Jump to content

IvayloSt

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно IvayloSt

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2008 2.0 auto
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

582 профилни разглеждания
  1. Здравейте, Как върви с поръчките на EBC след Brexit. Има ли затруднения и възможни ли са. Имам желание да си поръчам едни комплекти за тойота този път
  2. https://www.aliexpress.com/item/4001308452880.html?spm=a2g0o.cart.0.0.514b3c00GmBzwV&mp=1 мисля си да ги изчистя отвътре ако не стане май ще поръчвам тези или подобни от китаеца.
  3. Добре във връзка с коментарите по-горе, вече има доста фирми, които внасят коли от щатите и канада. Колко по-трудно е поддръжката на американски модел хонда, и колко по-скъпо е. Говоря за достъпен модел за нашите ширини например хонда акорд след 2015? Как ще се обслужва например във Варна където няма официално представителство. Ако ми трябва резервна част от къде се купува?
  4. Следя. Имам същия проблем и се чудя как да го реша. Доста майстори вече отказаха да се занимават със стъклата или провисналата броня.
  5. Знам че сам им спонсори и затова ги хвали. Всяка марка се проморита някъде си това не означав, че когато налива пари за реклама че е лоша марка. Иначе какви добавки слагате, темата не е само за Хадо.
  6. Здравейте, Във връзка с този клип Бричка клип, ползвате ли някакви продукти на Хадо и кога го правите преди или след обслужване на масла и филтри. Какво ви е мнението като цяло за Хадо продуктите. Скоро ще сменям спирачки мисля да сложа от тяхната течност дот4. Ползвал съм и добавката за бензин която почиства горивната система, но съм чувал, че това било добре да се прави преди смяна на масло - вярно ли е? Поздрави
  7. Здравейте, Карам Accord 2008 2.0 бензин (мисля че модела е CU1). Харесах едни предни комплекти накладки плюс дискове за смяна. EBC Ultimax Pad & Replacement Disc Kit PDKF840 Подходящи ли са за моя автомобил и ако да на каква цена мога да ги поръчам през вас при следваща поръчка?
  8. https://www.amazon.de/gp/product/B07K6D233L/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 сложих тази, доста съм доволен.
  9. Някой слагал ли е LED на късите и какви. Търся Н1 в амазаон но на някой марки като сложа модела и ми предлага друг размен - 9005. Какъв е този размер и сигурно ли е че Н1 лед крушки ще паснат?
  10. Някой от Варна да се сблъсквал с проблема да сподели опит. Чудя се дали да ходя в бултрако или по-добре някъде другаде.
×
×
  • Създай нов...