Jump to content

Маббаа

Фен
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Маббаа

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    РК -1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Смолян
  • Интереси
    Хубаво уиски, и ....

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Това сайт за Смешници ли е, или за споделяне на Колеги които карат Хонда. А не Магарета. Защо веднага след някой пост трябва да се правите на Велики. Всеки който кара Италианка , е хубаво да знае че колкото повече на често се сменя Маслото е по добре. А АКО НЯМАТЕ РЪЧНИ КОЛИЧКИ , МОГА ДА ВИ ПРАТЯ. ДАВАЙТЕ АДРЕСИТЕ. Имам и Магарета!!!!!
  2. Нека се задържи на 100, на 1000, ще съм доволен. Това става ли;https://maxcar.bg/avtomobilni-masla/motul-8100-x-power-10w-60-1l
  3. Казах че не ангажирам никой, щом харча падна от 400 на 100 гр.Значи е по добро, знам че няма как да не харчи но поне е в рамките на нормалното. А какво и къде се изписва , аз пиша за това което правя, на кой какво не му харесва ме боли Сайдера. НА ЕДНА ТАБЕЛА ПИШЕШ ,,ЖЕНИ ,, Влизам и какво да видя Кенефффф.
  4. ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ.Вече съм с ново масло и предварително искам да кажа че не ангажирам абсолютно нищо и никой. Така темата е много широка, искам да знаят хората които тепърва се сблъскват с тези неща. Та сложих https://maxcar.bg/avtomobilni-masla/motul-8100-x-cess-5w-40-5l?Дано да се отваря.Мотол 8100 синержи 5в -40.След дълго мислене и съветет с майстора ми. Вече съм на 1200 км след смяната. Да не хваля но липсата на масло е съвсем малка. Долях му 100гр за да дойде на нивото което беше след смяната.Първия път след смяната ми го загуби отведнъж.И долях 400 гр. Ако някой се чуди дали е добро или не, за мен е достатъчно.Надявам се да продължава така. Споделям , само и само за новобранци които в началото се шашкат, както и аз се шашнах. В последствие е по спокойно. Безаварийно и спокойно каране.
  5. Тези са за бърза връзка. И са много хубави ако ти се налага за късо разстояние.Пробвах ги за един голям наклон на 40 см сняг.Бях се завъртял и с по 2 на задните веднага го издърпа.Така да се каже за зор- заман. А на лед са страхотни при слизане, просто вълшебство е.
  6. Благодаря Колега, имам си Майстор и сме мислили за ново. А иначе общо 4 л , тубата на моето излизаше 54 лв. Нямам зор да лъжа , че не ми гори , наглеждам си го и ще си доливам. Ако се улучи 2 път добре, и така до проба грешка. Аз исках да дам информация да се не плашат новобранците. На мен малко ми беше трудно да приема че горят масло. В С МОЛЯН съм говорил поне с 5 човека с същите автомобили. Всички си признаха че им горят. Поздрави на Маркони. https://www.ato24.de/en/car-honda.html
  7. Колега карам я моята вече 1 г, доволен съм. Че харчи масло харчи само тези дето не искат да си кажат се изтарикатват.И мълчат. на мен ми харчи по 400гр, на 1000км ей така както си го проверявам, добре е добре е и вдадения момент хоп, маслото изчезва. Дали е много или малко сега правя 9000 км. За тези километри до момента съм долял 3 л.Купих си 2 л, от маслото което съм сложил за 26 лв. И ако се замислиш според мен, колко знам или не си е мой проблем да доливам си е по добре. След 1000 км ще го сменям с друго масло. Дано да е по добро. Но този модел кола си го гори. Но за 1 г, освен помпата на съединителя , която смених за 60 лв, и малото за 26 лв , друго не съм давал.
  8. Така както го четеш, вечерта става, на другия ден съм при Майстора, и другата вечер пиша поста. Все пак затова е Форум да се обменя мнение. А на теб ако не ти връзва, знаеш какво да сториш.
  9. Вярвам му, преди да отида на МАЙСТОРА писах поста.Ако не му вярвам няма да му доверя да ни облсужва 3 бр автомобили. А и нали идеята е да се учим и вземаме поуки от колегите.
  10. Същото разправя и майстора. Благодаря.
  11. Де да беше , 25, 30.Газих си направо на 45 см Но все пак се успокои, щом майстора го видя,а за леда отдолу, гледах я на канал. Нямаше много навара на лед.Но на прибиране карам около 50 м на полу съидинител , назад и е намирисва малко. Иначе пере та са къса.
  12. Така каза Майстора, изнася се един мирис от към мотора. На мен мие замирисвало на съединител и на Корса и на Зафира, и например 2, дена мирише. А иначе на Майстора му вярвам, нали той ми е прави.
  13. Здравейте колеги, дойде време и да изпитаме Харвито на 50 см сняг. Толкова ни наваля в Смолян.И като за 1 ден не изчистено на никъде и 12 процентов наклон. Излезна доста добре, пътя ни е страшно гаден тесен и завой след завой. имаме и ес участък .Но ми замириса на нещо неустановено. Днес ходих до майстора, вика това е съединителя и ще си мирише доста време. И въпроса ми е дали сте има ли такъв проблем. А иначе на 25, 30 см, из града се държеше страшно, направо перфектно, нито превъртя нито усети тези сантиметри .
  14. Най хубаво се получава с поялник, Нагряваш стопа и леко го размазваш да се получи еднакво, да не е грапаво.Но да ти е свален, после най отдолу на стопа правиш малка дупка с бургийка 3 мм за да изтича ако попадне вода.Иначе ще ти се оросява. Моя е спукан най отгоре и така стана супер.
  15. Не си ли я обслужил след покупката.На мен ми струваше 500 лв. Но поне знаеш че е проверено всичко, особено задължителна смяна на маслата на 4 по 4 .
×
×
  • Създай нов...