MegatroniC 47 #1 Публикувано 25 Септември, 2015 (Редактирано) Някой сменял ли е перата на чистачките? Какви и от къде.? Сложих някакви измислени от едно магазинче но стържат яко, Ще ми се да намеря качествени и безшумни, но нямам време да обикалям по магазините. Редактирано 25 Септември, 2015 от MegatroniC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #2 Отговорено 26 Септември, 2015 Аз, смених само на задната чистачка перото,сложих зелено, силиконово, че не намерих начин как да я разглобя и да сменя цялата,за сега чисти добре,предните са от меките рамена,някакви средна цена бяха,вършат работа,в магазин за автоаксесоари ги купих всички неща.Късмет колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #3 Отговорено 5 Октомври, 2015 (Редактирано) Сложих Trico NeoForm. Страхотни са. Чистят много добре, направо перфектно. Няма ги онези черти дето остават след евтините пера. Безшумни са и се монтират много лесно. http://2dvornika.com.ua/dvorniki_i_stekloochistiteli_serii_Trico_NeoForm.html п.п. Не смених само перата а целите чистачки. 40 лв инвестиция, но за мен си заслужава. Редактирано 5 Октомври, 2015 от MegatroniC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pucky 5 #4 Отговорено 18 Януари, 2017 Здравейте, бихте ли ми препоръчали чистачки . Преди време взех някакви немски (водили ги "дъщерна" на Bosch), но не бях доволен. Тази от страната на пътника, точно в средата, не успяваше да обере мокрия слой и ме дразнеше . Тея дни върха на едното перо се скъса и реших, че сега е момента да ги сменя и двете. Казват ми, че Bosch били най-добре, но нещо не мога да се ориентирам, тъй като намирам такива от въпросната марка както за 25-28 лв., така и за над 50 лв. Каква е разликата, не става ясно, тъй като няма кой знае какво описание за продукта. Та, ако някой е сменял наскоро чистачките и е доволен, ще се радвам да сподели мнение . Благодаря предварително за отделеното време. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #5 Отговорено 18 Януари, 2017 Силно препоръчвам Trico NeoForm. Както колегата по-горе, така и аз съм много доволен, особено в този сезон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pucky 5 #6 Отговорено 18 Януари, 2017 А откъде могат да бъдат поръчани, тъй като в нета нещо не откривам бг магазини, които да ги предлага. п.п. от Пловдив съм, така че може и offline някъде . Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #7 Отговорено 18 Януари, 2017 Аз си ги взех от https://autobox.bg/services - отидох на място във Варна и получих страхотно обслужване и консултация, те ми свалиха и поставиха новите чистачки. В Пловдив имат 3 обекта, избери в кой ще отидеш, ако се спреш на тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #8 Отговорено 6 Февруари, 2017 Идеи за задна чистачка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RustyGun 6 #9 Отговорено 6 Февруари, 2017 Задната я поръчах от Ebay. След няколко опита се отказах да намеря заместител из Варна. Китайски боклук, но засега чисти добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toinspire 10 #10 Отговорено 7 Февруари, 2017 http://www.avto.bim.bg/Ramo-za-zadna-chistachka-350mm-za-HONDA-JAZZ-ot-2002-do-2008_p54159m788.html#tab1 Нищо по- добро не съм намерил. Моята още не съм я сложил, чакам старата да сдаде багажа, но е едно към едно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #11 Отговорено 4 Юни, 2017 Реших си проблема със задната чистачка вчера. В мосю Бриколаж намерих силиконови пера за 5.49лв. Комплект 2 броя по 610мм. Извадих си старите резнах си от тези и работата заспа. Чистят перфектно и безшумно , даже остава за още една смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pucky 5 #12 Отговорено 6 Юни, 2017 (Редактирано) Ще взема и аз да мина тогава през bricolage, че моята я смених с едно перо, дет' само маже и много ме дразни. Предполагам, че са само един, бичим тея пера на 610мм . Редактирано 7 Юни, 2017 от vesivanova Предходното мнение не се цитира и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #13 Отговорено 28 Януари, 2019 Trico-то изгоря от слънцето и взеха пак да дращят по стъклото. Хубави са, но в началото. Няма да ги повторя. Сега съм се спрял на Bosch AeroEco, но се чудя какъв размер дясна чистачка да сложа. Колата я взех с 360мм, но такъв размер тука не намерих. Като слагах trico купих 350мм, но ми малееше. Някой пробвал ли е с 380мм? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #14 Отговорено 28 Януари, 2019 (Редактирано) По документи 51/38, задна 35-36. Записал съм си го от някъде и в момента съм с такъв размер /китайски от Практикер - почти без пари, но вършат работа/ Редактирано 28 Януари, 2019 от ИцоД 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RustyGun 6 #15 Отговорено 28 Януари, 2019 (Редактирано) От година съм с Bosch AeroEco 15 и 14 инча отпред, задната е Bosch H354. Като нови мажеха или пропускаха петна в едната посока, но след година работа се "разработиха". Над 15 инча при употреба в движение забелязвам известно чукване в крайно ляво положение. Редактирано 28 Януари, 2019 от RustyGun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #16 Отговорено 29 Януари, 2019 На 28.01.2019 г. at 20:17, ИцоД написа: По документи 51/38, задна 35-36. Записал съм си го от някъде и в момента съм с такъв размер /китайски от Практикер - почти без пари, но вършат работа/ Как забравих, че имам Хайнес за модела. Като каза "документи" и се сетих. 20" за шофьора и 15" за пасажера. В момента съм с 21" (530мм) явно затова 380мм отляво ми изглежда, че ще е голяма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #17 Отговорено 29 Януари, 2019 Аз пък, понеже съм с точните размери в момента (51/38), днес се зазяпах в лявата и установих, че 53 също е съвсем нормална при 38 малка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtm_str 1 #18 Отговорено 30 Януари, 2019 http://kolalok.com/chistachki/honda/jazz.html карам с такива и са добри https://www.autopower.bg/%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8-bosch-honda-jazz-2-gd-1.2-3397007503-g7386c125-i10611232.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtm_str 1 #19 Отговорено 30 Януари, 2019 задна https://www.autopower.bg/%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8-denso-honda-jazz-2-gd-1.2-dra-035-g7386c125-i22468200.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове