Jump to content

Тони Паскалев

Фен
 • Мнения

  72
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно Тони Паскалев

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда црв 1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

98 профилни разглеждания
 1. Колега прочетох поста със много голям интерес, може би проблема е във изпарителя мембрани. А това със газта нищо няма да стане. Това го правихме преди много години но на изоставена кола , за спечени маслени сегменти. А при теб не е така. Само да не излезне спукана глава . Как може (МАЙСТОР) да не разбере че изпуска газ във антифриза. Първо смени сервиза ,второ промивка на охладителната система. УСПЕХ СТИСКАМ ПАЛЦИ.
 2. Колега да разбирам ли че са за црв1 . Ако са, ги искам 0888567033.:worthy:

 3. огледала за CR-V 1ва ген.

  Колеги какво да направя . Ако купя от англичанка лявото няма да ми показва както трябва.
 4. огледала за CR-V 1ва ген.

  Доха това което търсим го има във форума раздел части продава. Ето тел.0898885426 izanagi
 5. огледала за CR-V 1ва ген.

  Да открих обявата, но греда човека вече не продава нагреватели , говорих по тел.със него. Намерих няколко фирми който продават огледала но за нашият модел няма. Намерих от Украйна онлайн магазин но дали си заслужава незнам. Ти си извадил късмет че си имал окабеляването аз нямам ,няколко фирми ми отказаха много било сложно. Така че във момента съм във застой.
 6. Омбре е много прав във конкретният случай. Лично аз ползвам един сервиз и никога друг. Ако монтьора ми каже не мога да го направя тогава другаде , и това той ми казва кой сервиз . Няколко човека ме насочиха към него и то със добри отзиви. Няма човек който да не греши . Важното е да има разбиране и от двете страни. А защо човека не се е върнал във сервиза може би има защо.
 7. огледала за CR-V 1ва ген.

  Доха приятел ги намери , май във OLX. Довечера ще ти пиша дали е така. Защото да сменям целите огледала ми идва малко скъпо.
 8. огледала за CR-V 1ва ген.

  Сега по темата, фирмата предлага силиконови нагреватели който няма да ни вършат работа защото са много дебели, изработват ги по поръчка цена около 30лв. Ако нямаше пластмасата отзад ще стане . Във интернет има точно това което ни трябва на цена 12,50лв филмов нагревател. Но ти как си се справил със махането на пласмасата от огледалата не знам . Приятелите казват голяма вероятност да се счупят, затова минах през моргата на дружба имат такива огледала на цена по 60лв. Доста любезен излезе човека каза ми щом нямам изградена инсталация ще ми е много трудно да се справя. Каза ми че ще говори със жичкаджия да ми помогне . Утре ще знам повече. Това е засега.
 9. огледала за CR-V 1ва ген.

 10. Проблем с задния прозорец

  Пък аз имам проблем със предна дясна врата със кабелите, прозореца и говорителя отказаха да работят. Ще търся ел.сервиз.
 11. огледала за CR-V 1ва ген.

  След малко паля подметките и отивам във магазина да видим какво ще ми препоръчат.
 12. огледала за CR-V 1ва ген.

  От тази фирма съм копувал нагревател но за труги цели , не бях се сетил пак за тях . Доха те предлагат филмов нагревател,и силиконов които са доста тънки и влагозащитени ти си ползвал тантал той по добър ли е .?
 13. огледала за CR-V 1ва ген.

  Блягодаря . Ще ми бъде от полза. Ще знам от къде да почна окабеляването .
 14. огледала за CR-V 1ва ген.

  Да моля. Но моля те кажи от къде включваш подгрева на огледалата .? Опа забравих че си написал.
 15. огледала за CR-V 1ва ген.

  Нали( говорим ) за црв1
×