Jump to content

Hidden_Force

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Hidden_Force

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден Август 15

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. И аз търся за Варна, само че за отстраняване на едни точки ръжда дето се появиха по калника...
  2. Хмм, явно просто тези, с които говорих се опитват да си пробутат по-скъпия продукт в случая нов ключ. Казват, че имало опасност, можело да не работи добре и т.н. Но изглежда не стоят точно така нещата. Благодаря за мненията!
  3. Здравейте, колеги и за много години! Искам да сменя ключа на Акорда (2008г., 2.4, Автомат), така че да стане с кутийка по-компактен. Нещо като този. Говорих с няколко ключари (във Варна) и общо взето повечето бяха на мнение, че със стандартна конвертируема кутийка не е оптимален вариант. Чипа вътре остава по-настрани и т.н. и може да има проблем и да ме остави някъде. Препоръчват нов ключ да се направи, при който няма да има никакви рискове и ще си върши добра работа. На едно място дадоха оферта за 160лв за този вариант, на друго 135лв. А относно опцията с конвертируема кутийка между 50-60лв. Ще споделите ли личен опит, и също някой ако има препоръка за конкретен ключар във Варна ще съм благодарен? PS: Аз към втората опция за нов ключ по-скоро засега се ориентирам, но все пак да чуя и някой, който има опит от първа ръка. Благодаря предварително.
  4. Aбсолютно съгласен, да не говорим, че на момчето даже му се свидеше да излезем малко на магистралата да я видим как се държи там.... Благодаря за мнението и на теб колега. Покарах автомата вкл и на магистралата, хареса ми как вози. Но там има други проблеми с него, по-скоро продавача каза, че временно я спира от продажба за неопределен период.... а и гледам от онзи ден обявата е вече неактивна. Благодаря за инфото и радвам се, че си успял да намериш нещо. Дано си случил на автомобил, късмет колеа. Иначе погледна я и аз тази, добре беше возията, салона запазен като изключим нещо дребно отзад, но не беше кой знае какво. Отидохме и до "посолството" на KIA & Suzuki, където срещу 66 лв правят обстоен преглед. Та там имаше известни забележки. Оказа се, че всяка една кора отдолу е сменяна. Имал е явно някакъв удар колата, но може и да не е бил сериозен. Фаровете нали то си се вижда са Депо, както и ти каза. Има и корозия по гредите, макар че според собственика това си е нормално за града. Но все пак не беше нещо дето е перфорация, но си е тръгнало. Общо взето не бяха много впечатлени там, за тях си беше амортизирана кола, така че едва дали и км и са много реални. На мен лично не ми хареса, че и цялата кола стоеше една мазна такава все едно със свинска маз е мазана . Според собственика той си я бил пастирал ръчно.. ама определено не изглеждаше много окей, както и вътре предния прозорец и той един мазен стоеше. Не знам някакви холограми ли се крият по този начин или какво.. Като цяло и човека не ми вдъхна особено доверие честно казано. Действително е втори собственик като каза, че е върната в Хонда София от предните собственици. Обадих се да питаме там, нищо не излезе за нея по номера на рамата, той тръгна документи да показва от сделката в Сф, че наистина е взимана оттам.. Иначе и при един познат майстор минахме той я хареса като цяло, каза, че ръждата не е нещо фатално и ще си изкара някоя друга година без проблеми. Но все пак на този етап и аз реших да се въздържа от нея. PS: Днес погледнах и обявата вече е неактивна.. може и да е успял да я продаде все пак
  5. A какво мислите за тези 3те "варненки": https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11603353247383070 https://www.cars.bg/offer/5f870225b0a6b4179e7baec3 https://www.cars.bg/offer/5f7766c6fc37d92a6b0ac692
  6. Което означава, че бая е амортизирана нали, щом да се стигне дотам да трябва да се сменя.. видяла е зор май.
