Jump to content

Iliev25

Фен
 • Content Count

  40
 • Joined

Community Reputation

2 Neutral

About Iliev25

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4 CL9 TypeS MT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Здравейте, продават се следните джанти с гуми: Предпочитам лично предаване за град Варна и околността! Джантите са оригиналните от Honda CR-Z. Изключително добро състояние на гуми и джанти. Налични 4 броя капачки. Не са карани в България. Джанти: - 16' - 5x114.3 - ET45 - 6J - 64.1 централен отвор - тегло на джанта с гума -> по-малко от 11кг Гуми: - летни - 195/55/16 - сравнително нов ДОТ - много добър грайфер Телефон: O889-7I-5I-2I Цена: 499лв
 2. Не успявам да стигна 13/100 с климатик градско. Извънградско - 120км/ч на магистрала автопилот и около 100км/ч извън магистрала - съвсем малко падна под 8/100.
 3. Получавам за трети път около 10л/100км и леко отгоре, при положение, че около 70% от километрите са извънградски, а не карам над 110км/ч и над 4к оборота (много много редки изключения). Но пък в 90% от случаите, климатика работи. Темата със запушения отдушник я следя, но ми се струва, че нямам такъв проблем.
 4. Моите засичания се изразяват като напълня до горе и разделя напълнените литри на изминатите километри. П.С. Винаги до сега съм пълнил до горе. П.С.2 Винаги до сега съм пълнил от една и съща бензиностанция. П.С.3 Играя си доста време да напълня наистина до гърловината и все пак слиза след няколко минути.
 5. Здравей, аз гледам от тук https://m.auto.ru/catalog/cars/honda/accord/6306860/20546480/specifications/20546480__20494919/ Не знам дали е вярно, но когато я докарах да пише, че ще изкарам още 28км с оставащото гориво, събра около 59л, ако не бъркам.
 6. Благодаря за споделения опит! Ще трябва да попълня профила, да. 2.4, MT, седан е.
 7. Здравейте, още един въпрос - (прикачвам снимка да се види колко ми показва в резервоара и колко километра съм изминал) само на мен ли ми се струва висок разхода? При положение, че не е само градско каране. Даже преди малко ми светна лампа за резерва след около 120км извънградско. Надявах се поне на 600км с 65-литров резервоар.
 8. Здравейте, изминаха известно време и километри от както се сдобих с колата и имам няколко въпроса: 1. Може ли да се деактивира досадното писукане, когато ключа е на контакта и се отвори шофьорската врата? 2. Може ли да се деактивира включването на климатика при включване само на вентилаторa? 3. Има ли такава екстра въобще и начин да се активира вдигането на прозорци при заключване на колата? По третия въпрос четох из някакви чужди форуми, но не успях да постигна нищо. Благодаря!
 9. Здравейте, виждам, че не става дума за Варна, но да кажа и аз как се получи при мен тази услуга, да има за сравнение. Колата е 2006та година. Става дума за "Топключари" (ако се сметне за реклама, няма проблем да бъде премахнат коментара). Всичко ми струваше 130лв - ключ от тях, нарязване, обучение, около час и половина колата при тях. Забелязах също, че копчето за отваряне на багажника трябва да се задържи малко повече от на оригиналния ключ, но пък не го считам за проблем. В момента карам с този ключ да го тествам, а и да си пазя оригиналния. За сравнение - в Хонда: - ключ без копчета (отключване, заключване и багажник) - 150лв - абсолютно същия ключ (с копчетата) - 460лв
 10. Благодаря! Ще потърся някъде да я проверят, че ми е много криво да я гледам така.
 11. Здравейте, сигурно е коментирано, но съм леко шокиран какво може да е и колко ще струва отстраняването, та ще попитам (ще използвам темата, за да не създавам нова). Тези лампи на снимката светнаха днес при по-рязко потегляне - бях отбил на спирка и се включих в движението. Мога ли да проверя нещо сам или в противен случай - да отида при някого (във Варна), който ще разбере със сигурност какво й е? Благодаря!
