Jump to content

Стилиян Рупов

Фен
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Стилиян Рупов

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Благоевград

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Здрасти колега и за много години. Можеш ли да ме насочиш къде да ремомтирам автомата. Май си прав за ремонт на автомата. Поздрави.
 2. За ремонта колега, ми казаха,че ще излезе от 1200 лв нагоре и без гаранция. Вече намерих почти всичко от ръчната кутия и само трябва да ми я сменят.
 3. Благодаря колега. Доколкото манрах инфо ще трябва да търся ръчни скорости, педали, кардан, маховин, помпи, атартер, полуоски и после смяна. Но мямам избор. Просто изтеглих късата клечка.
 4. Здравейте. Някой смемявал ли е автомат с ръчни скорости. Вчера, при тръгване по един наклон, май стана нещо с автоматика и май ще трябва да го сменявам.
 5. Да прав си, но за размера в205х75х15 не знам, дали е подходящ относно това,че може да опира някъде. За сега от два месеца ме съм усетил нищо. Просто ще внимавам и ще следя. Благодаря.
 6. Здравейте. Май тук съм на правилното място Карам с 205х75х15. Ще имам ли проблем. Гумите са нови и меки. Всесезонни го дават. Купих го с цел да ме сменявам пролет и есен. Поздрави на всички
 7. Здравейте и от мен. И аз съм вече с hrv. 105 koня, две врати, 1999 г автомат. Доста удобна кола. Понеже сме в профила за гуми и джанти искам мнение относно това дали е проблем, че карам със всесезонни 205х75х15. Май ми гори повече 12 л нензин градско и 14 л газ. Благодаря ви предварително.
 8. Не споменах, че карам с гуми, не по размер. Карам 205х15х75 може да гори поради тази причина. С всесезонни гуми.
 9. Здравейте. Моето е с две врати, 105 к.с., градско гори 12.5 л бензин, газ около 14 л/ 100 км., автоматични скорости. Газовото е течна фаза полско производатво. Лично на мен ми се струва доста спрямо по голяма част от мненията. Решил съм да ходя на диагностика при Слави в овча купел. Може ли съвет за това. Поздрави и лек ден на всички
×
×
 • Create New...