StormTrooper 4 #1 Публикувано 5 Януари, 2016 Здравейте колеги. Днес ми стана интересно някой знае всички екстри които са възможни за Сивик 6ген. ? Защото гледам моята има ел пакет, но няма някои неща като ABS, Airbag(поне от волана като го гледам мисля че няма). Чувал съм че има и екстра Cruise control? Та да, ще ми е интересно какви други екстри има за този модел. Иначе ето снимка на волана, може и да се лъжа че няма airbag: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 5 Януари, 2016 Ти пък почна да търсиш екстри баш в Хонда и то преди 2000г. Екстрата е,че вози бързо и евтино,без да виси по сервизи!Народна кола е Предимно някои канадки и американки имат круз контрол,аз имам и то на седан 6-а.Ел. стъкла,ел. огледала,клима,шибедах,халогени.Какво му трябва на човека...?Чувал съм за подгрев на огледала и предни седалки,но не съм сигурен дали е фабрично. Има юбилеен модел с готин кожен салон,който се среща рядко.Аз това се сещам. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #3 Отговорено 5 Януари, 2016 Просто ми стана любопитно с какво все пак е пускана фабрично След малко търсене намерих снимани брошури:https://www.flickr.com/photos/63416089@N06/collections/72157632595299603/Ако на някой му е интересно да гледа. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #4 Отговорено 6 Януари, 2016 StormTrooper, евала за първи път виждам всички екстри. Почвам да ги издирвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #5 Отговорено 8 Януари, 2016 Подгрев на огледала (аз имам) и седалки има. Знам, че имат и прибиращи се ЕЛ огледала (но тогава няма подгрев), както и Тайп Р-а мисля, че има датчици за вратите Останалото се препокрива с колегата CivicZC. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #6 Отговорено 13 Януари, 2016 (Редактирано) В този ред на мисли - японките имат и климатроник. Видях, че имат ПАРКИНГ ПОЛ (антена, която ти излиза от предната броня, за да видиш до къде ти стига антената/бронята). Видях също и като екстра нещо подобно на жабка на тавана, в което можеш да си сложиш очилата или нещо друго Глезотийки има, просто тука никога няма да ги намерим Освен датчици за врати имат и датчици за колани Това е, до което успях да се докопам Редактирано 13 Януари, 2016 от Gugoj Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #7 Отговорено 13 Януари, 2016 (Редактирано) GPS с LCD екран(не съм сигурен за типа екран не знам и размера му) , CD changer, климатроник, CVT с три режима, всички екстри за които споменахте, 3 stage VTEC, дистанционно за аудио системата, което е част от централната конзола. Всичко това може да се намери в JDM D15B EK3. Това е най-напомпаната от екстри версия на 6-тата ген и може би най-тежката. Редактирано 13 Януари, 2016 от ACID BURN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #8 Отговорено 13 Януари, 2016 Нз, дали е най-тежката, но съм слушал, че с тези 130 коня се води най-икономичната от всичките. Има и втори спойлер точно над номера, ако може да се нарече екстра Преди година, или можеби повече се продаваше една червена такава тука в БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #9 Отговорено 13 Януари, 2016 Това със спойлера не мисля, че е фабрично и да най-икономичната е. Не само това, за икономията си е и най-бързата 6-та ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 334 #10 Отговорено 15 Януари, 2016 (Редактирано) Интересни екстри е имала, но те вече са в историята. Моята ЕК3 е с климатик, хидравлика, ABS, фарове + стопове за мъгла, ел. фарове + стъкла + огледала и датчици за врати + предни колани. Редактирано 15 Януари, 2016 от boiskii Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 334 #11 Отговорено 15 Януари, 2016 (Редактирано) Джантите не успявам да ги намеря в нета, но са доста подобни на тези: Само че пластмасовите капачки са с логото на Хонда. п.п. Пропуснах да добавя към екстрите и касетофон Pioneer KEH-M4500 + 4бр. говорители Pioneer. Редактирано 15 Януари, 2016 от boiskii Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #12 Отговорено 16 Януари, 2016 Защо смяташ този касетофон за екстра? Не е нищо особено, а и не виждам да има RDS. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 334 #13 Отговорено 16 Януари, 2016 Не знам дали е баш екстра, но може да управлява чейнджър, който се добавя към него. Пък и в днешни дни е толкова рядък, че дори снимка в нета трудно се намира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #14 Отговорено 16 Януари, 2016 (Редактирано) Не съм сигурен, но мисля, че има и пръскачки на фаровете... май не е била чак толкова спартанска кола Редактирано 16 Януари, 2016 от Gugoj Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #15 Отговорено 18 Януари, 2016 Ей от кога не съм влизал тук. Моята още ли е единствената в БГ с климатроник? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #16 Отговорено 18 Януари, 2016 Аз пък тъкмо тебе дебна да ти питам разни неща за тоя климатроник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #17 Отговорено 18 Януари, 2016 Джантите не успявам да ги намеря в нета, но са доста подобни на тези: .... Даже се продават такива в момента: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99995 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #18 Отговорено 20 Януари, 2016 Ей от кога не съм влизал тук. Моята още ли е единствената в БГ с климатроник? Може би и само ти ще си останеш за съжаление .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #19 Отговорено 21 Януари, 2016 ..имаше тема за един Сивик който колегата му 'трансплантира' конзола от 1,7-цата, беше мноо мазна имаше и 2-динов касетофон :О Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове