Jump to content

briareos

Фен
 • Мнения

  24
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно briareos

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda HR-V D16W1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна
 1. От 16" към 15"

  така че остават или бусови гуми или 195/65/15 качествени. в момента съм точно пред тази дилема и трябва да я реша до края на седмицата.
 2. От 16" към 15"

  Размерите са 2 - 205/60/16 и 195/70/15. И двата са гуми за бус.
 3. Шум в CVT кутия

  напълно възможно, неравномерна работа не съм усетил. ще сменя тампоните първо и ще проверя тези на кутията дали не са за смяна.
 4. Шум в CVT кутия

  Здравейте, Появи ми се странен шум/вибрация при стоене на място. Подред на позициите: P - слаб, но го има R - там винаги е имало виене N - тишина D/L - при стоене на място се появява, при потегляне и движение не се усеща. Всички масла и течности са сменени преди около 1500 км, при първоначалното обслужване. На пръв поглед тампоните на двигателя са заминали, ще ги сменям, на кутията не съм ги огледал още. Въпросът ми е дали ви е познат симптом на нещо друго. P.S. колата е от профила ми.
 5. всъщност има, взех си от оригиналния размер дънлоп блуреспонс - от автогуми.бг
 6. Купих си Харви :D

  Ами двете коли се допълват идеално. иначе по темата - май успях да прочета файловете от сервизното ръководство, живот и здраве скоро ще ги има в хтмл вариант. Ако ми остане време, ще надраскам и мобилно приложение, което да ги показва.
 7. Купих си Харви :D

  Тъкмо мислех да сложа харвито в профила си във фолксваген клуба, но добре...
 8. Купих си Харви :D

  Шегувах се, явно ще пиша точки и тирета.
 9. Купих си Харви :D

  Ясно, все се надявах да мине по лесния начин.
 10. Купих си Харви :D

  Намерих я, вързах един китайски блутут през адаптер кабел 3 пинов към обд2 и Torque даде грешка при четене. Въпросният адаптер работи с пасата, така че някъде другаде ще е проблема.
 11. Купих си Харви :D

  Ами по-късно днес пак ще легна и ще пробвам.
 12. Ръководство за сервиз на HR-V

  При 7 и 10 при мен даде горната грешка, лекува се лесно - Cancel и после File->Open и избираш някой от двата файла - HHRVE.M14 за самото ръководство или Hspte.m14 за списъка с инструментите. Като ми остане повече време ще се опитам да разбера какъв точно е този формат и да надраскам някой по-нормален четец.
 13. Купих си Харви :D

  Здравейте, къде точно се намира 3-пиновият конектор за диагностика? Според ръководството е в колоната откъм пасажерското място, но не успях да видя нищо такова отдолу.
 14. Питане за гуми + джанти HRV

  Здравейте, мога ли да сложа на харви тези джанти с гуми 205/60/R16 ? https://market.yandex.ru/product/1606634/spec?hid=166068&track=tabs?
 15. Манипулация на километража

  Имах предвид, че и от другата страна са тарикати - шпигел, преди няколко години, бяха направили разследване, как добрите немци, преди да продадат колата си, първо и превъртат километража.
×