Jump to content

Iliev25

Фен
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Iliev25

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4 CL9 TypeS MT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

694 profile views
 1. Добавям още един модел - Honda Civic 5та генерация хеч. Размери: 68/19/4м. Цената и доставката важат от първия коментар.
 2. Здравейте, продавам ключодържател на Хонда, изработен от черен PLA материал. Размери: 42/41/4мм. Град Варна. Можете да се свържете с мен чрез съобщение тук във форума или на телефон 0889-7I-5I-2I. Цената е 4лв/брой и доставката е безплатна за цяла България при поръчка на минимум три броя. Изпращам в рамките на 1-3 дена от поръчката.
 3. Здравейте, от както ми поставиха газовия инжекцион (около края на м. Август) си пазя 99% от бележките за зареждане и си записвам изминати километри по заредените литри. Та си поиграх да направя нещо абсолютно просто в екселска табличка за ориентир на разхода на K24A3 на газ. Зареждам от Бенита, когато съм си във Варна, затова най-често е от там, както и най-високия среден разход (смесен градско-извънградско). Най-ниските разходи, логично, са извънградско - съответно на бензиностанции, които съм срещнал по пътя. Изключително рядко настъпвам над 4000 оборота, но пък адски много ме радва на баир да излитам като настъпя газта и го правя много често. Извънградското каране е 120-140км/ч, където позволява. Лятото климатика почти не съм го спирал. Надявам се да съм бил полезен. разход_газ.xlsx
 4. Здравейте! И тук искам да благодаря на @fenabg за съединителя и още повече за това, че ми помагаше в чата, със снимки и даже се чухме за тънкости покрай смяната му. До сега съм сменял не много съединители (не съм майстор, просто обичам да си правя колите сам), но е неуспорим факт, че на тази кола е отвратително.
 5. Здравей, писахме вчера за съединителя и каретата. Сега виждам, че си драснал и във форума.
 6. Здравейте, по-рано бях питал, но не помня да си направих някакъв извод, затова ще пиша пак. Каква марка съединител да търся за K24A3 (и ако не е OEM)? Да имам ли доверие на някакви "Blue print", Japanparts" и т.н.? Каква марка вътрешни карета да търся за същата кола? Благодаря!
 7. Здравейте, ще ми се наложи да сменям съединител. Тъй като сам ще се занимавам, имам няколко въпроса предварително. Има ли нещо особено при цялата операция? Повишено внимание към нещо? Специални интрументи? Каква марка комплект да търся? Някаква класация на "за нищо не става" и "най-доброто"? Маховика демпферен ли е? Ако да, налага ли се и неговата смяна, ако не усещам вибрации при потегляне, спиране и т.н.? При ускорение на втора и леко на трета скорост, усещам претрисане. Няколко мнения вече съм събрал, че са вътрешни карета. Тъй като ще свалям кутията, мисля да подменя и тях. Нещо особено или някакви велики марки има ли?
 8. Здравейте, продават се следните джанти с гуми: Предпочитам лично предаване за град Варна и околността! Джантите са оригиналните от Honda CR-Z. Изключително добро състояние на гуми и джанти. Налични 4 броя капачки. Не са карани в България. Джанти: - 16' - 5x114.3 - ET45 - 6J - 64.1 централен отвор - тегло на джанта с гума -> по-малко от 11кг Гуми: - летни - 195/55/16 - сравнително нов ДОТ - много добър грайфер Телефон: O889-7I-5I-2I Цена: 499лв
 9. Не успявам да стигна 13/100 с климатик градско. Извънградско - 120км/ч на магистрала автопилот и около 100км/ч извън магистрала - съвсем малко падна под 8/100.
 10. Получавам за трети път около 10л/100км и леко отгоре, при положение, че около 70% от километрите са извънградски, а не карам над 110км/ч и над 4к оборота (много много редки изключения). Но пък в 90% от случаите, климатика работи. Темата със запушения отдушник я следя, но ми се струва, че нямам такъв проблем.
 11. Моите засичания се изразяват като напълня до горе и разделя напълнените литри на изминатите километри. П.С. Винаги до сега съм пълнил до горе. П.С.2 Винаги до сега съм пълнил от една и съща бензиностанция. П.С.3 Играя си доста време да напълня наистина до гърловината и все пак слиза след няколко минути.
 12. Здравей, аз гледам от тук https://m.auto.ru/catalog/cars/honda/accord/6306860/20546480/specifications/20546480__20494919/ Не знам дали е вярно, но когато я докарах да пише, че ще изкарам още 28км с оставащото гориво, събра около 59л, ако не бъркам.
 13. Благодаря за споделения опит! Ще трябва да попълня профила, да. 2.4, MT, седан е.
 14. Здравейте, още един въпрос - (прикачвам снимка да се види колко ми показва в резервоара и колко километра съм изминал) само на мен ли ми се струва висок разхода? При положение, че не е само градско каране. Даже преди малко ми светна лампа за резерва след около 120км извънградско. Надявах се поне на 600км с 65-литров резервоар.
×
×
 • Create New...