Jump to content

IvoSi

Фен
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно IvoSi

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 14.07.1970

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V III 2.2 diesel 140Hp
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Габрово

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

2467 профилни разглеждания
  1. Здравей, извинявайте че Ви притеснявам на лични. Вие намерхите ли телефона на г-н Иванов(fenabg)? Имам нужда от неговата помощ.

     

  2. Teзи цени в кой магазин са, защото в онлайн магазините манн под 20лв. няма?
  3. По добре е 50 поста ИЛИ 50 дни, защото човек регистриран преди 1 година(kristian_nk в случая) е ясно, че не е търговец. Аз също не съм много по писането(за справка виж ми регистрацията и броя мнения), затова пък си влизам всеки ден и си чета.
  4. Предполагам сте гледали снощи новините, но за тези които са пропуснали:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2687551Забележете, че става въпрос само за 100км. и то не в голям град, а минал през село. Но то и затова при хората на запад нещата вървят, зашото просто всеки си спазва законите, атези които не спазват си го получават както трябва! Всеки сам да си прави изводите за нашата мила татковина.
  5. Проблема в нашата мила татковина не е в липсата на закони, а в тяхното прилагане или по точно тяхното НЕприлагане.
  6. Аз никога не карам след като съм пил, дори и бира, но гласувах за 0.5, защото тази нулева граница не е реална, както споменаха много колеги може да шавнеш над 0-та и с други вещества в които има малко алкохол, а всеки уред си дава някакви отклонения. Така че 0-ви стойности не може да има.
  7. За серийни убийци едва ли, но напоследък случките с убиства са имено между млади хора. Не е в това въпроса, колежката не е нарекла децата помияри! Колежката се е възмутила от реакцията на родителите. Защото тази щета от "безобидната игра" застрахователите ще платят, но е много гадно да видиш, че ти трошат собствеността и да то кажат "Карай бе голяма работа, деца са"! Нервите как се плащат!?Сигурен съм че всички тука дето сте на обратното мнение, в момента в който това ви се случи на вас друга песен ще запеете, че може дори и да сте по крайни от пострадалата колежка и виновника да не се размине само с едно "помияр"
  8. И аз изказвам съпричастността към пострадалата колежка. А към колегите лукчо и ослепиус, не забелязахте ли че тя няма претенции към децата а към безразличието на техните родители. Не може така, децата са си деца, но счупят ли нещо, отговорноста носят родителите. Аз лично два пъти съм сменял счупеното стъкло на съседи. Никой не говори за саморазправа с децата, но имено родителите са тези които трябва да си възпитават децата да не чупят чужди неща.
  9. Нещо леко си се объркал, в хотела плащаш, хотела зависи от гостите си, тука нито плащаш нито нещо зависи от гостите. ФОРУМА СИ Е ЧАСТЕН, колкото по-бързо го разберете толкова по-бързо ще възприемете, че единствено домакина може да се разпорежда с форума.П.С. За протокола гласувах с неутралната позиция
  10. Много яко изглеждат, поздравления! А също смятам, че червените светлини нямат място отпред.
  11. Прохода беклемето се затваря през ноември и се отваря чак април. Чистенето на самия проход е невъзможно защото билото е открито и се появяват такива силни ветрове, че спокойно могат да отвеят некоя хондарка. Преминаването през този проход по това време е почти невъзможноси е много рисковано! Имайте го в предвид защото закъсате ли посоката е единствено кръгом и в обратна посока!Откъде знам тези подробности? Еми живял съм в Троян 20г(0-20), там ми е родното място Също така гарантирам, че Шипково е страхотно място!
  12. Наистина много интересна статия. Обаче как така потребителите слагат хонда на първо място, а експертите на последно! ?
  13. С повечето колеги е така, седнат ли на дизел, трудно се връщат на бензинова кола, еле пък ако дизела е на хонда))!
  14. Koлега незнам дали си проучил възможността да си вземеш колата от Германия. Тука из форума имаше тема в която друг колега си беше купил колата от германските дилърите на Хонда и беше споделил, че с докарването и всички останали неща колата му излязла с няколко хилки по евтина от тукашните Хонди!Поздравления за избора, а относно дизела на Хонда, наистина е много тих и набира не по зле от бензиновия двигател, но каквото и да вземеш няма да сбъркаш!П.С. А може и по-бързо да стане ако си вземеш колата от Германия.
  15. Според мен това си е чиста проба провокация, иска да ни издразни и колкото по гневни постове има от наша страна толкова по-голям кеф ще му правим!
×
×
  • Създай нов...