Invisibl3 0 #1 Публикувано 31 Юли, 2015 Здравейте колеги. Искам да питам за мнения за конкретна обява http://www.cars.bg/c1047487 незнам дали цената не е подозрително ниска в сравнение с другите регистрирани хонди. Дайте съвет. В понеделник ще ходя към София но ако някой по вещ го е гледал да сподели мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 31 Юли, 2015 Ако ти се занимава да търсиш из публикациите ми, съм разказал за челния си опит с тази автокъща и защо според мен трябва да се стои далеч от нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #3 Отговорено 1 Август, 2015 (Редактирано) Благодаря за съвета колега. http://www.cars.bg/c1261624 а този някой да го е гледал ? Редактирано 1 Август, 2015 от Invisibl3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #4 Отговорено 1 Август, 2015 (Редактирано) Аз ходих да гледам колата, като цяло според мен беше в добро техническо състояние. Заден десен апарат задържа.С полски газов инжекцион е като че ли беше добре настроен.Имаше доста външни забележки.Долен вътрешен ръб на предни връти имаха минимални наченки на корозия.Отдолу бе добре поне от погледа без да я вдигам на подемник. Салона в що годе прилично състояние. Гумите според мен са за смяна. Всичко по колата работеше.Зимните гуми също според мен са за смяна.Продавача бе коректен и възпитан човек.Цената на която каза , че ще ми продаде колата бе около 9500. Поздрави Редактирано 1 Август, 2015 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #5 Отговорено 1 Август, 2015 Спред теб заслужава ли си парите? Не съм запознат много с хондите и нивата на оборудване. Седалките ел. ли са и има ли борд компютър понеже прочетох някъде, че по старите модели нямали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #6 Отговорено 1 Август, 2015 Ами не беше моята кола, но все пак всеки си има критерии.Type S изпълнение има всичко без навигация( която преди фейса не работи за България)няма подгрев, пълен кожен салон и ел.седалки.Борд компютър също няма преди фейса. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #7 Отговорено 1 Август, 2015 Закарай я в сервиз да я проверат и тогава го мисли, след като ти кажат цена за части и обслужване, 9к мисля са добре, ако са само консумативи, апарата се оправя, явно не е смазван. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #8 Отговорено 2 Август, 2015 Ето още нещо което ми грабна окото http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11430782643319407&slink=a7u0b0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #9 Отговорено 2 Август, 2015 Пише продадена...хареса ми на пръв поглед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #10 Отговорено 2 Август, 2015 Да сега е написано явно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #11 Отговорено 2 Август, 2015 Това е вече мое ☺ Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #12 Отговорено 2 Август, 2015 Еее ти ли го взе :-) да ти е честита тогава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #13 Отговорено 2 Август, 2015 Те почти не останаха 2.4 за под 10000 . http://www.cars.bg/c1226401 това някой да го е гледал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #14 Отговорено 2 Август, 2015 Много съмнителна цена..може би има доста неща за правене. Проверка само на място и в сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #15 Отговорено 2 Август, 2015 Ето още нещо което ми грабна окото http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11430782643319407&slink=a7u0b0 На този човек му давах преди 1година 10500лв, а той под 11к нещеше да я дава... а сега я е дал за няколко хиляди по малко, нз къде му е кяра... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #16 Отговорено 2 Август, 2015 (Редактирано) Доста време се е задържала... аз продължавам да си търся моето 2.4 комби след като колегата Mad`Head ме е изпреврарил за тази швейцарка :-) Редактирано 2 Август, 2015 от Invisibl3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #17 Отговорено 2 Август, 2015 аз продължавам да си търся моето 2.4 комби след като колегата Mad`Head ме е изпреврарил за тази швейцарка :-) Е ти продължавай да пускаш само обявите, които намираш на всеослушание и да чакаш... Какво ви става бе, хора, вие жени като си търсите пак ли така питате приятелите си "Ей тази е хубава и без гадже, дали да й предложа?". Търсенето на кола е самотен спорт и досега не помня някой да е уцелил джакпота с търсене на мнения. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #18 Отговорено 3 Август, 2015 (Редактирано) аз продължавам да си търся моето 2.4 комби след като колегата Mad`Head ме е изпреврарил за тази швейцарка :-) Е ти продължавай да пускаш само обявите, които намираш на всеослушание и да чакаш... Какво ви става бе, хора, вие жени като си търсите пак ли така питате приятелите си "Ей тази е хубава и без гадже, дали да й предложа?". Търсенето на кола е самотен спорт и досега не помня някой да е уцелил джакпота с търсене на мнения. Ти ако мислиш, че на колегата Madhead, някой във форума му е показал обявата... Според мен, всеки който сериозно си търси сравнително рядък автомобил, като акорд 7 бензин , е на рифреша на карс и мобиле всеки 30мин. А тези теми са полезни, защото понякога спестяват разкарване по обяви, които не си заслужават. Редактирано 3 Август, 2015 от Чавдар K Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #19 Отговорено 3 Август, 2015 Я па знам два перфектни седана за продан... :punk: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #20 Отговорено 3 Август, 2015 Я па знам два перфектни седана за продан... :punk: Колега, някъде обява да разгледам? Сори за off topic-a но от известно време ме сърбят ръцете за нещо по-голямо и мощно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #21 Отговорено 3 Август, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98312 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #22 Отговорено 5 Август, 2015 Доста време се е задържала... аз продължавам да си търся моето 2.4 комби след като колегата Mad`Head ме е изпреврарил за тази швейцарка :-) Колите от Швейцария са повечето хубави, хората там имат пари и си ги поддържат, единствено трябва да се гледа за ръжда. От Испания също за хубави, но там нямат зима и съответно нямат ръжди. Колегата Кембо трябва да почерпи за рекламата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Invisibl3 0 #23 Отговорено 5 Август, 2015 Съгласен съм с теб. Освен, че са запазени колите от Швейцария, имат и по приятна визия така да се каже :-) :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #24 Отговорено 6 Август, 2015 Колега,Токио обади се като имаш път към Пз да почерпя,а защо не и в Испния сега съм в Барселона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове