Jump to content

AuruMoon

Фен
  • Мнения

    433
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AuruMoon

  1. Привет и от мен. Уникално добро приложение, което ползвам от година и нещо активно. Само едно нещо много ми липсва - приложение за iOS. Дали има ориентировъчна дата кога би се случило :). Поздрави
  2. Привет група, Надявам се е най-равилното място за следната дилема. Прижеавам Прелюд от 93. Стандартен двигател - F20A4. Ръчка с газ и климатик. По колата има външни забележки (изгнили калници и следи от колеги шофьори по броните). Колата има нужда от смяна на гарнитура, защото надува много леко (за около 2-3 месеца каране почва да дига температура и трябва да се оправи водата.) Като цяло съм решил да се разделя с колата, защото минах към по-нов и голям японец. Но съм в дилема как да постъпя: 1) Да я продам както е така колата, но не съм сигурен колко бих и взел. 2) Да оправя двигателя и да я пребоядисам (имам опция това да го направи мои роднина, почти без пари, но ще му отнеме 2-3 месеца), тогава каква цена бих и търсил ? Благодаря предварително.
  3. Като гледам сайтовете за продажба на автомобили май проекта спира или се променя в нова драстична посока.
  4. Не че ги разбирам много дизелите, но колега Окич твоя дизелов агрегат и този на 7ма генерация са различни. Твоя е Ровър а 7ма е с Исузу. Надявам се по-запознати колеги да добавят по нещо.
  5. -Скъпа,какво обичаш повече банани или ягоди? -На пазара ли си? -Не,в аптеката..
  6. Данък трябва да платиш само, ако за тази година не е платен. Ако собственика си го е платил тази година, то ти за 2014 не трябва да плащаш, но не вярвам да го е направил за цялата година така че ти остава да провериш, а и те в данъчното ще ти кажат.
  7. AuruMoon

    Photos

    Става http://www.carscoops.com/2014/03/new-honda-civic-type-r-concept-has-over.html
  8. Аз редовно хапвам салатка от около 200грама моркови, една връзка магданоз и едно кисело мляко.С добавка орехи става не лошо, обмислям и със сирене да пробвам. Може би и синьо би се вързало.
  9. AuruMoon

    Photos

    Заслужава си да се види тази гиф колекция!Енджой:http://elitedaily.com/humor/42-gifs-solidfy-russia-craziest-place-earth/
  10. По-трудно се разпалват кокосовите, Фумарито е най-доброто на пазара поне от известните
  11. Дам, за момента там е най-доброто наргиле в Сф
  12. Fumari е вашата марка. Намира се трудно, но ако успеете - това е уникален тютюн. Попринцип са от америка и струва около 25 лв - 100 грама. Поръчвах с едни момчета, които поръчват, имат си и сайт - пишете на лс да ви кажа за да няма конфликти за реклама .Има хубаво наргиле на Плиска, но е малко скъпо 15лв, но си заслужава - пичовета там са големи фенове
  13. Колега идеята за кола е супер. Но има ли вариант снимката да е с предницата на автомобила?
  14. Oт обява в мобилето за английски акорд: Допълнителна информация: колата е с сервизни дукоменти//обслужена на 100%//бес забелешки от всякаде///внос от ГЕРМАНИЯ///4-нови гуми///винетка застраховка за 2013г///всички консумативи сменени//климатик работеш///закупена от 1-собственик///истинска японка///намирасе в авто къшта ИВТЕКС///цената е твърда///. .
  15. Лукчо а ти как си се оправил с проблема, защото твърдят, че горяла ламбдата на тази кола. А и извън градско 12-13 пак, май доста я цедиш.
  16. Ами 2.0 на американските купета как седи въпроса с газифициране
  17. Дефакто 1.8 е по-добрият избор ако искаме да газифицираме или 2.0 ако е американски акорд купе, не би трябвало да гори ламбдата, защото колкото съм запознат с изгоряла Ламбда ще си харчи повече.
  18. И на мен ми стана интересно. 2.0 Мотора ако му се сложи газ му отива ламбда сондата ?Може ли да се смени и ако остане газ-та пак ли ще се прецака ако се сложи нова сонда, тогава по-добър вариант ще излезне 1.8 Vtec-а.
  19. Ф20А4Газ лятото градско - около 11-12/100.Газ зимата градско - около 12-13/100.Извънградско лятото отива около 9/100 с каране средна скорост-110.
  20. Един турист пита местен дядо в селото до което е стигнал:-Дядо имате ли тука някаква атракция за туристите?-Имахме, ама се омъжи!
  21. Ако децата имаха свой форум, какви щяха да са темите там "Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?" "Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, "Дуфалак"-а, клизмата и т.н.?" "SOS! Мама спи през цялата нощ!" "Струва ли си столчето "Чико-Поли"?" "Не ми дават да късам тапетите!!!" "Как да се промъкна до котката?" "Поход в поликлиниката. Писна ми!!!" "Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?" "Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим к това?" "Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?" "Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?" "Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване" "Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?" "Някой пробвал ли е на вкус "Фастум-Гел"-а? Искам, но досега не ми се е удало..." "Какво трябва да може мама на 27 години?" "Цица отделно от мама: възможно ли е това?" "А вас целуват ли ви по дупето?" "Препоръчайте ми логопед за баба" "Колко джиемеса сте осмукали досега?" "Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?" "Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва.." "Услуги: художествено размазване на каша по лицето" "Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?" "Помогнете! Расте ми коса!" "Продавам комплект мамини дрехи, размер 46" "Помощ: мама не заспива, докато не посмуча двадесетина минути цицата й!" "Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!" "Какво да изям, за да акам виолетово?" "Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми... Как да узнаем истинското си име?" "Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?" "На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?" "Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???" "Коремът на мама се поду. Какво значи това?" "Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?" "Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?" "Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?" "Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?" "НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?" "Къде ни е носленцето?", "Къде са ни очичките?"... Те наистина ли не знаят???" "Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин" "ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???" "Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!" "Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел" "На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?" "Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?" "Зайченцето бяло"... "Хей, ръчички"... А какъв е творческият потенциал на вашите родители?" "Да смучем едновременно цица и палец - максимализъм?"
  22. Всеки забелязва определена част от историята, жалко е че това ви направи впечатление първо
  23. Споделям една яка история и неиният източник(за да уважим труда на хората )!КОлко от вас е познахте Човекът, който искал сам да ремонтира колата сиЕдин млад мъж най-накрая събрал пари и си купил кола. Това бил най-щастливият му ден в живота. Дълго време карал колата без никакви проблеми. Само зареждал бензин и се наслаждавал на така желаната придобивка. Времето минавало и един ден колата му се развалила. Развалило се и настроението му, защото хич не обичал да има проблеми.Неговият най-добър приятел забелязал лошото му настроение и му препоръчал да посети автосервиза в града. Но младият мъж отказал. Не искал да дава излишни пари и без това се бил охарчил доста за покупката. Затова решил сам да отстрани проблема.Посетил най-близката книжарница и си купил книга "Как сами да ремонтираме автомобила си". Настроението му се оправило. На път за вкъщи нетърпеливо потърквал ръце, мислейки си "Ще си оправя сам колата и ще спестя пари. Няма да им пълна гушата на онези измамници и кожодери в автосервизa. С какво съм по-лош от тях? Сега ще видят те кой кой е!"Прибрал се, прочел книгата от корица до корица, запретнал ръкави и се затворил в гаража. Работил неуморно, често се съветвал с книгата, и така чак да сутринта. Когато слънцето изгряло, решил да пробва дали двигателя ще запали. За негово съжаление, двигателят отказал да се подчини.Младият мъж си казал, че истинските мъже никога не се отказват и трябва да бъдат упорити до край. С тези мисли посетил книжарницата отново и купил още една книга. Затворил се в гаража и се потопил в търсене на решение на проблема. По едно време чул как телефонът му звъни. Приятелят му се обаждал с добра новина - говорил с автомонтьора, който му бил казал, че ще прегледат автомобила му веднага, независимо, че графика на автосервиза е пълен до края на месеца.Младият мъж вдигнал телефона, любезно изслушал своя приятел и му отговорил, че сам ще се справи. След това за втори път пробвал да стартира двигателя и за втори път останал разочарован. Разбира се, разочарованието ни най-малко не го разколебало и той се отправил към книжарницата за поредната книга. Бил твърдо решен да се справи сам и да не дава нито стотинка на онези кожодери и измамници, които наричали себе си "автомонтьори".Дните се нижели един след друг, книгите се множали, а младият мъж вече едвам се придвижвал в собствения си гараж, който все повече напомнял на неподредена обществена библиотека. Приятелят му прочел в специализиран сайт за коли, че тази марка автомобили имат един често срещан дефект. Поговорил с автомонтьора, който му потвърдил информацията и му казал, че цената за отстраняването на дефекта е съвсем приемлива. Ентусиазиран, той решил да се обади на най-добрия си приятел и да го зарадва с добрата новина. В същото време младият мъж чул как телефона звъни. Тръгнал към него, но пътят ми бил блокиран от книгите, които сякаш от верен помощник се били превърнали в зловеща и непроходима джунгла. За негово съжаление, не успял да научи добрата новина.Приятелят му въздъхнал, пожелал му успех и продължил напред. Младият мъж решил за последен път да пробва да стартира двигателя, но и този път нищо не се получило. Поредният безплоден опит изиграл ролята на капката, с която преляла чашата на неговото търпение. Младият мъж се строполил на земята и потънал в отчаяние и безпомощност.В същото време в автосервиза двама мъже, с усмивка на лицата, си стиснали ръцете. Единият доволен от добре свършената работа, а другият доволен от качественото обслужване. Клиентът продължил по своя път щастлив! А автомонтьорът се заел със следващия ремонт, докато си тананикал весела песничка.Тази история е авторска и е базирана на действителни събития. Ако забележите прилики със себе си, или някой ваш познат, най-вероятно не са случайни. Разбира се, ако историята ви допада, можете да я споделяте с целия свят.Източник http://www.sharebg.org/view/12737-Chovekat_koyto_iskal_sam_da_remontira_kolata_si.html
×
×
  • Създай нов...