Jump to content

Topper

Фен
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Topper

  1. Това в Бултрако ли, защото тук колеги казаха, че имат час за смяна там (август месец) но аз като се обадих за две Хонди, ми казаха .... капаро, плащане и ще ви ги сменим. Нещо все повече се разочаровам от този "официален" сервиз. Апропо при мен де-ефекта е, че над 120км/ч свирят, лайсните имат някаква свобода при закрепването и като се залепят вече не е гъвкава връзката и почва едно "свирене" яко.
  2. Всички качествени мултицети са на 9V, такива на AAA ... не бих им се доверил.
  3. Много си далеч, за да се възползвам от услугите ти, но май май.... "оторозираният" сервиз с това масло и "реглаж" на клапани ме е вкарал в белята. Разхода ми се вдигна на 8.2 (от 7л/100) а маслото светна още на 5К Някой майстор, на който може да му се има доверие за регион Пловдив/Пазарджик ? Апропо - ориентировъчно ремонта ще възлиза на сума..... ? Защото преди години го играх с маслените сегменти на една D15B2 и не беше нещо уау.
  4. Не помня точно, беше пренебрежимо малко (колкото комплект лед-ве, дето те съветват и сменяш на всеки 3 месеца) - около 40-50лв. Все пак беше преди 4-5години и може цените да са се променили с този недостиг на чипове.
  5. Не е ли по-лесно с DRL модул за тези модели, които нямат дневни (имам две 8-ци, едната има дневни светлини) http://cardrl.eu/prolight.htm Настроен е на дългите на 30%, той си следи акумулатор, генератор, нямам грижи вече 3г.
  6. VARTA BLUE DYNAMIC 45AH 330A L+ JIS Мен лично ме изкара 10+ години.
  7. Колега, чудно ми е, колко си плащал месечно за лизинга, та сега се скъпиш за това обслужване? Тази кола с правилните грижи ще те изкара преспокойно 10-15г без драми. Няма автомобил, който само да караш и да е ок.
  8. Така да, премигват мигачите. Това аларма ли е? Или като не си сигурен дали си заключил. Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk
  9. Малко е тъпо, след като кабели до фаровете си има. По-скоро това са обяснения на майстори, които не знаят пинаута на буксите под таблата с бушоните. А би трябвало! В този ход на мисли, някой да знае централния плафона в купето от къде се захранва? За мен ще ми е идеално за вход "аларма" на DRL модула, защото фабрично 8а серия нямат такава. Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk
  10. Е вътре де, трябва да ти е в краката, нещо такова (снимал съм само лепенката, но отгоре са и предпазителите)
  11. Ами снимай тогава таблото с бушоните
  12. Благодаря за инфото (вероятно е до габарит ляв пуснат, заради краткият път) но толкова разлики в таблата/бушоните/управлението, че май ще пробивам аз стената с глава. Като имам резултат, ще пиша. Целта ми е да не прекарвам кабели между коша и купето, хич не ми се желае. Ако ще се прави, ще е или само под капака или само в купето.
  13. Колега, сподели на какъв Акорд 8 (европейски или американски) си сложил DRL модула и как си го вързал. Че влязах във филма...
  14. Лесно лесно, уж се имаме инженери, но като излязат всички захранвания на бушоните на всички фарове още при контакт и почвам да си мисля, че съм много тъп
  15. Не знам кой прав, кой крив, но на бушоните още при поставяне на контакт си има + постоянно. Което ми утежнява положението, защото исках да вържа DRL модула само в кутията с бушоните... и няма да стане.
  16. Марка/модел на това покритие ? Апропо, след толкова тунинги, не видях DRL с фаровете да си направил Въобще някой слагал ли е на 8-ца, европейско изпълнение CU1 (EX/EL са с други инсталации, за това питам), с фаровете, не с допълнителни LED модули? Например с моделите на http://cardrl.eu/. Взел съм един ProLight но май ще ми се наложи да пускам жици допълнителни, защото бушоните за леви и десни светлини са в две различни кутии при шофьора и при пътника. Някой с опит с този модел Акорд ?
  17. А кой модел от http://cardrl.eu/models.htm е за нашите Акордеони (аз съм с 8-а) ? Този ми харесва като функции http://cardrl.eu/cardrl.htm Но мисля, че за Хондите (поради управление по минус) май е подходящ http://cardrl.eu/prolight - minus.htm Споделете какви сте ползвали и работят.
  18. Аз съм с Акорд 8 2010 - V9 пише Euro 5A. Ще видим как ще се отрази на данъка.
  19. Никой не позна, пукната свещ ( и една зле) така че с 30лв нови свещи и е пушка Без смяна на моно
  20. Едно разумно предложение, май само въздушния филтър не съм сменял, преди 2-3 месеца сменях бензиновия с чисто нов, за това се озадачих.Благодаря за акъла ! ПП:М/у другото, днес усещам, че мирише на неизгорял бензин около колата, като я покарам, значи може би наистина не може да изгори и се дави.... което не изключва свещи/кабели обаче
  21. А не е ли възможно да е съединител, защото не на скорост двигателя си работи гладко ?
  22. + инжекциона + труда, май няма да е само 30лв.Иначе благодаря за информацията.Макар че няма нищо конкретно, все пак са отзиви.
  23. Нищо не съм сменял още, от 2-3 дни е така, утре ще я карам на сервиз.Смяната на инжекциона не е ли много радикално, аз по-добре да си купя нова кола, ако трябва сменя всичките неща около двигателя (че правих и ремонт на двигателя преди 4-5 месеца....)
×
×
  • Създай нов...