Jump to content

Ninja1926

Фен
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ninja1926

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

597 profile views
 1. Имах абсолютно същия пробелм с двата фара ,даже и в двата фара започна да влиза влага и конденз да прави при което единия фар изгоря! Двата фара от вън супер изгорели ,единия с изгорял баласт плус някъв кабел ! Една фирма от софия Car Valeting се казва .всичко правят момчетата за 150лв на фар пълна промяна ! Може да влезнеш и да им видиш работата на мен всичко ми излезна с нов баласт и кабел 550лв и доставка до Пловдив ! Успех
 2. Колега и мен ме чака същото моя майстор ми каза 400лв тръбата и някъде около 4 часа труд ! Може да се завари но ми каза майстора .че някъде след 5-6000км пак се разцепва там !
 3. Здравейте имам въпрос имам Хонда Акд 2011 фаровете ми са ксенони ,но почнаха да се пълнят с влага при което единия постоянно ми гори а другия го очаквам скоро и той ! Мисля да си купя чисто нови 2 фара DEPO белите от ксенона да мина на обикновенна крушка ,проблем ли ще бъде смяната ,защото от сервиза май не са много сигурни с подмяната ! Някой от тук правил ли го е това и ако дали има някакви проблеми ? Благодаря ви
 4. Да предимко когато мия колата се получава или при някой по силен дъжд също така ,възможно ли е да гори баласта на ксенона или гори самия ксенон от влагата ?!
 5. Здравейте Колеги не исках да отварям нова тема за фарове реших тук да попитам ! Имам проблем и с двата фара влиза влага вътре ,единия му сменях запалка миналата година защото изгоря , а другия от скоро почна и той да има влага при което предполагат ,че и там ще гори запалаката на ксенона или крушката . Колата не съм е блъскал Хонда Акрд 8 2,2 150кс ! Ако имате някакви предположение защо имат влага или от къде може да е това , дали да копувам нови два фара защото втора ръка не намирам много ?! Благодаря
 6. В интерес на истината не карам много ,работата ми е на 5км в двете посоки, ама има 50 светофара! Сами разбирате колко е карам . Няма никакви датчици, които да са светвали .
 7. Здравейте на всички и честита 2017. Та имам един въпрос към вас. Днес сутринта забелязах ,че разхода на хондата /2.2 дизел 2012г/ се е вдигнал от 10 на 15л. Дали е от студеното време или от водата в нафтата ? Възможно ли е толкова да се вдигне разходът в града ? Мерси.
 8. По принцип майстора ми каза ,че в по студено време в хубаво да работи 2-3мин на място преди да тръгна за да влезнела в обороти и дизеловата помпа да заработи на 100% !Между другото и много други които карат дизел коли са ми казвали същото ,че работи колата на място поне няколко минути ! Но е факт че Акорда загрява доста бавно за този клас кола !
 9. Ясно значи проблема е в колата ,че загрява по-бавно !
 10. Здравейте колеги карам Акорд 2,2 i-DTEC 2012 год. Та въпроса ми е забелязах ,че в по студените дни много бавно загрява колата нужно ми е поне 10мин каране в града докато загрее колата ,преди това стоя поне 3-4мин преди да тръгна ! Дали имам някакъв проблем или просто колата много бавно загрява ?! Мерси
 11. За Хонда Акорд 2.2 2012г - от къде може да се намери?
 12. Да попитам само относно това пропукване което се чува при автоматите при тръгване и спиране пак ли е от кормилната рейка или нещо друго ?
 13. Здравейте на всички от около 5 месеца притежавам Хонда акорд 2.2 дизел /автомат/ мога да кажа само добри неща за колата до сега на 170 000 км е ! Относно това почукване и аз го чувам особено на паваж или на дупки! Ходих при едно момче Митко се казва има сервиз само с хонда се занимава точно под Асеновградския мост ,та момчето ми каза който е много наясно с всички модели на Хонда ,че това е фабричен дефект на Хонда и няма оправяне ,поне той така ми каза на мен !Дори и нова да си купя от Хонда пак ще има тропане което мен адски много ме дразни все едно всеки момент .ще изпадне нещо от колата !Така че колеги просто трябва да се премерим с този досаден звук !
×
×
 • Create New...