия начин. На 90 % вече съм сигурен че след като го размърда или смениш ще угасне.
  7. Лампата светна след като си разбутал това съпротивление, нали? Ако е така го размърдай пак и най вероятно ще изчезне грешката.( Може би след триене на грешката). Ако пък е дало фира отиваш в магазина за музика и се сдобиваш с ново за 02,03 стотинки. Грешката ти с две думи е че краш сензоора ти е гръмнал. И за това са сложили това съпротивление. Дано бях полезен.
  8. Благодаря за бързия отговор. Утре ще я разменя да се уверя в кое е проблема. Но от скоро време насам забелязах постепенно да намалява светлината и как започна да си променя цвета. Но днес изведнъж се промени. При пускане светва синьо и след секунди полилавява. Крушките са нови. Въпроса е колко са оригинални. А може просто да се отърве от тях и да си вземе някой лев момчето.
  9. Здравейте колеги. Дясната ми крушка днес започна да свети лилаво днес. Явно е пътник. Та търсих из продавалниците и намерих osram xenarc. Двете крушки ми ги дават за 60лв. Добре ли е като цена или да търся нещо друго. Всякакъв съвет ще е полезен. Дори и да предложите ако някой има за продаване. Живи и здрави!
  10. Колега не каза как се справи. Къде намери буксите. Имаше ли ги в колата? Утре ще купя кола с кожен салон и мисля да го прехвърля на моята. Та ако може да споделиш. Също така някой ако знае с навигацията как става ще е супер. Знам само че трябва да е фейслифтова.
  11. Здравейте колеги. Преди 2 седмици пътувайки за англия и колата започва да изключва от 5та скорост. Основно го прави по изкачване на баир в по ниски обороти. Прегледах тампони на двигател и са добре. Жилата също ги ревизирах. Мислих че е някой от тампоните откъм шофьорската страна. Но никой от 2та не е скъсан. Сториха ми се меки,но след оглед на разглобена такава бяха същите. Когато го подпра с пръст. С почти никакво усилие проблеми няма. Масло има. Не знам на колко километри е. Въпреки че ме съмнява да е от него. Помагайте че след няколко дни пак ще тръгвам към Англия. Благодаря!
  12. Две от дюзите са сменени преди да я купя. Били тръгнали по думите на майстора който я е правил. В крайна сметка се е оказал ЕГР и са сменили и него. Та ме съмнява да са дюзите.
  13. А такаа. Заформя се сбирка май. 😁😁😁
×
×
  • Създай нов...