  7. Благодаря колега, добре изглежда наистина, но малко над бюджета ми е обаче. Пропуснах да спомена по-горе, че търся в рамките на 8-10к, 10.5 макс, като съм си заделил и 20-30% за последващите разходи и обслужване. Даже въобще не пътувам аз А и като цяло не въртя много км. 10-15к на година, които са близо до 50:50 градско/извънградско или 60:40 в полза на извънградското, но пак не е голяма разликата. От тази гледна точка повече към 2.0 се ориентирам. Макар че имам поне 1-2 ходения през годината към северозападния край (1200км отиване и връщане), пък там сега покрай Дунав мост 2.. доста тирове има и си трябва мощност все пак нали. Но пък от тези 2.0 дето пробвах макар и за малко на магистралата край Варна добре ми се сториха. Едната при това беше с газово. Но наистина нямам голяма база за сравнение. Като цяло съм спокоен шофьор, не съм някой съзтезател и т.н. въпреки, че на магистралата обичам малко да понастъпвам..
  8. Здрасти, колега, Да, абсолютно е печатна грешка- 2.0 и 2.4 имах предвид, благодаря за поправката. Благодаря за мнението колега. Ще изчакам значи да видя все пак и с врачанската до няколко дни ще ми върнат инфо. Днес се чух пак иначе с моя човек и каза, че наистина била семейна кола. Жената на продавача я карала. Нямала нещо по нея сериозно и ставала за "наш човек", но ще иде и на място да я види. Иначе аз като цяло повече към малкия мотор клоня, и съм склонен да направя компромис за круиз-а. От друга страна, така или иначе най-вероятно ще сложа и газово, така че дали 2.0 или 2.4 няма да е толкова по-голям разхода.
  9. Здравейте, Гледах няколко коли във Варна, откъдето съм, но по една или друга причина засега няма да бързам да взимам някоя от тях. Предстои ми обаче ходене в северозападна България скоро по друг повод и мисля да използвам по пътя да видя още няколко. Нямам опит с Хондите, а и като цяло скоро не съм купувал автомобил. Решил съм да се прехвърля от VAG точно към Акорд 7ма генерация (бензин 2.2 или 2.4, седан). Алтернативите бяха Пасат или А4, но се отказах от тях. Ето и какво на прима виста ми допадна, ако може да споделите за възможни скрити ли не толкова скрити опасности: 1) София - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11589833586968290 2) Козлодуй- https://www.cars.bg/offer/5f15cf99cc7d5447de7b1142 3) Враца- https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11579480058397450 и 4) Монтана- https://www.cars.bg/offer/5e3d7ca5242f172180153be2 По принцип съм твърдо решен без автокъщи понеже знам как стоят нещата с тях и какви гробове внасят от чужбина и какво ги правят тук. В случая с тази врачанската, се оказа, че приятел познава собственика и може да разпита. Километрите е ясно, че не са реални, но пък моя човек каза, че продавача по прицнип с мотори се занимавал, та тази е можеби някоя лична кола или нещо друго. Та ще разпита и ще ми върне инфо. Ето иначе все пак и във Варна какво гледах за справка- тук, тук и тук. 3тата най-много ми хареса, но момчето каза, че са му взели служебната и засега я е спрял от продажба. Първата не беше зле, но не искам да бързам с нея, а и е врабче. Третата нереално високи $$$ ми се струва, а и момчето не ни даде да я изпробваме на магистралата. Все пак според мен няма как да дадеш 10к за кола и да не я настъпиш макар и за малко да видиш как са всички предавки и т.н. Благодаря предварително
  10. Здравейте, Набелязал съм няколко Акорда 7ма генерация в София и мисля скоро да се пусна натам. Къде бихте препоръчали да ги закарам при някой надежден майстор да ги погледне? Тук във Варна ходих в представителството на KIA & Suzuki за 66лв направиха диагностика. Имам и познат майстор за второ мнение, но в София за съжаление нямам жокери. Мерси предварително.
  11. Аз точно в този салон/сервиз на Сузуки и Киа до Елпром наскоро ходих да ми правят диагностика на един Акорд, който мислех да купувам.
×
×
  • Създай нов...