 12. Здравейте, изчетох цялата тема, но така и не ми стана ясно коя марка газови уредби е за предпочитане. Може ли някой вещ, с две-три думи да ме въведе или да каже дали съм прав? Колата е Акорд седан 2.4 2006. Основното, което разбрах от темата: - изисква се тънко масло (то и без газ, същата работа май) - поставих на моята Amsoil 5W30 Signature; - допълнителната система за смазване на клапани не е от огромна нужда (ако има излишни пари, тогава); - реглаж на клапани - на всеки 15000-20000км; - хвали се марката BRC, като се използват жълти инжектори; - няма нужда от OBD (излишни пари); - не разбрах, лесно поправим ли е проблема с падането на стрелката на бензина (докато се кара на газ); - има ли начин горивопоказателят, средният и моментният разход да показват данни за газта; - най-подходящо място за бутилка - на мястото за резервна гума, възможно най-голям обем (почти да подпре кората). Та, от цялата работа, може ли да ме упътите към най-добрия човек във Варна (или околността), който ще свърши работата качествено и ще знам, че няма да ме е яд, че съм си оставил колата там? Благодаря!
 13. Здравейте, около 8-9 месеца, след като си продадох Сивика, обмислям завръщане към марката. Този път - Акорд. Изчетох цялата тема за Акорд и да кажем, че съм се запознал с модела долу-горе. Та, имам голяма молба - на някой би ли му се занимавало да прегледа обявите от тези два линка: - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=3&slink=b2v4p1&f1=1 - https://www.cars.bg/?go=cars&search=1&advanced=0&fromhomeu=2&publishedTime=0&filterOrderBy=4&showPrice=0&autotype=1&stateId=1&section=cars&categoryId=0&doorId=0&brandId=31&modelId=0&models[]=495&fuelId=1&gearId=1&yearFrom=&yearTo=&priceFrom=&priceTo=12000&currencyId=1&man_priceFrom=0&man_priceTo=0&man_currencyId=1&powerFrom=170&powerTo=&steering_weel=0&colorId=0&is_carinbg=0&regionId=0&offersFor4=1&offersFor1=1 .. и да сподели коя си струва да отида да проверя. От Варна съм и ако си струва, ще отида на другия край на България за целта, че смятам да се доверя на колата за поне 5 години. Разбира се, ще помогне и това, ако някой вече е посещавал дадените автомобили. Търси се 2.4 бензин, ръчна скоростна кутия, седан и ляв волан, естествено. Ще се поставя газова уредба (ако вече няма такава). Цена - максимум 12000лв. Много благодаря предварително!
 14. Благодаря за съвета! Ще прехвърля въпроса там. Иначе прегледах и нея тема, но не забелязах някоя от обявите в списъците.
 15. Здравейте, около 8-9 месеца, след като си продадох Сивика, обмислям завръщане към марката. Този път - Акорд. Изчетох цялата тема и да кажем, че съм се запознал с модела долу-горе. Та, имам голяма молба - на някой би ли му се занимавало да прегледа обявите от тези два линка: - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=3&slink=b2v4p1&f1=1 - https://www.cars.bg/?go=cars&search=1&advanced=0&fromhomeu=2&publishedTime=0&filterOrderBy=4&showPrice=0&autotype=1&stateId=1&section=cars&categoryId=0&doorId=0&brandId=31&modelId=0&models[]=495&fuelId=1&gearId=1&yearFrom=&yearTo=&priceFrom=&priceTo=12000&currencyId=1&man_priceFrom=0&man_priceTo=0&man_currencyId=1&powerFrom=170&powerTo=&steering_weel=0&colorId=0&is_carinbg=0&regionId=0&offersFor4=1&offersFor1=1 .. и да сподели коя си струва да отида да проверя. От Варна съм и ако си струва, ще отида на другия край на България за целта, че смятам да се доверя на колата за поне 5 години. Разбира се, ще помогне и това, ако някой вече е посещавал дадените автомобили. Търси се 2.4 бензин, ръчна скоростна кутия, седан и ляв волан, естествено. Ще се поставя газова уредба (ако вече няма такава). Цена - максимум 12000лв. Много благодаря предварително!
×
×
 • Create New...