Jump to content

Тони Паскалев

Фен
 • Мнения

  94
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно Тони Паскалев

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда црв 1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

255 профилни разглеждания
 1. Колега нито ме познаваш, нито си диагностицирал тази кола. За да даваш персонално мнение. Имам си сервиз , те се занимават със колата. Идват вземат я колата на 6 месеца, и я преглеждат. Аз не се занимавам със глупости , сам да си чупя колата.
 2. Колеги нещо не разбирам, досега си пишехме за акумулатори и за утечка на ток. И изведнъж мотора ми е , умрял. Защо го карам със ,,боза”.Ами ние във СОФИЯ, караме със „боза”,защо РАДОМИР ни е близо и ни е без пари „бозата”. А по въпроса за акумулатора , закупих Yuasa,12V 48Ah 430A. Направиха ми отстъпка , и го закупих за 160лв. За да може да се да се укрепи, както трябва. Колега Карпера , благодаря за сайта, от тях го закупих.
 3. Колега тебе май те сърби пръста да се заяждаш. И желая , да те попитам, кой сервиз ще разреши да снимаш докато те работят. По думите на тези хора по принцип такава отечката е във нормите ,а те били 0.05. Затова помолих за съдействие от страна на колегите. И по принцип само да ти спомена нещо ,за црв1 по каталог дават акумулатор 12,45,330. Само не знам кой ще ти завери гаранцията, ако сложиш със други параметри акумулатор. И те се съгласяват , че е малък за нашия климат. Като си толкова експерт по въпросите на тоците на колите обясни , със думи прости на нас лаиците. КОЛКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТЕЧКАТА НА ТОК . На црв1.Тенкю пипъл.
 4. Замерването се извърши, във сервиз от специалист. Няма как човека да работи, а аз да снимам. По въпросът за отечката, проверката се извърши при затворени врати на колата, и свален панел на сд. Пак се повтарям,стойността която отчете апарата е 0.04 волта. Това не е половин волт . Половин волт е 0.5 волта. Въпросът ми е ,някой мерил ли е на црв1 колко е отечката на ток. Извинявам се на колегите за направените грешки.
 5. Както и предполагах акумулатора е тръгнал към вечните полета. Но най странното е волтажа е добре а пусковия ток ,почти го няма от 330 той е 240. Има утечка от 0.04ам. Колеги някой замервал ли е колко трябва да бъде.?
 6. Колеги нарочно не съм писал , за да не излезе после че само си чешеме пръстите. Така , до тоя момент какво констатирах, след 2пъти по 2ч.заряд и изчакване 8ч.на акумулатора да престои , го сложих на колата , замерих ампеража на батерията 13.2ам. и стартирах колата. Паленето е много по добро. Но при слагането на клемите забелязах искра между клемата и акумулатора. Оборотите колата са може би добри само за секунда пропадат . Откачих минуса и така престоя 24ч.и воала колата пали много по добре. Според мен оттечка на ток някъде по ел.инсталацията. И на стартера профилактика, + товарна вилка за мое успокоение. Но не познавам добър ел.сервиз.
 7. Точно това ще направя. Вчера го зареждах около 2ч.и днес ще зареждам пак за 2ч.и после ще запаля колата. И след това при акумулаторджия за проверка. Но никога не съм имал такъв проблем,палиш трудно и след 2минути гасиш и след това няма проблем . От маслото не е миналата зима без проблем палеше.
 8. След 48ч.на загасване на мотора при -3градуса.
 9. Незнам брат но как запали мотора и загася след 2мин.върти много бодро стартера. Те такова не беше ми се случвало.
 10. Със интерес прочетох поста . Но имам едно питане ,карам црв1 128 контета, от както дойде студа студеният старт е много тегав, измерих ампеража 14.2 на акумулатора на студено. Това признак на тръгнал акумулатор ли е . На топъл мотор пали без проблем.
 11. Махни +клема за 10-20секунди. Ако от това не стане ,може би имаш умасен кабел. Успех.
 12. Тони Паскалев

  Губи антифриз

  Джапанезе може да губи антифриза и първоначално да не хванеш теча. При мене 2 сервиза гледаха каляската и няма и няма. И накрая се нервирах и на магистралата вдигнах 160км.и хоп лъсна гадината. Спукан радиатор ,нов радиатор, антифриз зелен ,труд =190лв.
 13. Тони Паскалев

  Губи антифриз

  Колега и аз го играх този мач , микроскопична дупчица на радиатора до 120км. няма проблем но над тази скорост прокапва по малко . Ако откакто си купил колата и не е сменян антифриза предишният собственик на каляската е сипал добавка, и така проблема е при тебе.
 14. Тони Паскалев

  Повдигане на задницата с втулки?

  Колега не си ли малко предобрил. Дано на магистралата да е устойчива. Това ще го направя и аз но по даденият чертеж и ще спазя височината. Колега благодаря за чертежа.
 15. Тони Паскалев

  Изпуска антифриза над 120км.

  Най накрая го хванахме теча , както при колегата микроскопична дуПбчица и само на голяма скорост прокапва. Голяма гнусотия.
×