Jump to content

garfi

Фен
  • Мнения

    364
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от garfi

  1. Темата е стара но пък въпроса все така актуален. Решението явно е едно, щом с @tony® сме стигнали независимо до почни еднакво изпълнение, на това да пуснем дългите за дневни светлини на сивик 7 фейслифт. При мен от купето излизат три кабела - за масата на късите и за захранване на дългите. Релето е едно, двойно действащо и е в купето.
  2. 1. Дата: за периода от 2009г до днес2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: през годините съм пазарувал различни части необходими за подръжката на колите ми; ролки, ремъци, гарнитури, лагери, воден радиатор,дискове, накладки и др.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги:Доволен съм от Мони. Предлага различни като марка и качество части, съответно предупреждава "това е компромис" или "това е най-доброто" всеки сам си решава според портфейла. Най-яркият ми сигнал за мен самият, че Мони е коректен е следния случай; Купих си от него воден радиатор, който поради фабричен дефект протече след една седмица. Радиаторът ми беше сменен още на следващия ден без каквото и да било разправии. Вече четвърта година радиатора е на колата без никакви проблеми.4. Оценка за нашето отношение към Вас: Доволен5. Информация за сервиза (механика) Някои от частите съм монтирал сам, другите в различни сервизи.6. Препоръки към нас, ако има такива:- При нужда... - отново бих се обърнал към "Потребителя/търговеца Х" и бих използвал отново техните услуги и авточасти: ДА
  3. Пружините и амортисьорите са продадени. Генерация 62мм /външно/ от алуминизирана тръба сгъвана за 70лв
  4. 100лв - 4бр. APEX спортни пружини + подарък задни амортисьори 80лв - Генерация 62мм /външно/ от алуминизирана тръба сгъвана. -------------------------------------------------------------------------------------------- - О8833О8О83 - Бисер - PM тук - Garfi@abv.bg За София, пращам и с Еконт за страната.
  5. Комплект пружини /подарък към тях задни амортисьори/ и генерация 200лв. Пружини 130лв подарък към тях задни амортисьори. Генерация 130лв.
  6. Втора употреба 4бр. APEX спортни пружини, свалени от прелюд 4, стават и за 5та генерация. Свалят колата с 3,5-4см. В почти перфектно състояние са, с изключение на едната предна, която има повечко ръжда. 160лв за четирите с коментар и подарък към тях два задни амортисьора. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Генерация 62мм /външно/ от алуминизирана тръба сгъвана. Там където е сгъвана сечението се променя на елипса с размер 56мм./64мм. Генерацията започва от меката връзка и свършва при задната броня и има едно единствено резонаторно гърне някъде по средата. Доста е шумна ако се монтира така както я продавам. Много лесно могат да се добавят други гърнета към нея така както ви харесват. Свалена от 4ген. Х22А става и за 5ген. прелюд Цена 170лв с възможен коментар. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - О8833О8О83 - Бисер - PM тук - Garfi@abv.bg За София, пращам и с Еконт за страната.
  7. Джантите са Borbet type T 17" / 8"j / 4x114 / 40ЕТ Боядисвани са преди две години и за това време са одрасквани няколко пъти. Нямат криво, спукано или друго притеснително нещо по тях. С оригинални втулки за хонда с централен отвор 64мм Стават за всички прелюди 4-та ген. а за 5-та ген. само с двулитровия мотор. Също така и за някои генерации акорд. На две от джантите има забележки, които съм се постарал да снимам в детайли за да се видят. Спуканото, което се вижда на една от снимките е кит, който е в повече и бояджията не е премахнал. Разровил съм го нарочно с отверка, защото помислих, че самата джанта е спукана но ясно се вижда, че е кит. Другите две джанти са перфектни. Цената е 480лв с възможен пазарлък заради забележките по боята. О8833О8О83 Garfi@abv.bg
  8. Видя се кои са в час с тези двигатели; Wyvern, policeman, BOSS`HOGG. Това са мненията, които бяха полезни и се търсеха като отговор.Линка на policeman е много на място в тази тема и е хубаво, че поне един човек помни какво е писано преди време. Евала на тия хора, за другите без коментар.
  9. Понякога ме е срам, че карам хонда като гледам какви селски изпълнения се случват от някои "коооолеги". Обмислям да си махна емблемите за да не бера срам. Днес един от "нашите" с акорд /1998-2002/ щеше да си направи колата тоталка, както и колата на един невинен участник в движението. На софийското околовръсно м/у караулките на обеля и люлин има мост но който правеха кърпене на дупки. Съответно пропускаха движението последователно от едната и от другата страна. Въпреки създадената пропусквателна организация (до колкото може да има такава) се създаде около двеста метрова колона от коли и камиони. Нашия човек с мръсна газ в насрещното изпревари дългата колона (типично селско но пък гъзарско изпълнение)и ни показа на всички чакащи как се прави, до момента в който от единствената пряка на този участ излезе кола. Имаше ляво, дясно вземи тоя банкет, локви, дупки покрай пътя и за една бройка в полето.
  10. За кога ти трябва и колко са големи нещата?
  11. Ако я е купил някой нищо неподозиращ човечец?
  12. По моя въпрос. Tino, пробвай да си направиш нова регистрация със едно и също име като сегашното ти. Уведомил съм който трябва по онова време и не за да питам може ли да си направя нова регистрация, за да питам какво стана със старата.
  13. Научи си правилата, защото от една друга тема стана ясно че не ги знаеш. И къде в тех пише, че не мога да си направя нова регистрация след като предишната изчезна безследно, без да съм привличал вниманието на тогавашната управа. Предишния ми профил е със същия никнейм като сегашния и или нямам право?
  14. Ако смятате, че съм излишен в този форум ограничете достъпа съгласно правилата.@atoma, ти и @chris_barnes сте по разбрани като цяло, но един друг ваш колега да ми говори, че чукча бил писател малко не е прав и въпреки, че се разбра къде е проблема и то не в мен за другите хора съм писател със заядлив тон от който нищо позитивно никой не е виждал и на всичкото от горе плюя. Как ще видите нещо позитивно като незнайно кой ми изтри първия профил който имах от няколко години, после се триеха мнения без обосновка. Пак ви казвам, ако мислите, че съм нарушил правилника изтрийте ми профила...........пак.
  15. Не че нещо, ама да си видял някой от колегите ти да се извинява на някой от простосмъртните?
  16. Чукча, линка който си дал води до грешка еди койси номер. Темата знам къде беше и заглавието и още е там но не се отваря. Няма я и в темите които е започнал автора и.
  17. За какво ти е ксенона като пускаш халогените за да виждаш пътя? И още два въпроса. Спазваш ли закона за пуснати къси светлини? Ако да. Защо спазваш този закон пък нарушаваш умишлено закона за забрана на халогените?
  18. Не е съществена разлика но в прелюд 5-та генерация се води Н22А8
  19. Някой май не знае правилата на форума, който управлява или ги тълкува изключително странно. Извадка от правилата: За всички Купува/Продава форуми: При какви случаи се заключват/изтриват/преместват теми в раздела: т.8 - Всеки потребител има право на 3 теми на месец!
×
×
  • Създай нов...