Jump to content

antonchev

Фен
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About antonchev

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 1,8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Забравих важното - за Акорд 1,8 - 2000г.
 2. При външна температура около 15 -16 градуса на дисплея ми показва 33 градуса. Или не е на правилното място или трябва да се смени термодвойката. Но не знам къде може да е поставена за да я сваля и да я замеря или да я сменя.
 3. Така и така се говори за осветлението в багажника, та да задам въпрос - а къде се намира изключвателя за крушката, щото веднъж държах не напълно затворен капака 2-3 дена и ми падна акумулатора.
 4. Задната пръскалка не пуска течност. Свалих самата пръскалка, и от маркучето не пуска. А и не се чува помпа да работи. Отделна помпа има ли, за де е изгорял предпазител или помпичката или няма. И изобщо какво ли може да е?
 5. Сивик 5-та генерация, Хечбек. Предните пръскалки си работят, помпичката си се чува, но опитам ли да пусна задните, нито се чува помпичка, нито пуска течност. Отделна помпичка има ли за задното стъкло, да не би предпазител да е изгорял или кой знае какво. Издърпах задната пръскалка и оставих само маркучето - нищо. Значи не е задръстване на съчмичката.
 6. До сега четох за подмяна на лампички по бутоните, което е по-лесна работа. Въпроса ми е дали има осветление на ключовете на вентилатора, на разпределителя за въздух и силата на парното. Става дума за Сивик, D14A2, 1996г. Четох някъде, че се "държат на триене" /цитат/ , но не е така. Свалих врътките, но пластмасата не мърда. Май трябва да се сваля цялото барче. Ако е така и някой знае, моля да споделе, а не да се правим на пишман майстори, да откриваме топли води и да нанасяме поразии по пластмасите.
 7. "Хондата " я купих преди два месеца, така, че нямам никакви наблюдения. За джантите - ще се уверя дали е в тях като сложа зимните гуми - те са стоманени и 14 цола. Ако тогава шумът е същия - ясно. Ако е различен и по-малък, ще продам джантите барабар с гумите.
 8. Вярно, че за първи път карам "Хонда". До сега съм карал с окачване "Макферсън" и за това ми прави впечатление. Явно ще трябва да свикна със шума, но за мен по-важното е да се уверя /като чуя мнения на хора, които карат и са карали "Хонди"/ че се получават такива неща, а не да си мисля за лагери, карета и др.
 9. Бях със стари гуми - така купих колата - много шумна беше - купих нови гуми - Гудрич от Софияауто Шума нонамаля но си го имаНаписах това във форума за да се посъветвам - дали действително има резон да е от гумите или да търся причината другадеБях при Омбре 2 и ми прегледаха предницата като казаха че всичко по нея си е в редДали не е от това че съм с 15 цола алуминиеви джанти и гумите са нископрофилни
 10. Сложих чисто нови гуми Тудрич на алуминиеви джанти 15 цола - нископрофилни и сега след като потегляне над 10 км в час започва да се чува шум Знае ли някой дали това е нормално или да обърна внимание на лагери или карета или кой знае какво
×
×
 • Create New...