Jump to content

North

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно North

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Търговище

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Ами несъм още . Обикалям тук при майсторите всеки вика трябва ДС видим , да разглобят цялата кола и накрая нищо да не направят
  2. За жалост колата е малко по екзотична и няма как да си намеря от нашите морги
  3. Е вече имам , да тогава бяха доста пари , ами ще го сменя утре след това на диагностика да пробваме да в изчистим тази грешка но интересно защо под пасажерската седалка няма резистор след като и там е изваден еърбега. Там буксата си е на място.
  4. Съгласен съм но незнам какъв удар Да е било и да няма следи по купето , примерно на пасажерската седалка също го няма еърбега но там пък няма резистор защо ли ? Тогава по всички колонки и във волана трябва да има
  5. Ами да ти кажа незнам от доста години я имаме на две години сме я купували , прегледал съм в цялата не съм видял някакви забележими преработки по купето или някой просто е харесал е airbaga за препродажба. Незнам как без да пипам нищо светна така , то ако трябва да се преработва модула бе виждам кой ще го направи
  6. Да ти кажа честно това го видях след като светна лампата понеже Почнахме да се ровим , съответно го видях и беше допряно в металната част на седалката и от там си правя извода, че може нещо да чу е станало. След това видях че в седалките аирбеговте ги няма поне така си мисля. След като го сменя този резистор пак трябва да диагностикта да се резетне ?
  7. Междодругото под шофьорската седалка намерих един един кабел и на него е забоден един резистор ? Дали така е заводско ?
  8. Това е добре , но къде да намеря този специалист . Благодаря!
  9. Благодаря колега! Знам ги немерата на джамбазите. Но колата е купувана на година и всичко си е реално по нея. И за това се допитах незнам къде и какво Да ровим . Ако имате идея друга
  10. Honda Civic VIII 1.8 sedan Здравейте , имам следния проблем ,светна ми лампата за airbag и не изгасва. На диагностиката показа грешка ! F3-11 Driver side airbag Impact module Deployed Благодаря предварително!
  11. Хонда VIII седан 1.8 Здравейте , светна ми лапата за airbag и не изгасва. Закачихме я на диагностика и изписа : F3-11 driver side impact airbag module deployed И не дава да се изчисти грешката. Ако някой има мнение или решение , благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...