Jump to content

Маббаа

Фен
 • Мнения

  26
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Маббаа

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда HR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Смолян
 • Интереси
  Хубаво уиски, и ....
 1. Не си ли я обслужил след покупката.На мен ми струваше 500 лв. Но поне знаеш че е проверено всичко, особено задължителна смяна на маслата на 4 по 4 .
 2. проблем алтернатор

  Има и друг вариант, смени уреда, пробвай с някой друг.Понякога уреда показва малко повече, или по малко. Хубаво е да е точен. Но идеята с масата е вярна. Имахме такъв случай с една Зафира.
 3. Градско бензин, 10 л , газ 11 л.124 коня 4 врати.И върви страхотно на газ. Извънградско 10 газ.
 4. Дистанционно за централно заключване.

  Прекалено се забавиха, и за фасунгите , стават и са на далавера. За 16 лв, 4 броя.Колкото до дистанционното нещо не се получи. Поръчахме този модел. Не става, но здраве да е. За фасунгите в БГ една само е 20 лв.
 5. Дистанционно за централно заключване.

  Не знам къде видя че се сърдя. И не искам никакво внимание, ако знае някой казва ако не здраве да е. Казах ти дойде ли дистанционното , ако дойде ,казвам дали работи или не и си вдигам багажа. Зевзек съм и се смея над нещата. Не ми пука кой какво мисли .
 6. Дистанционно за централно заключване.

  Пане професоре чест и почитания, но не аз се заяждам. Ако някой е пробвал с купено от китай дистанционно да каже. Това съм и писал в самото начало.Моето което в момента пътува са България като дойде и пробвам ще кажа. Това е поръчах си и фасунги за късите . И те може да не станат . не е голяма работа, ще се набутам и толкоз. Иронията не е моя. А дали ще ме изтриеш или не се тая Професоре. Не ми пука , жалкото е че всичко в Бг явно взе да става , така. Ако не слушаш ще те накажа. Нищо лично , дано да ме разбереш.
 7. Дистанционно за централно заключване.

  Каквато и ирония да влагаш си е твой проблема. Мисля че всеки един потребител, в сайта ако знае нещо и го е изпробвал лично и иска да го сподели е хубаво.А да се хилиш и да ха хакаш не е никак честно, Затова всички са тук да пишат и да питат и да обменят опит. А ти само се правиш на велик и се подхилкваш, Толкова ти е възпитанието , А то не може да се купи.
 8. Дистанционно за централно заключване.

  Не знам какъв ключар си , но ако не си пипал такова дистанционно е по хубаво да не даваш акъли.Колега съм ти като водач на ХРВ , другото си далече от мен приятелю. Аз съм майстор с 35г стаж, и в сферата на електриката и бялата техника.За да се запишеш при мен ти трябват връзки.. Син ми е инж. по електроника и той ми ги поръча защото знае перфектно английски. И аз му се доверявам, знаеш ли защо, защото съм платил за образованието. А ти можеш само да се чешеш там където не те сърби. Ако си имал случай поръчал си и не е станало, тогава кажи, колеги не става не се хабете, А ти като лисицата с гроздето.
 9. Дистанционно за централно заключване.

  Варианти те са 2https://www.aliexpress.com/item/Car-Key-Case-Remote-Key-with-Chip-ID46-433-MHz-Buttons-Key-Entry-Fob-for-Honda/32781985854.html?shortkey=6j6nUBZn&addresstype=600 https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-CE0891-HLIK-1T-Accord-Element-Pilot-CR-V-HR/32832409864.html?shortkey=J7juu26b&addresstype=600 ако стане ако не , ще си играе внучето с него. А за желязото към ключа се сваля колега,
 10. Дистанционно за централно заключване.

  https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-CE0891-HLIK-1T-Accord-Element-Pilot-CR-V-HR/32832409864.html?shortkey=J7juu26b&addresstype=600 а това е и дистанционното, на 433 мх.
 11. Дистанционно за централно заключване.

  https://www.aliexpress.com/item/H1-Halogen-Car-Auto-Headlight-Bulb-Socket-Holder-33116-SD4-961-33116SD4961-Fit-For-Honda-CR/32776153971. единия е този, на него намерих и фасунгите за къси и дълги.
 12. Фасунга за H1 за късите светлини.

  Една идея за временно оправяне докато си намерите оригиналните удължители. Това е нещо като фасунга и удължител. Та на дългите светлини са същите, но понеже се използват много по малко, са като нови. Свалих едната и я заместих с тази на късата. Ще карам докато намеря.
 13. Кора под двигател

  Хвани я с болтове или най малкото с най използвания материал, тел. Така няма да ти бяга, а колкото до металната , изглежда добре, но и цената си я бива. Един добър тенекиджия може да тия направи за 50, 60 лева с материала от теб. Моите са си оргиналните и засега стоят добре, ще проверим като падне снега.
 14. Ако знае някой сайт от където да поръчам от фасунгите или от каквото друго превозно средство ако стават да подскаже. За сега ги застопорих,но искам да си намеря нови. От много то работа се чупят пласмасовите крачета и пластинката няма какво да държи. Все пак съм майстор на бяла техника и успях да ги задържа по някакъв начин,но колко ще карат никой не знае. И за дългите светлини фасонгите какви са, още не съм се сблъсквал с тях. Благодаря.
 15. Вече имам чисто нова газова уредба. Да се похваля, TOMASETTO, ако ви говори нещо.това е май името на бутилката. А газовия изпарител е нещо такова. OMVL,хубав малък изпарител като го гледам, има и нещо като компютър , майстора вика пази кога пръскаш мотора с пароструйка. Бутилката е на мястото на резервната гума, стои страхотно.
×