user2 112 #121 Отговорено 13 Ноември, 2016 При мен не работи абонаментът за теми. Избирам някоя, слагам там опциите, всичко ОК, а на следващия ден все едно никога не съм се абонирал. И онова за прикачането на картинките, дето се дискутира в горната тема също го няма. Не ми е някаква драма, само отбелязвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #122 Отговорено 13 Ноември, 2016 В спама гледа ли? При мене не бачкаше известието за лично съобщение и ги намерих там Но май това с абонамента отдавна е аут Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #123 Отговорено 13 Ноември, 2016 Абонирам се, в темата и в моя абонамент показва, че съм, но на другия ден (без да съм пипал нещо) абонамента казва "За съжаление няма съдържание за което сте абонирани", а темата показва 0 абонирани. Даже не влизам или излизам от профила си. Тук не бях влизал около 3 години и много ми се ще пак да си дам почивка, а беше хубаво да получавам известия на пощата за единствената вълнуваща ме тема, обаче ще стане по старомодния начин - с проверки отвреме-навреме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #124 Отговорено 14 Ноември, 2016 ....Ако User Agent в настройките на браузъра е "Mobile" не се вижда лентата, независимо дали си отворил десктоп версията. Но ако е настроено на "Desktop" лентата е там Пробвай. Съвет за същия проблем в Safari с iOS?За абонат не се пробвам, просто търся и чета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #125 Отговорено 14 Ноември, 2016 Веси, пробвай това: https://www.tekrevue.com/tip/request-desktop-site-ios-9/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #126 Отговорено 14 Ноември, 2016 Опитвам това ; request desktop site : Благодаря, Даниел! Става! Yes! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #127 Отговорено 18 Ноември, 2016 Мисля, че открих някаква зависимост. Ако няма други абонирани за темата а само аз, то на другия ден абонаментът ми е изтрит. Ако обаче има вече някой абониран, а аз се абонирам след него, то всичко е наред. Това само за сведение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #128 Отговорено 18 Ноември, 2016 Мен пък автоматично ме абонира за всяка тема, в която съм отговорил през телефона Ма кел файда де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #129 Отговорено 18 Ноември, 2016 Има нещо такова с абонамента, 'щото в колкото теми съм пробвал да се абонирам и ти вече си бил в списъка. По едно време си викам: "Брей, тоя целия форум го държи изкъсо, не им дава да дишат дори." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #130 Отговорено 27 Февруари, 2017 От известно време забелязвам, че под форума 4х4 & SUV е разделен. Имаме за CR-V , за HR-V и отделно за 4х4 & SUV. Така според мен е по-добре. Защо обаче, в първите два (CR-V и HR-V) има "Общи дискусии", "Тунинг" и "Моето CR-V / HR-V" които не функционират - не се отварят и не може да публикуващ теми ? Иначе в 4х4 & SUV същите си ги има и си действат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #131 Отговорено 27 Февруари, 2017 Пропуск...А стария раздел 4х4 лека полека ще изчезне като се преместят всички теми в раздела за модела, а теми за други Хонди с 4х4 ще отиде сигурно в раздела за други не толкова популярни модели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #132 Отговорено 27 Февруари, 2017 Бърза реакция - браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #133 Отговорено 20 Март, 2017 Хайде сега, ако може пак бързичко , да се върне под форума на CR-V , че нещо го е хванала липсата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #134 Отговорено 20 Март, 2017 Имаш ли още проблем?.При мен всичко си е наред.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #135 Отговорено 20 Март, 2017 Все още има - не се показва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #136 Отговорено 20 Март, 2017 Вече е налично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #137 Отговорено 19 Януари, 2018 Нещо не мога да видя темата Photos. Не ми излизт постовете в тази тема от профила, когато опитам да я отворя през известията ми дава следното: Съжаляваме, но възникна грешка. Вие нямате право да разглеждате това съдържание. Код на грешката: 2F173/K Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове