VamPo 45 #1 Публикувано 25 Януари, 2015 Колеги, някой сменял ли е този долния тампон на двигателя Повече ме интересува ако някой го е сменял от къде го е купил?Аз се опитах да намеря афтърмаркет , но нямах успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 25 Януари, 2015 Даже май се продава с тази по-голямата част 9 50890-SEF-E00 ROD COMP., LOWER TORQUE и аз не можах да намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #3 Отговорено 28 Януари, 2015 Само да отбележа, че проверих в Бултрако .. цена 353лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lagunaracer 0 #4 Отговорено 26 Март, 2018 Здравейте, някой намери ли част заместител ? Звънях и аз в Бултрако, цената вече е 390лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #5 Отговорено 26 Март, 2018 (Редактирано) Те тия тампони са като пощенските марки, колкото повече стареят, толкова по-скъпи стават. 50890-SEF-E00, това ли е частта? Редактирано 26 Март, 2018 от crown_bg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДДК 9 #6 Отговорено 3 Юни, 2019 То и аз вече търся такъв, но без абсолютно никакъв успех..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #7 Отговорено 3 Юни, 2019 Предния тампон на двигателя ми е нацепен, но все още не съм го сменил. Цената на оригинаен с отстъпката е 420 лева, което ми се струва ъпсурдно. Алтернативен дълго време не намирам, отскоро в autodoc има и преден за около 130 лева. Това е за 2.4 двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #8 Отговорено 19 Август, 2019 Посочете с конкретна снимка какво ви трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #9 Отговорено 11 Декември, 2019 Питането е следното ... Някой тампон с сдал багажа и се чудя кой е. Правя следната проверка ! Вкарвам "D" + спирачка + газ и се чува "Туп" това било май за преден тампон , после вкарвам "R" + спирачка + газ и се чува пак ''Туп" това май е за заден ?! при гасене на колата се чува туп-туп ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #10 Отговорено 11 Декември, 2019 Трябва да се огледат. Може да я оставиш на "Р", без дръпната ръчна и с угасен мотор, и някой да лашкат колата напред / назад. Ще се чува и чаткането на блокиращия чоп в кутията, но покрай него може и тоя "пук" да се чуе. Като я лашкате, огледай 2-та тампона на мотора, колко се местят и дали се отварят цепнатини по тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #11 Отговорено 11 Декември, 2019 Ще имаш и възможност да си поръчаш оригинален тампон,и аз ще си поръчвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове