Jump to content

mcd

Фен
  • Мнения

    199
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mcd

  1. Друга "малка" подробност е, че фабричната навигация е 800Х600 и какъвто и да е кар плей да вържеш, ще се вижда отвратително.
  2. Колега докато направиш навигацията излезе и за нашия модел вариант: https://www.aliexpress.com/item/10000235225126.html
  3. Напротив - не си гледал добре - става и по описанието, питах и продавача и той каза , че става. https://www.aliexpress.com/item/10000235225126.html Това е по-добро, но $386 е малко дебело и доставка още $100....много грубо става. Иначе е 1280х720 - не съм виждал нещо над 1024Х600 за нашия модел, макарче е малоумие и 720р резолюция в 21в.
  4. И аз съм търсил и аз не намирам нищо за нашия модел. Относно притесненията ти може да си запазиш фабричното нави и като продаваш колата ако мрънка клиента да му го дадеш. Аз ако намеря читава навигация за нашия модел няма да се замислям за тея проблеми. Навигацията с тая насрана резолюция и грозна графика не я използвам дори - направо е дразнеща. Ако намериш нещо добро пиши...ако аз намеря ще пиша също. Това ми се струва, че ще пасне при нас, но чакам продавача да ми каже. https://www.aliexpress.com/item/4000857336357.html
  5. Стелките са нови - слагани са 1 път. Специално за модела са - не са универсални. Цена 50 лв за комплект 4 броя. Продавам ги защото съм с бял кожен салон и не ми харесва как стоят черните стелки. Накладките са TEXTAR, предни, на 3-4 хил. км. Продавам ги защото трябваше да сменя дискове и съответно и накладки. Цена 60лв комплекта. Задни дискове + накладки TRW, дисковете не знам каква марка са- 100 лв. комплекта. Смених ги на вятъра защото ми тресеше при спиране, но се оказа, че е от предните дискове. Амортисьорите са здрави, втора употреба - не са изпуснали. 80 лв двата. При интерес пишете на лично - в София съм.
  6. Колегата Motte ми даде координати на въпросния човек, но е минал 20 хил км. и е продал колата. Разбрах, че и други колеги са правили рейки там. Може ли някой от тях да даде отзиви? Как е новата втулка и решен ли е проблема или пак започва?
  7. Здравей Как си ги монтирал тези ледове? С резистори ли или са със вградени резистори? Това, което е описал колегата ОГИ на Акорд 8 не може да се направи доколкото четох по чужди форуми защото няма реле - превключването е някъде електронно из компютрите - бях гледал схеми. Ако греша ще се радвам да ме опровергаете. Аз съм купил резистори и за стоповете и за мигачите, но нещо не ми харесва идеята с резистори. На габаритите (отпред и отзад) и на задния ход съм с ледове, но там грешки не дава. На дългите също съм с ЛЕД. На стоповете дава грешка ако няма товар, а на мигачите ако всички са ледове почва да мига бързо.
  8. Защото дрл-то се цъка и се изгася само. Даже на АУТО ако си като цъкне колата късите, ДРЛ-то се гаси - удобно е. Не мога да ти го снимам - вътре е някъде.
  9. Европейски. Не съм връзвал. 70лв (40 модула и 30 инсталиране) на технополис славейков във бургас - не ми се занимаваше аз да връзвам. Доколкото видях май кадърно го сложиха долу при бушоните на шофьора. Доволен съм не е имало проблеми. Единствено откак сложих ледовете на дългите и гасни отложено след около 15 сек. Даже ми харесва така, но проблема е ако дадеш на контакт преди да загаснат фаровете и не се гасят сами. Има книжка със настройки но не съм се занимавал.
  10. Аз отзад съм с TRW, отпред с TEXTAR. OT TRW съм по-доволен. Текстара скърца. Тресеше ми при спиране и смених задни дискове и накладки (накладките са сигурно на под 2к км) - оказа се грешка. Та имам останали. Някой ако го интерсуват да пише на лично.
  11. Е това сигурно може да му махнеш корпуса (отзад радиатора)...то няма какво толкова да грее да има такъв радиатор или е с усилвател? Фабричния усилвател не може ли да се ползва. И аз съм сменил тонколоните и звука ми е супер и не ми се ще да ползвал усилвателя на някаква китайска шитня. Иначе сигурно може да лепнеш един радиатор само на усилвателя и пак да му намалиш размера. Фабричния дисплей като му гледам къде са му щипките сигурно не излиза много лесно - как си го извадил?
  12. Мани ги тези крушки, кажи какъв андроид да сложим, че оригиналната навигация все едно някой шестокласник я е правил в час по трудово. Иначе честито. И аз сложих шумоизолация на четирите врати, под седалката задната и на капака на мотора (термо-устойчива) - разликата е колосална, а с новите дюзи и гнп е тиха като електричка. Корите на калниците не съм ги свалял, че ми мина мерака нещо па и разправия и мръсотия. (нямам двор) Писах на китайците в алито, обаче за нашия вариант с фабрична навигация няма нищо....голяма греда. Само някакви руски къстъм изпълнения намеих по форумите с NEXUS таблет ама не ми се занимава да сглобявам 1 месец глупости.
  13. E нали това казвам - горе на колегата и тя е с мрежа - явно не изкарват и те.
  14. Късно видях поста ти - предполагам вече си я направил. Тази тръба ми изглежда като новия модел - тази която уж е подобрена версия на старата - съдя по мрежичката - мисля, че старата няма мрежичка. Та явно и тя не си заслужава да се купи щом пак се е спукала.
  15. Здравейте колегата не влиза май вече. Някой друг правил ли го е този тунинг и работи ли ви круиз контрола след процедурата, защото чувам, че много често спира да работи та малко се чудя колко е безопасна тази процедура.
  16. И аз взех препоръчания размер, но бях купил колата с 215/55/17 и возеше по-меко от мерцедес. Нексен-а не е лоша гума (за някой състезател), но комфорта на летния е много зле. Зимния също не е много мек, но е в рамките на поносимото. Като купувах нексена го пипнах - борда и каучука са сравнително меки - по-меки от повечето модели, които гледах (включително скъпи), но въпреки това возят доста твърдо. Не казвам, че е лоша гума, но на мен комфорта и тишината са ми приоритер...все пак няма да карам на писта с 300 ( не че и хомдата може да ги вдигне). За съжаление чак след това видях, че имат същия модел Нексен без XL и с по-нисък скоростен индекс, макарче не съм убеден още, че това е причината за тази твърда возия. Гледах доста гуми и има XL, които са с мек борд и XL с борд на камък. А и тези обозначния за шум, сцепление и така нататък не се контролират от никаква външна организация - производителя може да си пише каквото пожелае. Относно Dayton си отговорих на въпроса - скапана гума, въпреки, че един от персонала на Диана ме убеждаваше, че били много хубави. Имал съм Dayton на друга кола. Зимния става, летния е пълен боклук - след един сезон изсъхва и става на пластмаса. Може да се кара за вечни времена след това и няма да се изхаби ако не ви пречи, че започва да шуми и тресе , за спирането нямам негативни спомени, но вероятно и там е зле.
  17. Някой кара ли : DAYTON TOURING 2 225/50 R17 98Y XL да кежете мнение за шум и комфорт. Мисля да сменя : N`FERA SU1 98Y XL 4PR 225/50 R17 с горните. Чудя се дали да не взема даже 215/55/17, но те не са Y XL, а на Y XL борда е доста мек та да не са съвсем като балони.
  18. @Veseliq Не, не говоря за тази тема - написал съм коя, и не разбирам и повода за сарказма ти дори и във посочената от теб тема. Нещо нередно ли виждаш - освен, че господина от недоглеждане беше решил, че искам да прецакам някого с по-висока цена? Питаш ме - отговарям ти - нужен ли е сарказъм и лаконичност? Не може ли да водим някакъв нормален диалог? За да не ровиш повече, ще ти уточня, че ето този ми пост: беше редактиран и беше изтрито изречение в което споменах, че в секция продава съм пуснал нови гуми и който иска да погледне обявата ми - престъпление ли е? Нито съм търговец, нито съм фирма - спам ли е, реклама ли е, какво е? Форума си е ваш... трийте и правете каквото искате. Аз казах вече, че това ваше поведение се коментира и извън този форум и е единствено във ваша вреда. Няма да пиша повече, че ми става вече досадно. Опитах се да дам обективно мнение - явно и това не може. Ние сме кривите...като спрат всички да пишат няма да има нужда от цензура и триене и проблема ще бъде решен.
×
×
  • Създай нов...